Sini paananen porno ohut penis

Kohta globaali kehitys vie kuitenkin Suomen yhä enemmän kohti täydellistä itsenäisyyden menetystä ja kohti maailmanlaajuista diktatuuria. Minä en halua sellaista yhden maailmanhallinnon ja yhden superimperiumin syntyä. Globaali maailmanvalta ei voi tuottaa muuta kuin tiukkaa fasismia ja toisinajattelijoiden armotonta likvidoimista, koska ilman ankaraa poliisivaltaa niin suuri kolossi ei yksinkertaisesti voi pysyä pystyssä.

Jos et ole samaa mieltä keskushallinnon kanssa, joudut vankilaan. Kuitenkin Jyrki Katainen on johdattamassa Suomea kohti maailmanlaajuista rahaeliitin hallitsemaa diktatuuria. Onko Jyrki Katainen maanpetturi? Milloin minä joudun vankilaan mielipiteitteni takia? U utinen Kiinan, Iranin, Syyrian ja Turkin sotilaallisesta lähentymisestä. Kiina vahvistaa sotilasliittonsa Iranin kanssa Uuden sodan akselivallat Lähi-Idässä.

Kiina on nyt vahvistanut Iranin kanssa solmimansa Shanghain sotilasliiton. Uuden pelaajan saapuminen Lähi-Itään on pelästyttänyt perinpohjaisesti Washingtonin ja Jerusalemin. Sotilaslähteemme paljastavat, että kun Turkin pääministeri Tayyep Erdogan tapasi Syyrian presidentin Bashar Assadin Damaskoksessa maanantaina, Erdogan otti kunnian Kiinan nyt paljastuneesta liittymisestä allianssiin suurvaltatakaajan roolissa. Kaksi äskettäistä tapahtumaa kuvailevat Pekingin aikomuksia: Israelia ei kutsuttu ja Amerikka jättäytyi pois.

Heidän paikkansa ottivat kuitenkin kiinalaiset Suhoi Su ja Mig sotakoneet tehden ensiesiintymisen Turkin taivaalla. Sotilaslähteemme raportoivat, että kiinalaiset sotakoneet laskeutuivat suureen Konyan lentotukikohtaan Keski-Turkissa syyskuun puolivälissä tehden näin debyyttinsä l.

Lähteemme lisäävät, että kiinalaiset koneet tankkasivat vain kerran niiden matkalla Turkkiin… Iranissa. Kun ne laskeutuivat Gayem al-Mohammadin lentotukikohtaan Keski-Iranissa, niiden miehistöt toivotti tervetulleeksi Iranin Ilmavoimien komentaja kenraali Ahmad Migani. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kiinalaisten hävittäjä-pommikoneiden tiedetään vierailleen Islamilaisessa Tasavallassa.

Gayem al-Mohammadin tukikohta sijaitsee lähellä Birjandin kaupunkia Etelä-Khorasanissa. Se on suoraan vastapäätä Itä-Afganistanissa olevaa suurta amerikkalaista tukikohtaa lähellä Iranin ja Afganistanin rajalla olevaa Heratin kaupunkia. Turkin pääministeri maalasi Teheranin, Ankaran ja Damaskoksen välisen sotilasliiton ruusuisin värein Assadin hyväksi keskeisempänä alueelle ja voimakkaampana kuin Israelin armeijan voimat voitettuaan IDF: U utinen Barack Obaman viraltapanosuunnitelmista.

PressTV kertoi perjantaina Spannauksen mukaan Obaman kohdalla on kyse siitä, että Obama on henkisesti mentally kyvytön hoitamaan presidentinvirkaa. Obama laitettiin presidentiksi vain sen takia, että hän toimisi Wall Streetin ja Lontoon rahamiesten sätkynukkena.

Viimeisimmän Gallup-kyselyn mukaan yli puolet amerikkalaisista ei äänestäisi Barack Obamaa uudestaan presidentiksi. Olen tiennyt jo pitkään, että Obama pääsi presidentiksi vain sen takia, että kansainvälinen rahaeliitti halusi hänet presidentiksi. Samalla tilanne on se, että rikkaat pankkiirit voivat koska tahansa niin halutessaan myös erottaa Obaman virastaan. Obamaa käytetään hyväksi vain niin kauan aikaa, kun hänestä on hyötyä.

Kun hyötyä ei enää ole, Obama saa mennä. Obaman syrjäyttäminen tapahtuu joko niin kuten Spannaus sanoi, eli Obama julistetaan henkisesti kyvyttömäksi presidentinviran hoitamiseen tai sitten Obama joutuu kokemaan John F. Kennedyn kohtalon ja hänet salamurhataan tai Obama kuolee mystisissä olosuhteissa jossakin onnettomuudessa. Lähes kaikki USAn presidentit ovat olleet läheisessä yhteistyössä raha- ja valtaeliitin kanssa.

Kennedy oli yksi poikkeuksista. Kennedy sanoi Columbian Yliopistossa pitämässä puheessaan Olemme kansana perinteisesti ja historiallisesti vastustaneet salaisia järjestöjä, salaisia valoja ja salaisia menoja.

Mutta maailmalla meitä vastustetaan suureellisena ja häikäilemättömänä salaliittona, joka käyttää lähinnä kyseenalaisia keinoja vaikutuspiirinsä laajentamiseen; soluttautumista, ennemmin kuin maihinnousua. Se on järjestelmä, joka on laittanut suuret määrät ihmisiä ja luonnonvaroja erittäin tehokkaan koneen rakentamiseen, joka yhdistää armeijan, diplomatian, tiedustelun, talouden, tieteen ja politiikan käyttöönsä. Sen suunnitelmat piilotetaan, eikä julkisteta.

Sen virheet haudataan, eikä otsikoida. Sen seurauksista vaietaan, eikä riemuita. Ei vastattua kysymystä, ei paljastettua salaisuutta. Meidät saadaan tuntemaan itsemme niin mitättömiksi, luomalla rikos, jonka rinnalla jokainen kalpenee. Pyydän teiltä apua suunnattomassa urakassa tiedottaa ja varoittaa amerikkalaisia ihmisiä.

Luottavaisena, että teidän avullanne me vielä olemme sitä, mitä ihminen on syntynyt olemaan: Kuukausi ja kymmenen päivää puheensa jälkeen Kennedy murhattiin. Murhasuunnitelman teki illuminaattien korkea-arvoiset miehet, koska he pelkäsivät, että John F. Kennedy olisi saanut kansan heitä vastaan ja lopulta paljastettua koko illuminaattien maailmanhistorian suurimman huijauksen ja salaliiton. USAn presidentti on olevinaan maailman mahtavin mies. Obama on vain marionettinukke maailman mahtavien hyppysissä.

Kun maailman todelliset valtaa pitävät tahot niin päättävät, sätkynukke saa mennä. Ralph Giordanon kirjoitus "Ongelma ei ole maahanmuutossa vaan islamissa. Natsien keskitysleiriltä selvinnyt kirjailija varoittaa Die Welt -lehdessä julkaistussa avoimessa kirjeessään Saksaa ja Eurooppaa uhkaavasta islamin leviämisestä ja sen seurauksista. Suomennos on julkaistu alunperin Hommaforumilla nimimerkki aprelinan toimesta.

Nuo lausumanne sanat Saksojen yhdistymisen vuotisjuhlallisuuksissa 3. En ryhdy antamaan teille historian yksityistuntia, mutta sen verran sinisilmäinen ja vastuuton on todellisen, olemassa olevan islamin rinnastus toiveiden mukaiseen islamiin, joka olisi sovitettavissa eurooppalaisiin arvoihin, että se vaatii voimallista protestointia.

Ennen kaikkea sen vuoksi että poliittisen ja militanttisen islamin on mahdotonta integroitua mihinkään ja mitenkään, kun arkinenkin islam on varsin ongelmallinen.

Ettekö tiedä ettei kukaan ole tähän asti pystynyt vastaamaan edes hieman vakuuttavasti kysymykseen islamin yhteensopivuudesta sanan ja omantunnon vapauteen, naisten tasa-arvoon, moniarvoisuuteen, uskonnon erottamiseen valtiosta, lyhyesti sanottuna demokratiaan?

Islam on musta pilvi, joka peittää 21 vuosisadan kirkkaan taivaan ja leijuu uhkaavasti Saksan yllä täysin suunnittelemattoman ja virheellisen maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Kysymys on kahden täysin erilaisen ja kehitysvaiheessaan eri tasolla olevan kulttuurin yhteensovittamisesta. Kun juutalais-kristillinen kulttuuri nousi historiansa synkimmistä ajoista renessanssin, valistuksen ja porvarillisten vallankumousten kautta liberaalien arvojen tasolle, se teki valtavan harppauksen yhteiskunnan kehityksessä.

Kun taas islamilainen kulttuuri, jonka kukoistuskausi sai lännen häpeämään itseään, vaipui ja on sitä tänäkin päivänä, muinaiseen patriarkaaliseen pysähtyneisyyteen jolle on ominaista alistuneisuus, totalitaarinen uskonto, sukupuolten epätasa-arvo, paternalismi sekä  uskonnollisten auktoriteettien vastaansanomaton kunnioittaminen. Se on syvästi yksilönvapauksia rajoittavan, traditionaalisesti ja uskonnollisesti ehdollistuneen kulttuurin yhteentörmäys kulttuuriin joka on vuosisatojen etsinnän ja virheiden kautta kehittynyt yksilöllisyyden ja kristillisyyden valtaisasta vaikutuksesta ja siitä huolimatta sekulaariksi.

Nykyisessä yhteiskuntamuotojen kamppailussa on valtavia rakenteellisia ongelmia ja itse muslimit osoittavat niihin. Kuuluisa turkkilainen kirjailija Zafer Senocak, leikkaa kirurgin veitsen tarkkuudella yhtä näkyvintä epäkohtaa: Niissä muslimi istuttaa häpeäpaaluun islamilaisen maailman kyvyttömyyden itsensä rehelliseen tutkiskeluun. Niissä nimetään syylliset islamilaisen maailman kauheaan asiantilaan — oman eliitin.

Ja sanotaan ääneen se, mitä ei-muslimi uskaltaisi tuskin koskaan sanoa ääneen: Se tukehtuu uskontonsa erityispiirteisiin ja niiden luoman kulttuurin jälkeenjääneisyyteen ja pysähtyneisyyteen. Sen lisäksi on huutomerkin tavoin kiljuva uhka: Likainen, mielikuvituksellisilla rikkauksilla ruokittu rajattoman kyynisyyden läikkä. Mutta myös Saksassa, herra presidentti, kuulee muslimien ääniä jotka tarkastelevat hyvinkin skeptisesti tulevaisuuden näkymiä islamilaiseen diskurssiin juutalais-kristillisessä sivilisaatiossa.

Esimerkiksi iranilaistaustainen teologi Hamideh Mohagheghi on varoittanut: Kaikenhalaajat ja sosiaaliromantikot Toinen ääni joka kutsuu kuuntelemaan Saksan kansan mielipidettä ja suhtautumaan kriittisesti muslimien yhteiskunnallisiin ja uskonnollisiin toimijoihin on tohtori Ezhar Cezairlin ääni Saksan islamilaisesta konferenssista: Jopa Thilo Sarazzinin pehmeän läksytyksen jälkeen he vielä kuvittelevat voivansa sosiaaliterapian avulla herättää henkiin monikulttuurisen idyllin, joka oli olemassa vain heidän omissa kuvitelmissaan.

Älkää käsittäkö minua väärin, herra presidentti. Kansakunnalle on kunniaksi puolustaa jokaista maahanmuuttajaa, muukalaista ja ulkomaalaista rasismin ja sen rikoskumppaneiden vitsaukselta. Samaan aikaan kansallinen velvollisuutemme on puolustautua niiltä virtauksilta, joita turkkilais-arabialaisen vähemmistön traditiot ja tavat tuovat mukanaan, kaksinaamaisuuteen verhotun pahantahtoisuuden, jopa vihamielisyyden tunnustaessaan demokratiassa saavuttamamme vapauden ja vannoessaan uskollisuuden valoja sen perustuslaillisille rakenteille.

Suurimmat integroitumista vaikeuttavat esteet ovat muslimeissa itsessään. Vaikka lähtökohtaisesti olettaisimme enemmistön olevan kuinka rauhanomaisia tahansa, on pelottavaa miten nopeasti ja laajasti valtavien protestien aallot nousevat islamilaisessa maailmassa kun muslimit kokevat tulleensa uhatuksi tai loukatuksi.

Ja toisaalta, kuinka täydellisen hiljaisuuden lamaannuttamia paikallisten moskeijoiden muslimiyhdistykset ja seurat ovatkaan jos esimerkiksi turkkilaisessa Malatayan kaupungissa pilkotaan palasiksi raamattukustantamon työntekijät tai kun Somaliassa teloitetaan nunnia tai Pakistanissa kaivetaan kristittyjä maahan odottamaan kuolemantuomiota jumalanpilkasta. Maahanmuutto- ja integraatiokysymykset edellyttävät rehellistä, rohkeaa ja mielistelemätöntä keskustelua.

Mihin me lopulta päädymme jos petämme omat arvomme muukalaisvihamieliseksi leimautumisen pelossa? Mihin me joudumme jos meidän pitää hävetä sanoessamme integraatiokyvyttömäksi paternalistista ja patriarkaalista kulttuuria jolle yksilö ei merkitse mitään, mutta oikeauskoisten suku ja yhteisö kaikkea?

Mitä väärää on faktan toteamisessa kun myönnämme että lukemattomissa tapauksissa maahanmuuton tarkoituksena ei ole työnhaku vaan houkuttimena on saksalainen sosiaaliturva? Olkaa hyvä ja ottakaa huomioon ettei epäilyn julkituominen asiasta ole hengen kannalta vaaratonta! Juuri siksi mikä tahansa kritiikki mielletään loukkaukseksi. Se ei tarkoita ettei kriittisesti ajattelevia muslimeja olisi.

Olen kokonaan heidän puolellaan, kuten rohkeiden naisten Necla Kelekin, Seytan Atesin, Minah Ahdan, Ayyan Hirsi Alin ja kaikkien muiden maailman tervejärkisten muslimien puolella.

Natsivainot kokeneena tunnen hyvin Hitlerin Saksan ja nyky-Saksan eron. Sen demokratia on minulle pyhä ja vain siinä tunnen oloni turvalliseksi. Joka on sen vihollinen, olkoon ateisti, kristitty tai muslimi, on minun viholliseni.

Syvästi kunnioittaen, Ralph Giordano Welt Online Venäjännös on julkaistu Davidov antanut luvan tekstinsä vapaaseen levitykseen medioissa.

Jouko Pihon tarkennus homolausunnostaan. Oheinen kirjoitukseni julkaistiin Uudessa Suomessa Ohessa oleva vastaukseni on synnyttänyt väärinkäsityksiä, joita haluan tässä oikoa. Uuden Suomen keskustelussa Ja tässä on antamani vastaus.

Homoseksuaalisuus on synti Jumalan luomisjärjestystä kohtaan. Maallinen esivalta, joka ei hae ensi sijassa oikeutta Jumalan ilmoituksesta, ei voi perustaa rikosmäärittelyä Jumalan sanaan vaan johonkin muuhun perusteeseen.

Tällä hetkellä tilanne on se, että maallistuneessa yhteiskunnassa on mahdotonta palata siihen, että homoseksuaalisuus määriteltäisiin uudestaan rikokseksi, vaikka rikosmäärittelystä ei ole aikaa kuin n. Sitä ennen ja pitkään Suomen laki määritteli homoseksuaalisuuden rikokseksi. Olivatko silloiset sukupolvet asian suhteen täysin tyhmiä? Nykyiset sukupolvet ovat sen sijaan maailmanlaajuisen homopropagandan saastuttamia. Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivätkö homot ja homopariskunnat voi olla ihania ihmisiä.

Totta kai he voivat olla sitä. Mutta ei se todista mitään. Yhtä hyvin psykopaatit, pedofiilit ja massamurhaajat voivat olla erittäin mukavia ja ihania ihmisiä, kun heitä tapaa satunnaisesti kahvikupposen äärellä. Mutta ei se todista mitään, varsinkaan heidän salassa tekemiensä rikosten puolesta. Edellä olevan perusteella jotkut ovat ymmärtäneet minun niputtavan homoseksuaalit samaan kategoriaan psykopaattien, pedofiilien ja massamurhaajien kanssa.

En todellakaan tee niin. En rinnasta homoseksuaaleja em. Kirjoitukseni pointti oli jotain aivan muuta. Tarkoitukseni oli vain sanoa, että vaikka olenkin homoseksuaalisuutta vastaan ja pidän sitä rikkomuksena Jumalan lakia vastaan, niin minulla ei ole mitään homoja vastaan ihmisinä. Tiedän varsin hyvin, että he ovat mukavia ihmisiä, monesti paljon parempia ihmisinä kuin jotkut heterot. Yritin myös sanoa sitä, että tämä homojen mukavuus ei kuitenkaan todista mitään heidän homoutensa hyväksymisen puolesta.

Sitten mainitsin nuo kolme ihmisryhmää, jotka voivat olla myös arjessa aivan OK, ja ihmiset saavat heistä miellyttävän kuvan. Viittaukseni näihin muihin ihmisryhmiin oli ilmeisen epäonnistunut, koska jotkut ovat tulkinneet lauseeni merkitsevän jotakin sellaista, mitä en tarkoittanut.

K ehotus liittyä Kristillisdemokraatteihin. Viime päivien homokeskustelukohu on vaikuttanut kirkosta eroamisen lisäksi myös niin, että Kristillisdemokraatteihin on liittynyt nyt jo n.

Jos myös sinä haluat antaa tukesi KD: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus kirkon hajoamisesta. Kirkko hajoaa, ja se on tervettä se. On mielenkiintoista seurata käsiin räjähtävää Suomen Evankelis-luterilaisen kirkon hajoamista. Tie, jossa tasapainoillaan liberalisaatiopaineiden ja konservatiivisen, Raamattu-uskovaisuuden välillä on, loppumassa.

Kirkolla on kaksi vaihtoehtoa: A Kirkko hyväksyy homoliitot, jolloin konservatiivit hylkäävät kirkon. Jäljelle jää ultra-liberaali, deismiin kallistuva valtiokirkko, eräänlainen maallistunut mutta hengellistä teeskentelevä uskonnollinen "KELA". Kirkon saama osuus yhteisöverosta pienenee, sillä siitä aletaan jakaa muillekin uskontokunnille. B Kirkko ei hyväksy homoliittoja, jolloin liberaalit ja maallistuneet hylkäävät kirkon.

Jäseniksi jäävät vain ne, joita motivoi henkilökohtainen, konservatiivispainotteinen kristillinen usko. Tulee luultavasti kirkon ja valtion totaaliero, ja yhteisövero-osuuden menetys, jolloin kirkko joutuu alkaa perimään jäsenmaksuja tai palvelumaksuja.

Kirkon yhteiskunnallinen aktiivisuus vähenee, palkallisen henkilöstön määrä tippuu rajusti ja toiminta jää enemmän vapaaehtoistyövoiman varaan. Nimittäin kirkko nykyisellään raskaana laitoksena ei enää toimi Pyhällä Hengellä, vaan rahalla, ja se on mieluummin valmis huoraamaan periaatteistaan eli myymään oman sielunsa osuudesta yhteisöverosta kuin pitäisi kiinni uskostaan.

Seuraus on, että viiden vuoden sisällä Suomeen syntyy joukko uusia luterilaisia kirkkoja, Luther-säätiön lisäksi ja Nokia-mission lisäksi, herätysliikkeiden perustaessa uusia omia kirkkojaan.

Luther-säätiö ja Nokia-missio ovat kuitenkin määrällisesti pikkupuro, valtiokirkko menettänee heidän myötä vain parituhatta jäsentä. Toiminnallisesti helpointa lähtö lienee Vanhoillis-lestadiolaisille, koska herätysliike on käytännössä oikeastaan jo pitempään toiminut puoli-itsenäisenä. Muihin lestadiolaisiin liikkeisiin, Esikoisiin, Rauhan Sanaan ja Uusheräykseen kuuluu yhteensä noin 50 jäsentä. Sekin noin tuplasti se määrä, joka tähän mennessä on eronnut homoilta-kohun myötä.

Herännäiset ovat olleet perinteisesti hyvin uskollisia kirkolle, mutta sieltäkin suunnalta on kuulunut äänenpainoja, joiden mukaan lähtö on edessä. Veikkaan, että lähtijöitä on kuitenkin suhteellisen vähän, alle 10 Uskollisimmin kirkossa pysynee SLEY. On vaikea kuvitella evankelisten lähtevän joukolla ulos.

Luultavasti SLEY pysyy mukana liberalisoituvassa kirkossa, ehkä yksittäisjäseniä lukuun ottamatta. Kansanlähetyksen osalta olen kuullut jo pari vuotta sitten huhun, että johto olisi päättänyt jo aikaisemmin, että koko herätysliike lähtee kirkosta, jos kirkko hyväksyy homoliitot.

Samanlaista ääntä on kuulunut muualtakin ns. Tämä tarkoittaisi valtiokirkolle noin 20 - 30 On myös oletettavaa, että valtiokirkko liittyy takaisin Roomalais-katolisen kirkon helmaan. Seuraus on joka tapauksessa isot skismat ja oppiriidat liberalistisen valtiokirkon ja siitä lähteneiden kristillisten kirkkojen välillä.

Toteutuva vaihtoehto A on hyväksi todelliselle kirkolle, jonka muodostavat ja ovat tähänkin asti muodostaneet vain ne ihmiset, joilla on henkilökohtainen usko Jeesukseen Kristukseen. Pelkkä nimi instituution jäsenluettelossa ei tee kenestäkään kristittyä.

Kristuksen seurakunta on uskovien yhteisö. Kristittyjen uloslähtö kirkko-babylonista on tervehdyttävä vaihtoehto. Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on noussut viimeaikaisen homokeskustelun keskipisteeksi ja kirkon joukkopaon suurimmaksi syypääksi. Puolueessa tämä näkyy hieman yllättävällä tavalla: Viikko sitten lähetetyn Ylen Homoillan jälkeen puolue on rekisteröinyt vajaa sata uutta jäsentä, kertoo puoluesihteeri Peter Östman Uudelle Suomelle.

Määrä on merkittävä, sillä normaalisti jäsenilmoituksia tulee viikossa noin kolme. Räsäsen mielipiteet ovat suututtaneet ulkomaailman, mutta ei puolueen jäseniä. Eroilmoituksia on tullut vain kuusi viime tiistain jälkeen. Östmanin mukaan tuki-ilmiö alkoi näkyä KD-johdon sähköposteissa loppuviikosta. Osa palautteesta on ollut juuri puolueen jäseneksi ilmoittautumisia, osa taas on toivottanut puoluejohdon kuumaan paikkaan.

Samaan aikaan kirkosta on eronnut yli 25 ihmistä. Kristillisdemokraattien jäsenlisäyksestä kertoi Kotimaa Mutta tämä on vasta alkua. Suomen kansan konservatiiviset uskovat, joista osa on pitkään äänestänyt vain Kokoomusta ja Keskustaa, tulevat suurin määrin siirtymään KD: Nettikeskustelujen perusteella, kuten täällä Usarissakin, voisi kuvitella, että vapaamielisiä on enemmistö. Mutta näin ei ole. Suomessa on paljon vanhempaa väestöä, jotka eivät netissä kirjoittele, mutta he käyvät äänestämässä.

U utisia Jouko Pihon mediamylläkästä ja Pihon vastaus. Eilen alkoi jo tulla monenlaista viestiä lauantaisen homokannanottoni jälkeen, mutta tänään Minusta ja käsityksistäni on ollut juttua sekä Helsingin Sanomissa sivulla A6, Ilta-Sanomissa sivulla 3 että Uuden Suomen verkkolehdessä. Ohessa Teppo Ovaskaisen juttu, joka oli jonkin aikaa Uuden Suomen etusivulla. Sen jälkeen on minun vastaukseni.

Kirkon joukkopaosta syytetty Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on saanut homokeskustelussa rinnalleen kirittäjän. Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi pyrkivän loviisalaisen Jouko Pihon rajusta blogikirjoituksesta on tullut nettihitti, jota kauhistellaan ympäri verkkoa. Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Peter Östman toteaa Uudelle Suomelle aikovansa keskustella Pihon kanssa tämän purkauksesta.

Hän kieltäytyy kuitenkin kommentoimasta, onko Pihon vielä mahdollista pyrkiä eduskuntaan puolueen listoilta. Piho ei ole vielä virallinen eduskuntavaaliehdokas, vaan hänelle on vasta myönnetty lupa kampanjoida. Östmanin mukaan ehdokkuudesta päättää lopulta piirin syyskokous, eikä puoluejohdolla ole juridista oikeutta kieltää valitsemasta tiettyä ehdokasta.

Mutta totta kai puoluejohtoa kuunnellaan tällaisessa asiassa. Östman ja puheenjohtaja Räsänen sanoutuvat jo maanantain Ilta-Sanomissa irti Pihon väitteestä, että homous olisi rikos. Siitä luovuttiin laissa jo luvulla, perustelee Östman Uudelle Suomelle.

Seisooko puolue tämän väitteen takana? Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin puheenjohtaja Jouko Jääskeläinen kertoo Uudelle Suomelle, että Pihon ehdokkuudesta päättää kollektiivisesti marraskuun piirikokous. Ilta-Sanomissa ja Uudessa Suomessa on tuotu esiin Uuden Suomen blogikirjoitukseni Miksi ja keiden tahdosta maailmassa on homomyönteinen buumi? Olen pahoillani epätarkasti muotoillusta lauseesta. On käynyt ilmi, että kun tuo yksi lause on irrotettu kokonaisuudesta, on mielipiteistäni syntynyt väärä käsitys.

Pahoittelen myös mahdollista KD: Kirjoitin nimittäin heti tuon mainitun lauseen jälkeen seuraavasti: En siis kirjoittanut maallisesta rikoksesta, vaan rikoksesta Jumalan lakia ja luomisjärjestystä vastaan. Kirjoitin myöhemmin blogini kommenttiosiossa asiasta vielä selvemmin: Tämä johtuu siitä, että maallinen esivalta, joka ei hae ensi sijassa oikeutta Jumalan ilmoituksesta, ei voi perustaa rikosmäärittelyä Jumalan sanaan vaan johonkin muuhun perusteeseen. Mitä tulee sairauteen, niin vaikka Suomen laista poistettiin homoseksuaalisuuden sairausluokitus v.

On myös huomattava, että itselle vahinkoa aiheuttava homoseksuaalisuus on edelleen sairausluokiteltu Suomessa. Kaikella edellä sanotulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivätkö homot ja homopariskunnat voi olla ihania ja mukavia ihmisiä.

Ei pidä sekoittaa asioita ja ihmisiä keskenään. Minä en tuomitse yhtäkään homoa. Minä tuomitsen vain homoseksuaalisuuden, koska Raamattu tuomitsee sen ja koska en näe homoseksuaalisuutta yhteiskuntaa rakentavana voimana. Jouko Pihon kannanotto homoseksuaalisuuteen.

Olen miettinyt tässä useiden päivien ajan, laitanko minäkin lusikkani tähän homokeskustelusoppaan, joka alkoi TV2: Olen kirjoittanut asiasta joillekin foorumeille, mutta laitan nyt viimein jotakin myös tänne omille sivuilleni.

En aio nyt referoida kyseistä keskustelua sen lähemmin. Sen verran voin todeta, että kun ohjelman jälkeen kirkosta eroamiset lisääntyivät tuhatmäärin, niin näyttää siltä, että suurin osa ihmisistä ajattelee, että kyseessä on protesti niitä vastaan, jotka ovat kirkossa homoseksuaalisuutta vastaan.

Erityisesti on osoiteltu Päivi Räsästä. On kuitenkin käynyt ilmi, että myös monet kirkon homomyönteisyyteen kyllästyneet ihmiset ovat eronneet kirkosta protestina kirkon liialliselle liberaalisuudelle ja maailmanmielisyydelle. Kuinka paljon on kumpiakin, niin sitä ei tiedä kai kukaan.

Haluan sen sijaan tuoda tähän homokeskusteluun uuden näkökulman. Kyse on koko homobuumin taustoista. Ainahan maailmassa on ollut homoutta. Aina luvun alkuun asti homous oli kuitenkin Suomessa sairaus ja rikos.

Mistä johtuu, että homoseksuaalisuus on tullut 40 vuodessa yhä enemmän hyväksytyksi? Homoseksuaalisuus ei ole enää sairaus eikä rikos Suomen lainsäädännön mukaan. Mutta sekään ei riitä. Nyt homoille pitää antaa kaikki samat oikeudet kuin heteroillekin, kuten pyhän avioliiton status ja oikeus adoptoida lapsia.

Minä haluan kiinnittää huomiota siihen, että tämä homomyönteisyys ei ole sattuma. Kyseessä on suunniteltu operaatio, jossa ihmisten mielipiteitä muokataan pikku hiljaa homomyönteisimmiksi. Suurinta osaa tässä homouden saattamisessa hovikelpoiseksi on esittänyt viihdeteollisuus, ennen kaikkea elokuvat, TV-ohjelmat ja musiikkimaailma. Ensin homot esitettiin huvittavina, joille voitiin hyväntahtoisesti nauraa.

Se propaganda loi mielikuvaa siitä, että eiväthän tuollaiset naurettavat ressukat ole mitään vaarallisia tyyppejä. Seuraava askel oli esittää homoutta romanttisena rakkaustarinana, johon oli ympätty mukaan kaikki Hollywoodin tehokeinot kyynelkanavien avaamiseksi. Se propaganda loi käsitystä siitä, että homoudessa on kyse vain kahden ihmisen välisestä rakkaudesta. Seuraava askel onkin ollut sitten homojen vaatimukset tasa-arvosta ikään kuin heille kuuluisi samat oikeudet kuin heteroille.

Minun mielestäni homoille ei kuulu samat oikeudet kuin heteroille. Homoille riittää rekisteröity parisuhde. Avioliitto ei kuulu homoille eikä adoptio. Lapsella on oikeus syntymänsä jälkeen elää kodissa, jossa on sekä isän että äidin malli. Mistä ihmeestä tämä kaikkialla maailmassa riehuva homomyönteisyys on sitten saanut alkunsa? Vai ovatko viihdeohjelmien homo-ohjelmat vain sattumaa? Sattumasta ei ole kysymys.

Ei myöskään siitä, että ihmiset olisivat vain nyt 40 vuoden aikana yhtäkkiä tulleet viisaammiksi ja suvaitsevammiksi. Kyse on suunnitellusta globaalista aivopesusta ja yleisen mielipiteen tietoisesta muuttamisesta. Miksi ihmeessä sitten tällaiseen ihmisten käsitysten muuttamiseen on pyritty?

Onko sillä ollut jokin syy? Nimenomaan on ollut ja on edelleen syy. Mitään ei tapahdu ilman syytä ja motivaatiota. Maailman muuttamiseen homomyönteiseksi on ollut kaksi tärkeää syytä.

Kaiken homopropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri sukupuolten välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen miehen ja naisen välisen yhteyden kautta syntynyt perheyhteys. Suunnitelmaan kuuluu hävittää sukupuolierot ja heikentää perinteisen perheen asemaa, jotta sen kautta yhteiskuntaan saataisiin luotua mahdollisimman paljon heikkoutta ja epävakautta. Perinteinen perhe on nimittäin aina ollut yhteiskunnan perussolu, ja jos uuden yhteiskunnan suunnittelijat haluavat luoda uutta, heidän pitää ensiksi horjuttaa nykyisen järjestyksen vahvinta elementtiä eli miehen ja naisen perhettä.

Tämä ei koske yksittäisiä homoja. Hehän eivät edes tiedä näistä pahoista taustasuunnitelmista. Kaiken kirjoittamani jälkeen on jäljellä yksi, ehkä se kaikkein suurin kysymys: Niin, keitä nämä ihmiskunnan tuhoajat ovat?

Kyseessä on joukko maailman vaikutusvaltaisimpia rahan tai vallan takia ihmisiä, jotka haluavat tuhota nykyisen maailmanjärjestyksen. He haluavat hävittää perinteiset uskonnot, perinteiset kansallisvaltiot ja perinteiset perhearvot. Miksi he haluavat sellaista tuhoa? Nämä tahot haluavat nykyisen systeemin tuhoa, koska he haluavat pystyttää sen tilalle uuden maailmanjärjestyksen, joka on enemmän heidän mielensä ja tahtonsa mukainen, yhden maailmanvaltion, jossa ei ole enää kansallisvaltioita eikä eri uskontoja.

EU on ollut vain ensikokeilu sillä tiellä. Tavoitteena on MU eli Maailman unioni. He ovat niitä, jotka puhuvat Uuden maailmanjärjestyksen puolesta. He ovat niitä, joilla on todellinen valta kaikkien hallitusten yli, mukaan lukien USA. He ovat maailman todellinen valta, mitä ei siis ole eri valtioiden hallituksilla. He ovat maailman rahavalta. Tämän maailman jumala on raha. Nämä pahat ihmiset manipuloivat maailmaa rahan avulla.

Siksi sieltä päin on tullut homoviestejä jatkuvasti, koska se toiminta on suurella rahalla sponsoroitua tietoista propagandaa. Samasta syystä media muutoinkin on homomyönteinen, koska tämä taustalla oleva homoutta edistävä rahaeliitti omistaa kaikki maailman tärkeimmät mediat, TV: Myös Suomen media on mukana samassa kytköksessä. Siitä syystä johtuen media, kuten Helsingin Sanomat, ei myöskään kerro kriittisesti tämän maailman rahaeliitin suunnitelmista, koska he ovat osallisina saman suunnitelman toteuttamisessa ja ovat sitoutuneet vaitioloon.

Sen takia HS ei julkaise mitään tutkivia raportteja esim. Bilderberg-kokouksista, vaan ollaan hiljaa, koska Bilderberg on käskenyt tiedotusvälineitä olemaan hiljaa. No, ehkä tämä riittää. Asiaan perehtymättömät eivät ymmärrä tästä mitään, mutta asioita tutkineet tietävät tarkalleen, mistä minä kirjoitan. Tässäkin suhteessa Suomi jakautuu kahtia.

Loppulause on se, että tiettyjen hyvin vaikutusvaltaisten tahojen agendaan sopii erinomaisesti homoseksuaalisuuden rohkaiseminen, koska se rikkoo perinteistä yhteiskuntamallia, kun heidän suunnitelmissaan on luoda täysin uusi yhteiskuntamalli, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa uusi diktatuurinen maailmanhallinto. On valitettavaa, että jotkut kirkon edustajatkin ovat menneet tähän petkutukseen mukaan, joten he edistävät omilla kannanotoillaan uuden antikristillisen hallinnon syntymistä - muka rakkauden nimissä.

Mutta hehän eivät toimikaan tiedon mukaan, vaan sisäisen tunteensa mukaan. Tämä asia on kuitenkin liian vakava pohdittavaksi vain tunteellisen intuition pohjalta. Kyseessä on koko maailman muuttaminen pahaan suuntaan. Yksi käytetyistä keinoista on homoseksuaalisuus, joka on kapinaa Jumalan alkuperäistä luomissuunnitelmaa vastaan. Suomessa on luterilaisen kirkon seurakuntavaalit Olen ehdolla sekä kirkkovaltuustoon numerolla 11 että seurakuntaneuvostoon numerolla Loviisassa on aika kiehuva tilanne sikäli, että täällä on syntynyt rintamalinjoja kirkkoherra Veli-Matti Hynnisen puolesta ja häntä vastaan ja sitten on siltä väliltä olevia henkilöitä.

Paikallisen lehden, Loviisan Sanomien , yleisönosasto on alkanut täyttyä seurakuntavaaleihin liittyvistä kirjoituksista, joista osa on melkoisen ärhäköitä, ellei jopa aggressiivisia.

Jos minä tulen valituksi, haluan olla omalta osaltani yhteyttä luova sillanrakentaja. Olen mukana ryhmässä, jonka nimi viittaa samaan eli "Yhdentyvä kirkko". I lmoitus Jouko Pihon mukanaolosta Radio Dein ohjelmassa.

Minulle soitettiin tänään ja pyydettiin mukaan Radio Dein nuorten ohjelmaan, jossa pohditaan teologisesti kärsimyksen ongelmaa. Olen mukana tänään Esille tulee ilmeisesti myös yhteiskunnallinen näkökulma, eli mitä poliitikko voi tehdä lievittääkseen ihmisten kärsimyksiä.

Ohjelma kuullaan uusintana lauantaina O te Markus Lehtipuun lopunaikaa koskevasta kirjoituksesta ja vastaukseni hänelle. Markus Lehtipuu kirjoitti Uudessa Suomessa mielenkiintoisen artikkelin, joka oli otsikoitu "10 hätkähdyttävää uutista". Poimin kirjoituksesta seuraavan kohdan. Kun kaikki kasvaa koko ajan, jossakin on pakko olla raja, jolloin jokin jossakin poksahtaa, ja tulee stoppi.

Se voi olla hallittu jarruttelu, mutta kun yhä vähemmän asioista näyttää olevan kenenkään hallinnassa, se on todennäköisesti raju stoppi. Stoppi tulee kun pahuuden määrä saavuttaa maksiminsa. Silloin Ylin Johtaja sanoo: On aika sulkea Telluksen konttori maailmankaikkeuden yksi sivuhaaraosasto. Sen jälkeen kaikki laitetaan uusiksi. Siinä uudessa maailmassa ei ole enää rahanahneutta ja mammonan palvontaa, ei sotia, ei väkivaltaa, ei murhia, ei varkauksia eikä ryöstöjä, ei huoruuksia eikä haureuksia, ei kateutta, ei vihaa, ei mafiaa, ei lahjontaa, ei petoksia, ei valehtelua, ei ylpeyttä, ei panettelua, ei diktaattoreita, ei jumalanpilkkaa, ei saatananpalvontaa, ei epäjumalanpalvelusta, ei vääriä uskontoja, ei epäoikeudenmukaisuutta, ei sortoa, ei taikauskoa, ei noituutta, ei tietämättömyyttä, ei ennakkoluuloisuutta, ei tieteen tulosten vääristelyä, ei alistamista, ei halveksuntaa, ei eläinten huonosti kohtelua, ei ympäristön tuhoamista ja saastuttamista, eli ei mitään pahaa.

Tällainen aika on tulossa. Ennen kuin se oikea rauhan ja hyvyyden aika tulee, maailma joutuu kuitenkin kokemaan sitä ennen maailmanhistorian suurimman petoksen, kun maailmaan ilmestyy karismaattinen johtaja, joka väittää olevansa Kristus, vaikka hän ei sitä olekaan, vaan Antikristus. Antikristuksen hallinto vaikuttaa aluksi hyvältä vrt. Hitler , mutta pian diktaattorin pahuus tulee ilmi. Edellä kuvaamani uusi maailma, jossa hyvyys, vanhurskaus ja Jumalan kunnioitus hallitsevat, tulee toteutumaan sen jälkeen, kun takaisin maan päälle kuninkaana saapuva Jeesus Kristus tulee kukistamaan Pedon eli Antikristuksen, jonka 3½ vuotta kestänyt väliaikainen hallinto loppuu kuin seinään Harmageddonin taisteluun, jonka jälkeen maailman suurin petohallitsija miljoona kertaa pahempi kuin Hitler heitetään helvetin tulijärveen.

Onhan nämä lukuyhteenosumat hauskoja, mutta en usko, että niillä on sen kummempaa merkitystä, paitsi niille, jotka antavat niille oman merkityksensä. Liu Xiaobo, Nobelin rauhanpalkinnon saaja v. Kiinalainen toisinajattelija, vuotias Liu Xiaobo on saanut Nobelin rauhanpalkinnon. Liu palkittiin työstään ihmisoikeuksien ja rauhan hyväksi sekä pitkästä ja väkivallattomasta taistelustaan kiinalaisten ihmisten perusoikeuksien puolesta.

Liu istuu parhaillaan 11 vuoden tuomiota kiinalaisessa vankilassa. Hänet tuomittiin joulukuussa vankeuteen, koska hän osallistui sananvapautta ja monipuoluevaaleja vaativan manifestin, Peruskirja 08, kirjoittamiseen. Peruskirja 08 vaatii Kiinan kommunistista puoluetta ihmisoikeuksien uudistuksiin.

Peruskirjassa vaaditaan ihmisille muun muassa sanan-, uskonnon ja kokoontumisenvapautta. Puolue ja hallitus ottivat tämän suorana haasteena. Rauhanpalkinnon kerrottiin jo etukäteen olevan kiistanalainen. Kiina varoitti palkitsemasta vankilassa olevaa toisinajattelijaa, joka on osallistunut kiinalaisen vapausliikkeen toimintaan aktiivisesti viime vuosikymmeninä.

On luonnollista, että suurvalta joutuu kestämään myös arvostelua, Nobel-komitean puheenjohtaja Thorbjörn Jagland sanoi julkistustilaisuudessa Oslossa. Presidentti Tarja Halosen mukaan Nobelin rauhanpalkinto meni oikealle henkilölle. Halonen luonnehtii palkittua Liu Xiaobota klassiseksi ihmisoikeustaistelijaksi. Kiina on tuominnut Nobel-komitean päätöksen. Kiinan valtiollinen media arvosteli lauantaina ankarasti Nobelin rauhanpalkinnon myöntämistä Liu Xiaobolle.

Englanninkielinen Global Times sanoi palkintokomitean saattaneen itsensä häpeään. Lehden pääkirjoituksen mukaan komitea osoitti röyhkeytensä ja ennakkoluulonsa Kiinaa kohtaan. Kiinan ulkoministeriön mukaan palkinnon myöntäminen toisinajattelijalle on rauhannobelin periaatteiden vastaista. Valintaa luonnehditaan törkeäksi ja säädyttömäksi, koska Kiinan ulkoministeriön mukaan Liu on tuomittu rikollinen.

Onnitteluni Liu Xiaobolle Nobelin rauhanpalkinnon saamisesta ja Norjan nobelkomitealle rohkeudesta palkita aito ihmisoikeuksien puolestapuhuja Kiinan valtion painostuksesta huolimatta. Monille kiinalaisille Liun palkitseminen tuo toivoa elämään. Tosin monet kiinalaiset eivät tiedä hänestä mitään, mutta sana leviää nopeasti.

Kiinan ulkoministeriön väite, että Liun palkitseminen on törkeää, koska Liu on tuomittu rikollinen, herättää minussa lähinnä halveksuntaa.

Liu ei ole tehnyt mitään, mistä hän olisi ansainnut 11 vuoden tuomion. Liu vaatii aivan oikein sananvapautta ja monipuoluejärjestelmää Kiinaan. Liun palkitseminen ei ollut törkeää, mutta Kiinan kommunistisen puolueen takertuminen yksinvaltaiseen diktatuuriin ja haluun olla ikuisesti vallassa Kiinassa, on törkeää hirmuvaltaa. Palkintokomitea ei ole saattanut itseään häpeään, mutta Kiinan vallanhimoiset puoluebyrokraatit ovat saattaneet Kiinan häpeään koko maailman silmissä.

Matti Happolan kirjoitus islamin vaarasta. Tahdoin lähettää tämän viestin, koska islamin usko on todellinen uhka maailmalle ja etenkin kristityille sekä juutalaisille.

Islamin johtajilla on suunnitelmana soluttaa islamisteja länsimaihin. Kyseessä on saatanallinen suunnitelma tuhota kristinusko. Odotettavissa on, kunhan muslimien määrä EU-maissa lisääntyy, kristittyjen vainot, jolloin kaikki jotka tunnustavat Jeesuksen Kristukseen herrakseen, tuhotaan tai laitetaan vankeuteen. Tähän päämäärään tähtäävät myös Suomen hallituksen valtaapitävät. Nyt on alkamassa tai hyvällä alulla antikristillinen ahdistuksen aika, joka tästä vain syvenee, kunnes saavuttaa päämääränsä.

Samaa tapahtuu kaikkialla länsimaissa, Suomi mukaan lukien. Heidi Swanderin kirjoitus "Massojen valmistaminen". Red Alertin artikkeli maailmanhallinnosta vuoteen mennessä.

Jerome Corsi on kirjoittanut nettisivuillaan Red Alertissa artikkelin, joka on otsikoitu Maailmanhallinto vuoteen mennessä Global governance by Tärkeä yhdistymisen ajankohta Global Governance At a Critical Jucntion. Raportin julkaisivat USAn kansallinen tiedusteluneuvosto U.

Luettuaan sivuisen dokumentin Corsi toteaa: Asiakirjan mukaan vapaan kaupan globalismia ei voida pysäyttää eikä USAlla ole muuta mahdollisuutta kuin tehdä myönnytyksiä suvereniteettinsa suhteen ja mukautua globalismin vaatimuksiin. Asiat menevät juuri tuohon suuntaan kuin Jerome Corsin referoimassa asiakirjassa tuodaan esille. Maailman mahtavimmat raha- ja valtakeskukset ovat kansallisvaltioita vastaan ja haluavat sen sijaan tilalle maailmanhistorian suurimman ja laajimman imperiumin, jossa olisi tiukka yhdenmukaisuuden paine ja yhden johtajan palvomisen pakko.

Toisinajattelijat passitetaan keskistysleireille, joissa useimmat ihmiset teloitetaan uudestaan käyttöön otettavan giljotiinin avulla. Tämä sama asia on ennustettu jo Ilmestyskirjan luvussa 13, jossa maailman superhallitsijaa kutsutaan nimellä Peto alias Antikristus. Haluan itse toimia siihen suuntaan, että Suomi voisi olla tuon tulevan diktatuurivaltakunnan ulkopuolella.

Ensimmäiseksi Suomen tulee erota EU: Mitä tulee ajankohtaan , jolloin petovaltio alkaisi olla valmis ottamaan kaiken vallan maailmassa, niin pidän vuotta hyvin todennäköisenä. Sitä ennen maailmassa tapahtuu kaikenlaisia mullistuksia, esim. Vuosi voi olla myös merkittävä muutosten vuosi monella tapaa, samoin kuin aika paljon profetoitu vuosi Jos Antikristuksen vaivanaika alkaa v. H uolestuttavia uutisia USAsta: Ensimmäisen kerran Obama jätti sanan "Luoja" pois Molemmissa tilanteissa Barack Obama sanoi: Kyseessä on historian tietoinen väärentäminen.

Minun käsittääkseni alkuperäisiä dokumentteja pitää siteerata tarkasti niin kuin ne ovat. Myös Abraham Lincolnin kuuluisaa Gettysburgin puhetta on kohdeltu kaltoin.

Robert George , oikeustieteen professori Princetonin yliopistossa, osallistui Amerikan perustuslaillisen seuran the American Constitution Society for Law and Policy kokoukseen, jossa osanottajille jaettiin pamfletti, jossa oli myös Gettysburgin puhe. George alkoi lukea puhetta ja hämmästyi, koska se ei ollutkaan tarkalleen sama kuin mitä hän oli oppinut ulkoa jo koulussa.

Näin loppuosan teksti kuului: Mihin USA on menossa? Jos Jumala sysätään pois jo historiallisista dokumenteista, Jumala tulee sysäämään USAn pois maailman ainoan supervallan asemasta. Richard Murphyn kirjoitus "Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen".

Mikko Silvennoinen Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen On hämmästyttävää, että suurin osa ihmisistä luulee rahan tulevan valtion painokoneista. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä vain kolme prosenttia esimerkiksi Ison-Britannian rahasta on valtion luomaa. Kuinka pankki sitten luo rahaa? Rahaa syntyy aina, kun pankki myöntää lainaa. Ihmiset kuvittelevat, että ottaessaan lainaa he saavat pankista rahaa, jonka joku muu on sinne tallettanut.

Näin asia ei ole. Pankki tekee lainaa myöntäessään eräänlaisen taikatempun: Laina luodaan avaamalla kaksi tiliä, käyttötili ja lainatili. Lainatessaan 10 euroa asiakas saa käyttötililleen 10 euroa, jolla hän voi tehdä mitä tahtoo.

Lainatilille merkitään myös kymppitonni. Tämän asiakas on nyt velkaa pankille. Kun nämä kaksi tiliä lasketaan yhteen, tulokseksi saadaan nolla.

Asiakas näennäisesti omistaa toisen tilin saldon ja on toisen velkaa pankille. Jos hän sattuisi peruuttamaan sopimuksen ja maksamaan lainan takaisin, jäljelle ei jäisi yhtään rahaa. Tulos on siis todellakin pyöreä nolla. Yllä kuvatussa tapahtumassa käteinen ei vaihda omistajaa missään vaiheessa. Kyseessä on pelkkä tilinpidollinen temppu.

Pankki alkaa veloittaa korkoa siitä, että on luonut lainaamansa rahan. Rahan, jota ei käytännössä ole olemassa, vaikka se rahalta tuntuikin, koska asiakas pystyi kuluttamaan sitä käyttötililtään kuten rahaa ikään. Tämä selventänee, miksi pankit tekevät niin suuria voittoja: Totta kai pankit tarvitsevat myös käteistä, jotta ne voivat antaa seteleitä niille, jotka niitä haluavat nostaa. Tähän tarvitaan sitä kolmea prosenttia rahasta, joka tulee valtion painokoneista. Pankit eivät tietenkään voi toistaa lainaustemppuaan loputtomiin.

Ennen pitkää asiakkaat huomaisivat, ettei pankki pysty pitämään lupaustaan siitä, että heidän tileillään olevaa rahaa voidaan käyttää heidän omiin maksuihinsa. Niin kauan kuin ihmiset luottavat siihen, että pankista voi halutessaan nostaa rahansa, pankit eivät kuitenkaan tarvitse käteistä. Ne voivat vain teeskennellä, että sitä riittää. Vasta kun ihmiset menettävät tuon luottamuksen, käteistä on oltava. Ongelmana on, että pankit lainaavat ulos aina enemmän rahaa kuin niillä oikeasti on. Siksi on olemassa riski, että jos ihmiset ryntäävät joukoittain nostamaan säästöjään, käteinen loppuu.

Näin kävi esimerkiksi brittiläiselle Northern Rock -pankille syksyllä Nyt tuokin riski on poistettu. Ison-Britannian hallitus on nimittäin asettunut pankkien takaajaksi. Pankit voivat siis lainata entistä enemmän rahaa entistä pienemmällä riskillä. Toisin sanoen ne voivat saada aiempaa suurempaa korkoa rahalle, jonka ne ovat luoneet tyhjästä. Ei ole ihme, että pankit ovat maailman suurimpia yrityksiä.

Niiden päätuotteen valmistaminen ei maksa niille mitään. Onko tätä kaikkea vaikea uskoa? Et ole epäilyssäsi yksin. Viime vuosisadan toiseksi suurin taloustieteilijä John K. Galbraith selitti tämän epäilyksen syytä näin: Olen julkaissut ennenkin tästä samasta aiheesta erinäisiä kirjoituksia, mutta tämä Richard Murphyn artikkeli on yksi parhaista lyhyydestään huolimatta, koska kirjoitus on hyvin kansantajuinen ja ymmärrettävä. Kiitos Jari Enqvistille , joka lähetti minulle jutun ja samalla linkin maailmantalous.

Aion pitää tätä rahanluontiasiaa esillä vaalikampanjassani ainakin jossain määrin, koska asia on ihmisille vaikea uskoa ja käsittää ja jos minut valitaan eduskuntaan, sitten myös siellä. Valtion on mieletöntä velkaantua isoine korkomenoineen yksityisille pankeille, kun valtio voisi tehdä saman tempun itsekin ja luoda rahaa tyhjästä.

Miksi jo ökyrikkaat yksityiset pankkiirit saavat aina vain rikastua rahan luomisella tyhjästä ja sen kautta koko maailman lainoittamisella, mikä ei edes kuuluisi heille vaan isommalle kokonaisuudelle eli valtiolle?

Tämä on niin suuren luokan hölmöyttä, että sanat eivät riitä kertomaan. Kyseessä on myös niin iso huijaus, että suurin osa maailman ihmisistä ei usko, että sellainen on mahdollista. Sen tähden lammasmaisten ja alamaisten ihmisten ja valtioitten höynäyttäminen jatkuu. Minä haluan Suomen ulos tuosta hulluuden ja jatkuvan velkaantumisen oravanpyörästä. Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus Vasemmiston alamäen syistä. Vasemmiston alamäen syy on globalisaatio ja ideologinen sokeus.

Yleisesti niin Suomessa kuin Euroopassa olisi sekä työväenliikkeen että yleisesti vasemmiston syytä tunnustaa, mistä todellisuudessa johtuu vasemmiston yleinen alamäki. Kansallisvaltioiden heikkeneminen, kansallisten rajojen merkityksen väheneminen, kansantalouksien keskinäisen riippuvuuden lisääntyminen ja kansallisen päätäntävallan kaventuminen - eli suomeksi globalisaatiolle antautuminen - on se syy, jonka takia teollisuusmaiden työtätekevät joutuvat tinkimään työpaikoistaan ja kaikista saavutetuista eduistaan kehitysmaiden köyhien hyväksi, tai itse asiassa eliitin hyväksi, sillä eivät kiinalaisten palkat koskaan tule nousemaan sille tasolle, mitä ne lännessä nyt ovat.

Syy vasemmiston alamäkeen ei siis ole oikeistopopulismi tai "fasismin nousu", vaan osaltaan juuri sen kehityksen toteutuminen, josta Marx unelmoi: Kansainvälisyys - Internationalismi - Ihmiskunnan veljeys!

Hyvinvointivaltio ja vahva työväenliike ovat viimeisten sadan vuoden ajan tarvinneet turvakseen juuri kansallisvaltion, keskitetyn vahvan valtiovallan sekä kansalliset tulli- ja talousrajat. Näiden suojissa on voitu rakentaa teollisia yhteiskuntia, joiden sisällä työväki on voinut saavuttaa itselleen ns. Globalisaation myötä nämä edellytykset katoavat, ja työväenliike, ammattiliitot, sekä poliittisesti vasemmalla olevat puolueet menettävät valtaansa.

Suurpääomien jylläämässä globaalissa taloudessa ei ole ylikansallista työväen internationaalia, eikä sellaiselle ole pääomaa tai voimaa toimiakaan. Globaalin talouden pelikenttää pyörittää pääoman valta, ja sitä ei duunareilla ole. Sen sijaan että vasemmisto olisi alkanut puolustamaan omien etujensa turvaajia ja edellytyksiä - kansallisvaltiota ja kansallisia rajoja - ollaan yleisesti  hurahdettu ns.

Sen sijaan että oltaisiin mietitty, miten rajoittaa tai ainakin hidastaa globalisaatiota - maailman yhdentymistä ja sitä seuraavaa suurpääoman ylivaltaa - ollaankin kamppailtu sen eteen, että miten tehokkaimmin kustaisiin omaan nilkkaan. Vasemmistossa on pikemminkin pyritty  heikentämään kansallisvaltioiden valtaa ja kansallisia kulttuurieroja, joiden varaan kuitenkin eri maissa on voitu rakentaa sen ryhmähenki ja kollektiivinen me-tietoisuus, ja koko sen kansanyhteisöllisyys eli kansansolidaarisuus, jonka muodostamassa suojakuplassa viime kädessä koko hyvinvointivaltio sekä työväenliikkeen poliittinen valta on pyörinyt.

Olen jo pidempään miettinyt sitä, kuinka kauan kestää, ennen kuin poliittinen vasemmisto, joksi määrittelen perinteisen työväenliikkeen ja sitä lähellä olevat tahot, suostuvat niin sanotusti ottamaan pään tarvittavassa määrin pois ideologisesta pensaasta ja myöntämään, että marxilaisuuteen kuuluva internationalismi ja kansallisvaltiovastaisuus - unelma rajattomasta maailmasta - vain vauhdittaa globalisaatiota ja pääomien vallan kasvua, ja on siten yksi perussyy kehitykselle, jossa työväenliike sekä vasemmiston poliittinen vaikutusvalta hiljalleen rapautuu.

Jos halutaan pelastaa edes osa työväenliikkeen saavutetuista eduista ja hyvinvointivaltiosta, olisi työväenliikkeen sekä poliittisen vasemmiston yleisesti aika hylätä globalisaation ja kansainvälisen suurpääoman etujen ajaminen eli internationalismi sekä kansallisten, taloudellisten ja kulttuuristensuojarajojen hajottaminen.

Sen sijaan olisi aika alkaa paikkailemaan oman talon seiniä eli puolustamaan kansallisvaltioiden ja kansallisten työväestöjen etua. Myös EU nykyisellään liittovaltiona - eli Lissabonin sopimuksen hyväksyminen ja siihen liittyvät asiat - olisi syytä varsinkin demarileirissä tunnustaa isoksi virheeksi, oikein kardinaalimunaukseksi, sillä EU on direktiiveillään tuonut laillisen alipalkkauksen ja markkinamekanismien ylivallan kaikkialle; myös hyvinvointi- ja kuntasektoreille, ja vienyt valtiolta sekä kansalliselta tasolta pois vallan, jolla epäkohtiin voitaisiin puuttua.

Siirtämällä valtaa Suomen eduskunnalta EU: Samalla työpaikat ovat karanneet vierastyövoimalle, ja harmaa talous on tulossa talouden valtavirraksi. Niin kauan kuin nykyinen meno jatkuu, on esim.

Suomessa PS Suomalaisena työväenpuolueena kun ajaa juuri työväestön hyvinvointijärjestelmän perustan - suomalaisen työn, suomalaisen perusteollisuuden, kansallisvaltion, kansallisten rajojen ja kansallisen yhtenäiskulttuurin - etujen turvaamista.

Ja toisin kuin vasemmistossa kuvitellaan, käsillä oleva finanssikriisi ei ole kansainvälisen kapitalismin tien pää, vaan ainoastaan taitekohta, jolla kansainvälinen suurpääoma saa vieläkin suuremman vallan maailmasta. Ratkaisuksi kriisiin nimittäin tarjotaan yhä suurempaa pääomaa palvelevan ylikansallista päätöksenteon ja vallan keskittämistä eli suomeksi globalisaation kiihdyttämistä. Edessä on uusia EU: Tämä on eliitin päämäärä. Eliitin vallan tuntien on mielenkiintoista, että aina kun joku puhuu työväen etujen ja kansallisvaltion etujen yhteydestä, jostain lehahtaa esiin se kuuluisa fasismi-kortti Jussi Halla-ahon haastattelu Uudessa Suomessa Ruotsin valtiopäivävaaleissa porvarit saivat 49 prosenttia äänistä, kun opposition punavihreät joutuivat tyytymään runsaaseen 43 prosenttiin.

Porvariallianssi sai paikkaa, punavihreät ja ruotsidemokraatit Maahanmuuttokriitikkojen äänitorvi, Helsingin kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho uskoo avoimen maahanmuuttovastaisten ruotsidemokraattien nousun valtiopäiville "tervehdyttävän" Suomen länsinaapurin poliittista elämää.

Hänen mielestään Ruotsi on "kaikkia muita" jäljessä maahanmuuttopolitiikan muuttamisessa, joten shokkiefekti oli helppo saavuttaa. Halla-ahon mielestä ruotsidemokraatit ottivat ensimmäisen suuren askeleen jo saavuttamalla lähes kuuden prosentin kannatuksen ja pääsemällä valtiopäiville. Ennen kaikkea maahanmuuttokritiikin voimin keskisuureksi puolueeksi nousseiden Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoutui tänään tiukasti irti ruotsidemokraateista ja heidän maahanmuuttopolitiikastaan.

Halla-ahokaan ei suoraan julistaudu ruotsalaispuolueen hengenheimolaiseksi, mutta ihmettelee Soinin kiirettä sanoutua irti jostain, "mihin ei ole mitään yhteyttä". Perussuomalaisissa on aika paljon hajaannusta monien asioiden, myös maahanmuuton suhteen, hän jatkaa. Halla-ahon mielestä on turhaa verrata hänen ja ruotsidemokraattien maahanmuuttokritiikkiä, koska maiden tilanteet ovat täysin erilaiset. Ruotsissa maahanmuuttajia on moninkertaisesti Suomeen verrattuna, joten niin on Halla-ahon mukaan myös ongelmia.

Suomi voi vielä välttää sen melko maltillisella politiikalla, uskoo Halla-aho. Ruotsin tilannetta Halla-aho pitää niin surkeana, että edes ruotsidemokraateista ei välttämättä ole pelastajaksi. Hänen mielestään maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin kohdistuva kritiikki on Ruotsissa vielä suurempi tabu kuin Suomessa.

Ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson on sanonut median muun muassa kieltäytyneen julkaisemasta puolueen vaalimainoksia. Halla-ahon mielestä äärioikeistolaisena pidetyn puolueen oli helppo saada aikaan shokkiefekti, koska "kaikki muut Ruotsin puolueet ovat sosialidemokraatteja". Kyseisestä puolueohjelmasta on tosin nähtävissä, kuinka ruotsidemokraatit julistavat ajavansa maahan tiukkoja maahanmuuton rajoituksia ja pyrkivänsä vahvistamaan ruotsalaista kansallishenkeä - ja samalla syyttävät maahanmuuttajia niin maan talousongelmista kuin hyvinvointivaltion vaarantamisestakin.

Halla-ahon mielestä ruotsidemokraateista on tullut yhden asian puolue pakon edessä. Halla-aho ei usko, että Ruotsin tulos vaikuttaisi Suomen kevään eduskuntavaaleihin. Hän on ilmoittanut lähtevänsä ehdolle vuoden eduskuntavaaleihin Perussuomalaisten listalla. Ihmettelen suuresti ruotsalaisten epädemokraattista suhtautumista yhtä kansanvaltaisesti Valtiopäiville valittua puoluetta kohtaan.

Siinä halveksitaan samalla kaikkia niitä lukuisia ruotsalaisia, jotka ovat kyllästyneet liiallisen maahanmuuton aiheuttamiin moninaisiin ongelmiin ja haluaisivat sen sijaan rakentaa mieluummin kansalliskonservatiivista Ruotsia. Ruotsidemokraattien mukana eivät mitkään pahan voimat tulleet Valtiopäiville ottamaan Ruotsin demokratiaa vangiksi, kuten eräskin Ruotsin iltapäivälehti julisti.

Pahuuden voimat ovat jyllänneet Ruotsissa jo kauan aikaa aivan muiden tahojen toimesta. Olen iloinen Ruotsidemokraattien menestyksestä samoin kuin siitäkin, että Sosiaalidemokraattien vuosikymmeniä jatkunut hegemonia Ruotsissa on murrettu. Nyt olisi Porvariallianssin vain kunnioitettava erään kansanosan tahtoa ja suostuttava sivistyneeseen yhteistyöhön.

Tuollainen "mä en leiki sun kaa" -asenne on hiekkalaatikkoikäisten lapsellista kiukuttelua. Jos Ruotsidemokraatit jätetään neljäksi vuodeksi kaiken parlamentaarisen yhteistyön ulkopuolelle, saa SD ensi vaaleissa maanvyörymävoiton. Halla-aho ei usko, että Ruotsin tulos vaikuttaisi Suomen ensi kevään eduskuntavaaleihin. Minä uskon, että Ruotsin vaalitulos tulee vaikuttamaan myös ensi kevään Suomen eduskuntavaalien tulokseen. Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus Ruotsidemokraateista Alkuperäinen lähde: Tämä on paljastunut viimeistään nyt käsillä olevien maan valtiopäivävaalien aikana.

Ruotsin vaaleja nimittäin leimaa terrori, väkivalta, vahingonteot ja se, että yhteiskunta valtionjohtoa myöten hyväksyy tämän kaiken! Nimittäin tilanne on, koostettuna, seuraavanlainen: Ilmoituksia vaalivilpeistä oli tullut ruotsidemokraattien sähköpostiin jo satakunta, kun vaaleja on käyty vasta 2 päivää. Demarit "kouluttamassa" maahanmuuttajia äänestämään, myös pj. Mona Salin tulee kertomaan ajatuksistaan. Sitten ryhmä viedään ennakkoäänestyspaikalle 9. Joku heitti heitä myös kivellä, jonka jälkeen he perääntyivät paikalta.

Hän oli sullonut äänestyskoppeihin ja äänestyskuoriin sosialidemokraattien vaaliseteleitä. Jossakin vaiheessa hän meni jopa sermin taakse avustamaan äänestäjiä. Hänestä tuli entinen vaalivirkailija, kun kaikki tallentui videolle. Tanskassa, tilanne on herättänyt hämmästystä ja selvästikin oikeutettuja vaatimuksia siitä, että Ruotsiin olisi lähetettävä kansainvälisiä vaalitarkkailijoita.

Tilanne on, Ruotsin historiallisen aseman ja maineen tuntien, niin huono, että jopa Venäjällä ihmetellään ruotsalaisten menoa. Kaiken kruunaa Ruotsin pääministerin, Fredrik Reinfeldtin kaksinaismoralismi. Hän ilmoittaa ettei hyväksy väkivaltaa, mutta on sitä mieltä, että SD on toiminnallaan ansainnut heihin kohdistuvan väkivallan, eli "kansan oikeudenmukaisen vihan". Eli suomeksi Reinfeldt siis sanoo: Tilanne tuo mieleen luvun taitteen Saksan, jossa hallitus käytännössä hyväksyi väkivallan juutalaisia ja kommunisteja vastaan, vaikka muka puheissa tuomitsi teot.

Ruotsin vaaleja leimaa siis poliittinen väkivalta, terrori, vaalivilppi ja omatuntonsa myyneen poliittisen eliitin moraalinen mädännäisyys. Niin, ja Vasemmistoliiton Jussi Saramo näyttäisi toivovan Ruotsalaista politiikan mallia myös tänne Suomeen? SD ei ole mikään äärioikeistopuolue, vaikka sitä on leimattu sellaiseksi. Se on jopa Perussuomalaisia maltillisempi, ja enemmän vasemmalla. SD on periaateohjelmaltaan eräänlainen isänmaallinen demaripuolue, joiltain osin jopa sosiaalidemokraattisempi kuin itse Ruotsin SDP.

Puolueessa tehtiin vuosituhannen alkupuolella puhdistus, jossa mukaan pesiytyneet ääriainekset siivottiin pois. Kyseessä oli jopa ulkomaisten arvioiden mukaan ihan aito muutos, eikä vain pelkkä kasvojenpesu. Potilas on raskaana Potilaan mielestä oikea isovarvas roikkuu alempana kuin muut sormet.

Uloste on samanväristä kuin osaston 19 ovet. Potilaan ollessa väsynyt voivat kasvot vääntyä oikealle ja nytkähdellä jonkin aikaa. Vaimon oksentelu hävisi iltapäivällä, samoin mies. On ollut tunturivaelluksella kunnon parantamiseksi. Jouduttu tuomaan alas helikopterilla. Potilas on todettu epäyhtenäiseksi. Tulee vastaanotolle allergisten vaivojen takia. Tulkkina toimii mies joka on vatsastapuhuja. Jäi kaivinkoneen alle. Siitä lähtien korvat ovat soineet.

Potilaalla on aikaisemmmin ollut korvat, mutta ne ovat pudonneet pois. Potilas on ollut koirien päivähoitopaikassa Porvoossa sosiaalitoimen avustuksella.

Siteen läpi tyngästä vuoti verta, minkä vuoksi se vaihdettiin. Hyvässä kunnossa oleva kuorma-autonkuljettaja, joka ajaa tavallisesti 10 km hengästymättä. Ei saa taivutettua leukaa päätä kohti. Kehotetaan tulemaan uudelleen, jos vaiva uusiutuu, ja soittamaan kuukautta ennen.

Tuli kävällen vain toinen jalka puettuna sukkahousuun, toinen riippui vapaasti. Isä ja äiti kuolivat kun potilas oli vuotias. He eivät ole missään yhteydessä potilaaseen. Mainittakoon lisäksi, ettei olenneista lämpöeroa ole havaittavissa jalkojen välissä.

Edellisellä viikolla potilaasta oli tuntunut, että näkö oli kadonnut metrossa. Potilas saa nokkoskuumetta varjoaineista, mansikoista ja katkaravuista, kuten useimmat lapset. Ruokaa potilas saa pojaltaan, joka on pakastimessa. Korvat häämöttävät heikosti vaikun takaa. Potilas virtsaa mielestään hyvin. Kuin hevonen omien sanojensa mukaan Potilaalla on ihottumaa kasvoissa. Ihovaivoja ilmenee alushousujen käytön yhteydessä. Mitä tulee impotenssiin, lääkitystä jatketaan ja annetaan vaimon käsitellä potilasta.

Potilaalla ei ole vilunväreitä, mutta miehensä ilmoittaa, että vaimo oli sängyssä hyvin kuumana edellisenä yönä. Potilaan pitää pidättäytyä kaikesta seksuaalisesta kanssakäymisestä, kunnes minä voin ottaa hänet vastaan. Paavo oli unohtanut hääpäivänsä. Tuossa autotallin edessä on huomenna syytä olla sellainen lahja, joka menee nollasta sataan alle viidessä sekunnissa" Seuraavana aamuna vaimo löysi pienen paketin autotallin edestä.

Hän avasi sen, ja siellä oli upouusi henkilövaaka. Vielä ei ole tietoa, milloin Paavo pääsee sairaalasta. Luostariin tuli uusia noviiseja. Abbedissa kysyi, "kuka tulokkaista on nähnyt peniksen?

Sitten hän kysyi, "kuka on pitänyt penistä kädessään? Sitten yksi noviisi nosti kätensä ja kysyi: Lääkäri vastusteli aikansa mutta myöntyi ja työnsi varovasti hunajaisen heppinsä sinne. Hetken päästä hän aloitti kiivaat työnnöt ja huohotti: Olipa kiva kun pääsit tulemaan, olen jo valmistellut kaiken Nainen: Juu juu, mutta eipä tämä olekkaan eka kerta sinulle Mies: Älä jännitä, kyllä se hyvin menee Nainen: Olen muuten ostanut tälläisen näyttää , paneppas se päällesi Nainen: En mä mitän pelleile Nainen: Eihän sitä voi käyttää Mies: Pane päällesi, minun vuoksi Nainen: No niin sitten aloitetaan, ekaksi istutaan Nainen: Otat sen käteesi Nainen: Ei ole, sitten päästä kiinni toisella kädellä Nainen: Ja sitten vedät toisella Nainen: Just niin, täähän menee hyvin Nainen: Nyt otat suuhusi ja imet Nainen: Kyllä on inhottavaa, ootko ihan varma että näin tehdään?

Kyllä, oon tehnyt ennenkin jatka vaan imemistä Nainen: Juu, mut eikös ollukkin hyvää? Ei hassumpaa, mitäs nyt sitten? Nyt levität jalkoja Nainen: Just niin, katos jos ei levitä jalkoja niin ei pääse käsiks Nainen: Okei, mä ymmärrän Mies: No niin sitten otat sen taas kätees Nainen: Ja kun olet saanut sen esille, otat suuhusi Nainen: Aaah, sinne meni Nainen: Pitääkö sitä kanssa maistaa? Katoppas nyt minua kun yritän näprätä esille sen pienen vaaleanpunaisen Se voi joskus olla vähän vaikeeta, ja silloin voi käyttää suuta Nainen: Ja jos vähän imee, niin vielä parempi Nainen: Ei lainkaan hassumpaa Mies: Kyllä, mutta pitääkö tässä aina olla nämä rituaalit?

Kyllä se tämmöstä yleensä on kun rapuja syödään Jos huutaisit yhtä mittaa kahdeksan vuotta, seitsemän kuukautta ja kuusi päivää, tuottaisit tarpeeksi äänienergiaa lämmittäksesi yhden kupin kahvia.

Tuskinpa moinen on sen arvoista.. Jos pieriskelisit tauotta kuusi vuotta ja yhdeksän kuukautta, tuottaisit tarvittavan määrän kaasua saadaksesi aikaan pienen atomipommin energian. No, tämä alkaa jo kuullostaa paremmalta! Ihmissydän pumppaa sellaisella paineella, että jos se pumppaisi veren ruumiin ulkopuolelle, verivana ulottuisi yli yhdeksän metrin päähän. Ohhoh Sian orgasmi kestää kolmekymmentä minuuttia.

Seuraavassa elämässäni haluan olla sika!!! Torakka pystyy elämään yhdeksän päivää ilman päätä, ennen kuin se kuolee nälkään. Kun hakkaat päätäsi seiniin, käytät kaloria tunnissa. Rukoilijasirkkauros ei pysty pariutumaan kunnolla, mikäli sen pää on kiinni vartalossa. Naaras tekee aloitteen seksiin repimällä uroksenpään irti.

Ihmisellä sama tarkoittaisi sitä, että pystyisi hyppäämään jalkapallokentän pituisen matkan. Kissakalalla on yli 27 makunystyrää. Mikä VOI maistua niin hyvältä kala-altaan pohjalla?! Jotkin leijonat parittelevat yli 50 kertaa päivässä. Haluan silti olla seuraavassa elämässäni sika. Mitä määrästä, laatu ennen kaikkea! Tämän halusinkin aina tietää Ihmisen voimakkain lihas on kieli.

Oikeakätiset ihmiset elävät keskimäärin yhdeksän vuotta pitempään kuin vasenkätiset. Jos olet molempikätinen, puolittuuko ero? Norsut ovat ainoita eläimiä, jotka eivät osaa hypätä. No, sehän on oikeastaan pelkästään hyvä juttu Kissan virtsa hohtaa mustassa valossa. Kenelle on maksettu tämän asian selvittämisestä?!

Strutsin silmä on suurempi kuin sen aivot. Tunnen joitakin tällaisia ihmisiä. Meritähdellä ei ole aivoja. Kas, tunnen joitakin tällaisiakin ihmisiä! Ja jos ne vaihtaisivat kätisyyttään, ne eläisivät pitempään. Ihmiset ja delfiinit ovat ainoita eläinlajeja, jotka harrastavat seksiä saadakseen siitä mielihyvää. Pelimies aloittaa pohjien ottamisen jo kuudelta aamulla Pelimies vetää kahdessa tunnissa bissellä kunnon tenut. Pelimies pitää viinat sisällään.

Pelimies ei mitään siidereitä kittaa. Pelimies ostaa ensin mailat ja vasta sitten opettelee pelaamaan. Pelimies ei ikinä lopeta. Pelimies menee baariinkin vielä 39C lämmössä. Pelimies vie pyykkinsä äitille muovipussissa. Pelimies ei käytä windousseja. Pelimies ei pidä sormusta baarissa. Pelimiehellä on aina yksi varalla. Pelimies hankkii kotieläimiksi sammakonkutua.

Pelimiehellä on suuret puheet. Pelimiehellä on huulipuna aivan muualla kuin paidassa. Pelimies lyö parikaapelin seinään ja kaikki pelittää. Pelimiehillä on oma salasana joka paikkaan. Pelimiehet ei tee virheitä. Pelimiehellä ei lopu raha. Pelimies ei myönnä mitään. Pelimies ei koskaan myönnä olevansa tappiolla. Pelimies ei koskaan laske leikkiä kaljasta tai pillusta. Pelimies on suurien linjausten mies. Pelimies nukkuu vain silloin kun on tarve.

Pelimies ei kysele tyhmiä. Pelimies vetää viinaa helposti 3 päivää. Pelimies ei anna, Pelimies myy. Pelimies vetää riskillä, eikä jätä pelivaraa. Pelimies ei jätä mitään arvailun varaan. Pelimies tietää aina oluidensa olinpaikan. Pelimies pelaa omilla säännöillään. Pelimies ei kysy lupaa.

Pelimiehen pokka on pettämätön. Pelimiehen koordinaatio ei kärsi alle 15 oluen juomisesta. Pelimies ei kirjoita kaunolla. Pelimies pyöristää aina ylöspäin. Pelimies ei käy sokkotreffeillä. Pelimies lähtee aina jatkoille.

Pelimies ei häpeä tuijottaa isoja tissejä. Pelimies joraa vain, jos sillä saa naisia. Pelimies ei häpeä lainata rahaa viinaan. Pelimies harhauttaa aina maalivahdin. Pelimiehen kiertää vain aurinko. Pelimies menee aina etupenkille. Pelimies juttelee taksikuskin kanssa autoista ja naisista. Pelimies ottaa kaikki mausteet. Pelimies kelaa pornofilmistä esileikit ohi. Pelimies saa naisen kiljumaan. Pelimies ei hiero naisen hartioita palkinnotta.

Pelimies osaa antaa tyylikkäästi kenkää. Pelimies ei poista kumia pieraisemalla. Pelimies ei pimpalla rehvastele. Pelimies tietää mitä tahtoo ja ottaa sen tyylillä. Pelimies ei jää liikenteessä jalkoihin. Pelimies välttää tappelun ellei se ole väistämätöntä.

Pelimies saa firmassa bonusta. Ja sitten se Banaanileivän resepti Aineet 2 nauravaa silmää 2 hellää käsivartta 2 hyvinmuodostunutta säärtä 2 kiinteää maitosäiliötä 1 turkisvuorattu sekoituskulho 1 suuri banaani Sekoitusohjeet 1.

Katso nauraviin silmiin 2. Levitä hyvinmuodostuneet sääret hitaasti 3. Puristele ja hiero maitosäiliöitä hyvin hellästi, kunnes turkisvuorattu sekoituskulho on rasvautunut 4. Lisää banaani ja liikuta sitä varovasti edestakaisin, kunnes se on hyvin voideltu 5. Kuorruta munalla ja huokaise helpotuksesta Leipä on valmis, kun banaani on pehmennyt.

Muista pestä valmistusvälineet, äläkä läikytä kulhoa. Jos leipä alkaa nousta, lähde kaupungista. Mies sai lääkäriltä paketin viagraa. Ennenkuin mies ehti ottaa yhtään, tämän puhuva papukaija soi koko paketin. Lääkkeen mahdollisesta vaikutuksesta pelästyneenä mies laittoi linnun pakastimeen "jäähtymään". Mies muisti linnun vasta puolen tunnin kuluttua ja luuli löytävänsä pakkasesta kuolleen linnun, mutta mitä vielä!

Kun mies avasi pakastimen, sisällä oli hikeä pyyhkivä lemmikki, joka kysyi: Kaksi pikkupoikaa pelaa lätkää Tampereen Näsijärven jäällä kun rannalta juoksee kohti vesikauhuinen rottweiler ja tarttuu toista poikaa nilkasta. Toinen pojista toimii nopeasti, työntää mailansa koiran kaulapannan läpi ja katkaisee yhdellä riuhtaisulla sen niskan.

Tilanteen nähnyt mies kävelee poikien luokse ja aloittaa keskustelun: Minä olen toimittaja ja kirjoittaisin mielelläni tästä kolumniini Aamulehteen. Kyllä kieltämättä tulee nähdyksi unia semmosesta, että aamulla kun minä herään ja vetäisen verhot ikkunasta, niin siinä ulkopuolella ratsastaa vaalea alaston nainen ja sen naisen jalat viistävät maata.

Ei siksi, että hevonen olisi pieni, vaan siksi kun sen mimmin sääret olisivat niin pitkät. Mutta se vasta antaisi virtaa kun aamulla kiertäisi kädet vosun ympäri, niin ei meinaisi yltää kädet yhteen.

Ei niin, että minulla olisi lyhyet kädet, vaan kun sillä naisella oisi niin isot rinnat. Siinä sitä oes vantasijata, ku uamulla töehin lähtiissä lävväyttäs akkoo persiille, nii kottii tullessahhii vielä lihat hyllys. Ee sen tautta, jotta akka ois nii murakka, vua sen tähe että mullon nii lyhyt työaeka. Nuori 2-kymppinen tai alle,punkkarin-näköinen,oranssin värinen irokeesitukkainen pojankloppi alkoi vittuilemaan vanhemmalle miehelle: Kerran nuorempana yksissä polttareissa tai missä liekään humalapäissäni panin yhtä papukaijaa!

Nyt mietinkin että mahdatkohan sinä olla minun poika Nuori mies käveli ohi ja kysyi häneltä, mikä on hätänä. Kyyneleidensä läpi mies sai sanottua: Hän on kaunis, hellä ja huomaavainen. Hänellä on loistava työpaikka, hän on loistava kokki ja upea sängyssä.

Sen sanottuaan mies ei pystynyt enää puhumaan vaan alkoi itkeä. Nuori mies laittoi kätensä hänen harteilleen ja sanoi: Tuohan kuulostaa täydelliseltä parisuhteelta.

Avioon menossa oleva nuorukainen oli käymässä isoisänsä luona ja kysyi häneltä seksistä. Ajan myötä tilanne tasoittuu ja kertakin viikossa riittää. Sitten, kun aikaa kuluu, kerta kuukaudessakin tuntuu riittävältä Ja vanhuksena se tulee mieleen enää ehkä vain hääpäivän vuosipäivänä.

Suuseksi sentään vielä sujuu! Menemme illalla molemmat omiin sänkyihimme. Ensin mummu huutaa minulle "vedä käteen! Eläkeläismies istui pihakeinussa, kun hänen pojanpoikansa tuli käymään.

Pojanpoika huomasi hämmästyksekseen, että vaarilla oli pelkkä paita päällään. Istuin tässä viime viikolla ilman paitaa, ja tuloksena oli jäykkä niska. Eräs ikääntynyt pariskunta arpoi joka aamu kahvinkeittovuoron. Arvonta tapahtui siten, että vaimo nosti miehensä peniksen pystyyn ja se keitti kahvit, kumman puolelle penis sattui kaatumaan. Jos joskus kävi niin, että se jäikin pystyyn, ei sinä aamuna kahveja keitetty.

Joukko eri ikäisiä miehiä oli saunomassa. Kun he menivät uimaan, he näkivät salmen vastapäisellä rannalla uimassa joukon kauniita alastomia naisia. Uidaan äkkiä salmen yli.

Nähdäänhän me ne ihan hyvin täältäkin. Laiva oli saapumassa satamaan ja vanhemmat merimiehet varoittelivat uutta kansipoikaa. Vanhat körmyt ohjas poitsun Bertan pakeille ja työstö alkoi: Kaveri arveli että johan nyt on perkele, eikö tälle tosiaan mikään riitä ja runttas koko taltan sisään. Ei, huuto vaan jatkui, "köyttä lisää". Nyt oli pantava kaikki mitä löytyy.

Poika otti kassit kouraan , murjas nekin tupaan niin kuului tyytyväinen voihkaisu: Poika kysyi saunassa äidiltään, mikä sulla on jalkojen välissä? Äiti vastas sen olevan linnunpesä johon poika "johan on vittumaisessa paikassa". Mies oli matkatoimistossa, ja kyseli matkatoimiston naiselta, millaisia lomamatkoja olisi tarjolla?

Nainen alkoi hiljalleen tuohtua, ja kertoi, että uutuutena meillä olisi tarjota yhdistetty erotiikka, ja urheiluloma. Mies innostui, ja kyseli, että mikähän tällainen on? Hänellä oli kapakkansa takapihalla pieni karsina, jossa yksi sika. Omistajalla oli tapana laittaa aina illan jälkeen illan voitot paitansa etutaskuun ja käydä tämän jälkeen ruokkimassa sikansa. Eräänä iltana hän sai markkaa voittoa ja meni ruokkimaan si-kaansa.

Isäntä mietti kuumeisesti, että mitäs tässä nyt tekisi, kunnes muisti isänsä antaman neuvon: Yrittänyttä ei laiteta, tuumi isäntä ja päätti kokeilla. Koskenkorvaa sian suuhun ja potkis. Kuului yökkäisy ja sian suusta tulla tupsahti ensimmäinen satanen. Sama operaatio uusiksi ja toinen satanen tuli ulos. Tässä vaiheessa ohi kulki eräs mies, joka kiinnitti huomiota tähän eriskummalliseen tapahtumaan. Isäntä antoi miehen kokeilla samaa temppua ja neljäs satanen tuli ulos. Ohikulkija oli myyty mies.

Hän ojensi isännälle kolme tuhatta markkaa ja osti tältä sian. Seuraavana aamuna Helsingin Sanomissa oli otsikko: Kerran tuotiin sisään mies, jonka käteen oli räjähtänyt kranaatti. Meillä ei nyt valitettavasti ole yhtään miehen kättä, mutta sopiiko että laitetaan tilalle naisen käsi?

Naisen käsi ommeltiin kiinni. Seuraavana päivänä ambulanssi kiikutti hospitaaliin miehen, joka oli astunut miinaan. Meillä ei nyt ole yhtään irtonaista miehen jalkaa, mutta sopiiko että laitetaan tilalle naisen jalka? Laitetaan vaan, epätoivoinen potilas vastasi.

Naisen jalka ommeltiin paikoilleen. Kolmantena päivänä tuotiin mies, joka oli heittäytynyt räjähteen päälle ja menettänyt episodin takia sukukalleutensa. Meillä ei ole nyt sopivaa miehen värkkiä tilalle, mutta sopiiko että laitetaan tilalle tapetun norsun kärsä? Parin viikon kuluttua potilaat tulivat jälkitarkastukseen. Naisen käden saaneelta lääkäri kysyi, miten on käsi toiminut? Muuten oikein hyvin, mutta jos kusella käydessä on naisen kädellä pitänyt kiinni, se ei ole millään meinannut irrottaa otettaan, vastasi potilas.

Naisen jalan saaneelta lekuri tivasi vastausta jalan toimivuuteen? Muuten oikein hyvin, mutta selällä nukkuessa naisen jalka tahtoo väkisin kammeta sivulle päin, vastasi potilas. Norsun kärsän jalkojensa väliin saaneelta lääkäri kyseli, että miten on uusi vehje toiminut?

Olen oikeín tyytyväinen, potilas sanoi ja jatkoi, myös vaimo on ollut tosi tyytyväinen ja naapurin rouvakin on tykännyt, mutta ainoa asia joka häiritsee on kun peltotöissä ollessa kärsä rouhaisee vähän väliä heinää ja yrittää tunkea sitä persereikään. Mitä yhteistä on vigralla ja vuoristoradalla? Nyt ymmärtänet, miksi naisen osa on vaikea Jos teet paljon töitä, menetät viehätysvoimasi. Jos teet vähän töitä, menetät työpaikkasi.

Jos käytät meikkiä, kuljet sotamaalauksessa. Jos et käytä, laiminlyöt ulkoisen olemuksen hoitamisen. Jos panet lapsesi päiväkotiin, olet julmuriäiti. Jos jäät itse kotiin, elät miehen siivellä. Jos teet vaatimatonta työtä, sinua syytetään kunnianhimon puutteesta. Jos suoritat vaativia tehtäviä, olet työsi kanssa naimisissa oleva pyrkyri. Jos näytät tunteesi, olet itkupilli. Jos hillitset itsesi, olet jäävuori.

Jos olet vielä vuotiaana naimaton, et kai enää saa ketään. Jos menit naimisiin nuorena, sinun oli kai pakko mennä. Jos olet auttavainen, sinua käytetään hyväksi. Jos välität vain itsestäsi, olet kylmä ihminen, joka ei pysty yhteistyöhön. Jos olet puoleensavetävä, viet ystäviesi miehet ja mielenrauhan. Jos et näytä miltään, kukaan ei välitä sinusta.

Jos olet älykäs, älä vain näytä sitä. Jos et, niin sinun on oltava vähintään viehättävä. Mutta jotta totuus ei unohtuisi Vaimossa on tunnetusti puolet koiraa ja puolet arkeologia, ellei se hauku, se kaivelee menneitä.

Mitä Blondi sanoi Onnenpyörässä? Mies matkusti Espanjaan ja meni madridilaiseen ravintolaan myöhäiselle illalliselle. Hän tilaa "talon erikoisen" ja tarjoilija tuokin lautasen, jolla on perunoita, maissia ja kaksi lihan näköistä möhkälettä. Ensin miestä yökötti, mutta kun seikkailijatyyppiä oli, päätti maistaa tätä paikallista erikoisuutta. Hämmästyksekseen huomasi, että sehän oli herkullista. Itse asiassa niin herkullista, että päätti tulla seuraavana iltana uudestaan nautiskelemaan.

Tälläkin kertaa lautasella oli perunoita, maissia ja lihamöhkäleet, tosin vain paljon pienemmät kuin edellisenä iltana. Kaksi pomoa kinasteli siitä, että onko rakastelu työtä vai huvia?

Tuli juoksupoika siihen ja he päättivät kysyä sitä häneltä. No jos olisi työtä niin mulla te sen teettäisitte. Mamma ja pappa oli Niilo Ylivainion kokouksessa. Homman nimi oli se et piti pitää käsiä kipeän paikan päällä. Siinä odotellessa papan kädet väsyi ja laski "rippikoulukaverin" paikkeille, jolloin mamma papalle: Ei se kualleista oo luvannu herattää!

Jos joku mennee eele, aja ohi. Jos joku kärttää eele, nii elä päästä. Ku liikennevalo vaihtuu nokkas eesä vihiriästä keltaseks, nii kiihytä. Ku jalankulukija tullee eesä suojatielle, nii lissää vauhtia.

Ei se sitte tuu. Mutta jos kuiteski tullee, nii polokase kaasu pohojaan. Oo varovainen tungosaikaan, ettei kännykkä lipsaha korvalliselta.

Ku joku yrittää rampilta Pohojantielle, elä tee tillaa. Seo kuitenki joku pölijä. Jos tahot ajjaa rauhasa, nii läheppä paanalle sillon ku kaikki muukki tappaa liikkua.

Jos jonku auto mennee rikki ja pysähtyy eessäs, nii tööttää ja raivua itekses niin kaua, että saat laakin tai muun syvänrookauksen. Maanviljelijä istui baarissa allapäin, selkeästi humaltumistarkoituksessa. Vieras mies tulee ja kysyy: Justiinsa, kun olin saanut sangon melkein puolilleen, Mansikki nosti vasemman takakoipensa ja potkaisi sangonkumoon. On sitä ennenkin maitoa maahan kaatunut.

Sen jälkeen jatkoin lypsämistä. Kun sain sangon puolilleen, Mansikki nosti oikeaa takakoipeaan ja kaatoi sangon taas. Kun sanko oli jo yli puolillaan, se halavatun kanttura huitaisi hännällä sangon nurin.

Siinä vaiheessa housut valahtivat nilkkoihin ja vaimo käveli sisään navettaan. Mies käveli katua pitkin, kun hän huomasi kadun varrella erittäin likaisen ja nuhruisen näköisen kodittoman miehen, joka pyysi häneltä pari euroa ruokaan.

Mies otti lompakkonsa ja kaivoi sieltä 10 euroa ja kysyi, "Jos annan sinulle tämän rahan, niin ostatko sillä olutta ruoan sijasta? Minun piti lopettaa juominen vuosia sitten," koditon vastasi. En harrasta uhkapelejä", koditon vastasi. Sen sijaan vien sinut kotiini herkulliselle päivälliselle, jonka vaimoni on kokannut. Tiedän, että olen likainen ja luultavasti haisen hirveälle.

On tärkeää, että hän näkee millaiseksi mies tulee, kun hän jättää oluen, uhkapelit, golffin ja seksin. Oli kerran metsästäjä, joka halusi lähteä testaamaan uutta haulikkoaan läheiseen takametsään. Hän pakkasi muutaman paksin hauleja selkäreppuunsa, heitti haulikon olalleen ja innokkaana suunnisti suurten kuusten katveeseen.

Aikansa taivallettuaan ja kuullosteltuaan metsän ääniä, hän saapui suurehkolle metsäaukealle. Aukea oli muuten kellertävän heinän peitossa ja aivan puuton lukuunottamatta keloa männyntynkää, joka seisoi sen keskellä. Metsästäjä tarkasteli keloa matkan päästä ja huomasi sen kylkien olevan täynnä luodinreikiä. Kuka ihme nyt pelkkää keloa ampuisi? Metsämies mietti ja meni katsomaan puuta lähempää.

Hän havaitsi kelon kyljessä suurehkon reiän ja uteliaisuuttaan työnsi siitä päänsä sisään. Samassa metsänpeikko tarttui metsästäjää korvista. Metsämies tunsi olevansa ansassa ja tovin mietittyään päätti ottaa peikon kalun suuhunsa, jotta pääsisi pinteestä. Peikko alkoi vetkuttaa lantiotaan ripeään tahtiin ja samalla kiimoissaan hoki; "Taijat tykätä tästä?! Lauettuaan peikko lupauksensa mukaisesti päästi metsästäjän korvista irti. Metsämies kimposi vapauduttuaan irti kelon reiästä ja räki limaiset mällit suustaan pihalle.

Se ei vielä riittänyt, vaan latasi uudemman ja uudemman kerran, niin kauan kunnes kaikki panokset olivat loppuneet. Kelo oli entistäkin reikäisempi ja metsän täytti hiljaisuus. Varovasti metsästäjä työnsi päänsä samaisesta reiästä sisään ja samassa Metsänpeikko tarttui häntä korvista sanoen; "Nonni, mähän sanoin että taijat tykätä tästä. Tässä pieni tietopläjäys niille, jotka ihmettelevät, miksi muslimiterroristit ovat niin halukkaita itsemurhaiskuihin?

No, mietipä heidän elämäänsä vähän: Tissi on lapsen imetystä varten! Ja ihan joka v.. Renki liikuskeli niityllä vanhat kengänranit jalassaan. Rovasti tuli paikalle ja totesi että onpas huonot kengät. Hän lupasi että renki saa käydä hakemasta ruustinnalta rovastin vanhat kengät. Ruustinna ja hänen tyttärensä sattuivat olemaan juuri ovensuussa, ja renki sanoi naisille että rovasti käski antaa pillua.

Ruustinna sitä siunaili ja väitti että ei usko. Silloin renki huusi pellonlaitaan jääneelle rovastille että: Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Salon ratsastusseura täyttää tänä vuonna 25 vuotta.

Päivärannassa mies pahoinpiteli avovaimoaan ja ensiapu hoiti loput. Äidit kertovat, millaisia he olivat pojankoltiaisina. Aino ja Ilmari Hyvärinen viettävät kultahäitään lasten ja lastenlasten kanssa. Jälkipolvea onkin kertynyt niin, että kirjahyllyn päällinen alkaa olla täynnä.

Yrityksemme tavoitteena on myydä matkapuhelimet kaikille ihmisille ja lisäksi vaimoille ja lapsille. Marjatta teki miehen työn: Henkilöauto heittelehti ja törmäsi lyhtypylvääseen katujen risteyksessä, mutta autoa kuljettanut ja matkustajana ollut koira säilyi vammoitta. Palokunta on kerännyt rahaa pihoja siivoamalla ja ruohoa polttamalla. Olen syönyt vuoden ajan säännöllisesti Bio-Seleniä enkä koskaan ennen ole tuntenut itseäni yhtä pirteäksi kuin nyt. Veriarvot ovat kohonneet, ja tukka ja hiukset kasvavat silmissä.

Rouva Amanda Moksi täyttää Kuhmoisissa vuotta, kertoo STT, joka näön ja kuulon heikkenemisestä huolimatta seuraa vireästi maailman tapahtumia. Yhdysvalloissa ja Kanadassa kreikkalaisia asuu jo liki saman verran kuin Suomessa eli nelisen miljoonaa. Liukkaan kelin vuoksi rekat eivät päässeet mäen päälle, yksikään autoista ei suistunut ojaan ennen kuin tiet saatiin suolatuiksi. Kuurot kiusana heinäntekijöille kaikkialla maassa. Ruotsissa ammutaan 80 prosenttia hirvistä koiralla, meillä vain kaksikymmentä prosenttia.

Veden puhtaus ei enää ole esteenä uimiselle Turun kaupungin hiekkarannoilla. Grillillä ampuneen mielentila tutkitaan. Ota asseeks iso veehti 4. Ja pien huarukka 5. Paa eväs ettees topakalle pöyvälle ee sua täristä 6. Hätistä muut loetommalle voep räeskyvä. Iso veihti kärki eillä keskelle kukon selekee ja leikkoo nylykyttämällä eistaas kämmenes kokonen aakko.

Nosta lämpäre kättees, paa voeta piälle ja hujjaata iäntä kohti. Se ol' kuorta särpimeks. Huokase ja raahotu, ota huarukka ja kato kukon sissään. Näläkäs on jo tolokuton, etkä sisällöstä sua selevee - niinkö?! Usko poes, eissäs on herkkuva: Paa roteesit lassii, silimäs kii ja lyö huarukkas syvälle hyvvään. Jottaen saet kuitennii, kaekki se on syötävän hyvvee Piä kuitennii silimäs kii varo, ettet tökkee nennääs.

Avvaa suus ja laeta lasti maeskuttimmee. Suus kii, huarukka pois. Elä uattele, vuan naati. Elä hättäele, usko vua: Anna huarukan heiluva, ruotoja ei tarvihe pelätä. Huokase vällii, rööhtäse ja anna himon yltyä! Jos jäe näläkä, nii alota alusta! Bensapumpun päällä oli kyltti missä luki "kaikki maksutavat käyvät".

Pariskunta vietti 50v hääpäiväänsä, isännällä alkoi ottaa etunostoa jota ei ollut tapahtunut vuosiin. Vaimohan innostui siitä , josko sais piiiiiiitkästä aikaa taas kukkoa: Ensin semmoinen "peli", johon voi kai jäädä koukkuun. Vielä joku vanha juttu: Tapani Kansa istui junassa, koska hänellä oli taas kortti hyllyllä ylinopeudesta. Hän lauleli ja tämä ärsytti sivullista kaveria, joka kysyi: Vähän ajan päästä toinen mies aloitti piereskelyn, josta Tapsa ärsyyntyi ja kysyi: Eikös tuollainen ole sopimatonta käytöstä?

Katseltuaan aikaansa perheensä elämänmenoa Pikku-Kalle kysyi isältään: Miten saa parkki-pirkot sekaisin? Mies oli valmistautumassa iloiseen viikonlopun viettoon ja oli kyläkaupassa ostamassa tarvittavia välineitä. Ottaisin paketillisen Juomunäkkiä, mies pyysi.

Pikku-kallen äiti lähetti poikansa kauppaan ostamaan maitoa ja terveyssiteitä. Hetken päästä soi puhelin: Teidän poikanne on täällä ja meillä on vähän epäselvyyksiä ostoksista. Maidon ymmärtää kyllä, mutta mitä hän tarkoittaa pyytäessään verhoja isän harrastussoppeen. Pultsari kerjäsi Alkon kulmalla: Sauli Niinistö kulki ohi, antoi miehelle kaksi euroa ja sanoi: Tämä on esiintyjä ja ainoa tulonlähteeni. Baarimikko tuli uteliaaksi ja sanoi: Jos teette jonkun tempun viihdyttääksenne asiakkaita, saatte molemmat jäädä.

Alligaattorin omistaja siirtyi esiintymislavalle, asetti eläimen pöydälle ja sanoi: Olkaa hyvät ja taputtakaa vasta esityksen jälkeen, sillä alligaattorini saattaa hermostua. Tämän jälkeen mies kääri sanomalehden rullalle ja iski alligaattoria päähän. Eläin avasi suunsa ammolleen, mikä aiheutti vaimennetun kohahduksen yleisössä. Esiintyjä avasi housun vetoketjunsa ja työnsi peniksensä alligaattorin suuhun ja löi jälleen eläintä sanomalehdellä.

Alligaattori iski leukansa kiinni hurjalla voimalla, mistä yleisö järkyttyi kalpeaksi asti. Vähän aikaa oottavaisena yleisöä katseltuaan esiintyjä iski vielä kerran alligaattoria päähän ja jälleen leuat aukenivat.

Eikä elimessä ollut naarmuakaan. Aplodien vaimennettua temppuilija julisti: Hetken oli ihan hiljaista, kunnes takanurkasta eräs blondi nosti kätensä ylös ja vastasi: Mies meni kovassa paskataudissa lääkäriin, ja sai lääkekuurin tautiin. Lääkäri kuitenkin huomasi potilaan lähdettyä määränneensä erehdyksessä voimakkaita masennuslääkkeitä ripulilääkkeen sijasta. Siitä sitten oitis soittamaan potilaalle erehdyksestä. Isäntä tuli tupaan ja emäntä luki pöydän ääressä Cosmopolitania.

Mitäs meinaat, pitäisikö tätä oikein kokeilla? Emäntä ihmettelemään, mistä se nyt noin suuttui. Hetken päästä isäntä palaa hengästyneenä ja pää hiessä.

Paavo, Esko ja Taneli työskentelevät korkealla rakennuksella. Sitten Paavo putoaa ja kuolee. Kun ambulanssi on hakenut Paavon, Esko ja Taneli hoksaavat, että heidän pitää ilmoittaa Paavon vaimolle.

Taneli selittää Eskolle, ettei hän ole kovinkaan sympaattista tyyppiä, joten saattaisi olla parasta, että Esko kertoisi uutiset, eikä soittamalla vaan menemällä paikan päälle. Kahden tunnin päästä Esko palaa six-packin kanssa. Sanoit varmaankin että "Sori, sun ukko kupsahti", ja se anto sulle kaljaa, vai?

Kalle huomasi kastemadon joka oli osittain reiässä. Kalle alkoi houkutella matoa pois reiästä ja vaari sanoi että saat 5e jos saat sen ehjänä reiästä. Kalle veti oikein varovasti ja mato tuli ulos. Vaari sanoi Kallelle että se on toinen 5e jos saat sen reikään takaisin. Kalle antoi madon vaarille ja sanoi että pidä tuota hetkonen, minä käyn kotona. Pian Kalle tuli äidin hiuslakkapullo mukanaan ja otti madon vaarilta. Hän suihkutti madon lakalla ja työnsi sen reikään kuin rautanaulan.

Vaari joutui antamaan hänelle sen lupaamansa 5e. Seuraavana aamuna vaari tunki Kallen kouraan kympin ja sanoi että se on mummolta. Hauska mies tuo Rissanen!

Olipa kerran mies nimeltä Rissanen. Hän oli tehtaassa siivoojana. Kerran tehtaaseen tuli George Bush vierailulle ja johtaja esitteli hänelle paikkoja. Kun Bush huomasi Rissasen hän sanoi: Ja siihen Rissanen vastasi, että ollaan käyty yhdessä golffaamassa.

Myöhemmin Putin tuli tehtaaseen vierailulle ja johtaja esitteli tälle paikkoja, jolloin Putin huomasi Rissasen ja huusi että: Ja tuohon Rissanen vain sanoi että: Tuota johtaja ei sentään uskonut, ja ehdotti Rissaselle, että lähdetään Vatikaaniin ja se kumpi on oikeassa maksaa matkat.

Rissanen suostui ja niinpä he lähtivät. Vatikaanissa he menivät katsomaan kun Paavi piti puhetta. He seisoivat ihan takarivissä, mutta Paavi huomasi heidät silti ja huusi: Tuu tänne pitämään mun kanssa puhetta!

Hän elvytti johtajan ja kysyi: Suomalainen syö aamiaista kahvilan aamiaispöydässä. Hänen vieressään istuu ruotsalainen joka mässyttää purukumia. Ruotsalainen leikkii purukuminsa kanssa ja sanoo: Äänekkäästi purkkaa pureskellen, ruotsalainen sanoo, "ei meillä, ruotsissa me syömme ainoastaan tuoreita hedelmiä aamiaiseksi, kuoret kerätään astiaan, työstetään, ja myydään marmeladiksi suomeen.

Nyt on vihdoin suomalaisen vuoro kysyä: Nyt suomalaisen kasvoille leviää hymy Tämä juttu on kaiken lisäksi tosi! Espanjalainen, suosittu televisio-ohjelma Surprisa!

Erään vuotiaan tytön vanhemmat järjestivät tyttärelleen yllätystapaamisen tämän suurimman idolin, Ricky Martinin kanssa. Tapaaminen järjestettiin niin, että Ricky piiloutui teinin vaatekaappiin yllätys-entreetä varten ja huoneeseen piilotetut kamerat kuvasivat suorana historiallisen tapaamisen. Vanhemmat seurasivat suoraa lähetystä studiosta ja sadat tuhannet katsojat omien televisioidensa kautta. Pahaa aavistamaton tyttö saapui tyhjään taloon, marssi huoneeseensa ja veti kameroiden edessä housut kinttuun, siveli lihapateeta jalkoväliinsä ja kutsui Ricky -nimisen koiransa aterialle.

Katsojilta menivät tapakset väärään kurkkuun kun häntäänsä heiluttava koira teki työtä käskettyä samaan aikaan kun hämmästynyt Ricky Martin materialisoitui vaatekaapista ulos tytön eteen. Ikiajoiksi häpäisty perhe on pitänyt tapahtuman jälkeen matalaa profiilia ja mahdollisista oikeusjutuista on keskusteltu.

Suomi on sittenkin olympavoittaja!! Ruotsin joukkueessa on doping käry: Sundinin virtsasta on löytynyt Forsbergin paskaa, näyte on otettu Zetterbergin suusta! Nuori mies meni ravintolaan Helsingissä. Hän tilasi baarimikolta oluen, pian toisen. Puolenkymmentä tuoppia nautittuaan hän alkoi uhota baarimikolle: Mies tilasi taas oluen ja jatkoi -Kyllä se vain tosi on, ei tarvi kuin vähän nuuhkaista,niin osaan kertoa,mikä juoma on kyseessä.

Tämä jatkui aikansa, kunnes baarimikolta meni hermot. Hän päätti jarjestää testin. Baarimikko haki keittiöstä liinan, jolla peitti miehen silmät. Tämän jälkeen hän alkoi kantaa eri juomia tiskille. Mies nuuhkaisi erinäisiä tuoppeja, ulkomaisia ja kotimaisia oluita, ja sanoi kylmänrauhallisesti kyseessä olevan olutmerkin. Sama homma, aina oikein, vuosikertaa myöten. Jatkettiin likööreihin, kirkkaisiin viinoihin, viskeihin Han käveli keittiöön, jossa oli vuotias ihan mukavasti säilynyt naispuolinen tarjoilija.

Baarimikkonosti hieman naisen hametta, käytti sormiansa naisen jalkovälissä ja palasi voitonriemuisena baaritiskille asiakkaansa luo: Mies nuuhkaisi baarimikon sormia kerran ja varmuuden vuoksi vielä uudestaan ja ihmetteli isoon ääneen: Tulipa kerran yhteen kapakkaan mies ja strutsi.

Strutsilla oli kissa talutushihnassa. Kaiken nähnyt baarimikko ei hätkähtänyt, vaan kysyi mitä outo seurue haluaisi.

Kissa vastasi äkäisellä äänellä: Mies pisti käden taskuunsa ja antoi tasarahan. Seurue joi ja lähti pois, kissa tosin kiukutteli kun ei saanut enempää ja haastoi riitaa. Seuraavan viikon ajan tämä sama toistui joka päivä, ja mitä tahansa tilattiin, mies pisti käden taskuunsa ja maksoi aina tasarahalla. Pois lähtiessä kissa haastoi riitaa ja kinusi lisää, joka kerta. Viikon kuluttua baarimikko ei enää voinut hillitä uteliaisuuttaan, vaan kysyi mieheltä: Pitkän harkinnan jälkeen mies oli mielestään keksinyt parhaat ja oli esittänyt toiveensa: Mutta entäs tuo strutsi ja kissa?

Ja jotta ei aina menis vitsin kerrontaan niin tässä vähän ihmettelemistä ; 1. Ota laskin ei pysty laskemaan päässä 2. Näppäile puhelinnumerosi 3 ensimmäistä numeroa ei suunta eikä numeroita 3. Lisää numerosi 4 viimeistä numeroa 7. Lisää 4 viimeistä numeroa uudelleen 8. Jaa kahdella Tunnistatko vastauksen? Mies kirjautui hotelliin, vei tavarat huoneeseen ja lähti aulabaariin oluelle. Siemaili tuopin jos toisenkin kunnes oli aika lähteä nukkumaan. Hissistä noustessaan hän näki toisessa päässä hotellin käytävää puolialastoman, hyvännäköisen blondin seisoskelemassa käytävässä.

Mies lähti blondia kohti, mutta päästessään puoliväliin käytävää, blondi vetäytyi huoneeseensa. Aamulla mies muisteli näkemäänsä hemaisevaa misukkaa, mutta päätti pistää asian humalan piikkiin.

Illalla oli taas aulabaarin ja oluen aika, samoin nukkumaan poistumisen. Hississä mies mietti voisiko blondiini olla taas käytävssä, ja toive toteutui. Tällä kertaa naisella oli päällä vain pieni, lähes läpinäkyvä aamutakki. Mies pääsi tällä kertaa jopa juttusille. Siinä sitten aamutakki pääsi hieman aukeamaan, jolloin blondi äkisti kuiskasi: Miksi herran tähden sanot noin!

Erityisesti naapurivaltioihin, suhteisiin heidän kanssaan ja käsityksiinsä ihmisestä ja Jumalasta. Suhde syntiin myös vaikuttaa kirkkojen välillä. Kansan ei verovaroin pidä huonoja ja ainakaan valheopettajia palkata ja kustantaa. Vakava paikka teillä edessä marraskuun Kirkolliskokouksessa: Homouden leviäminen liittyy tähän aikakauteen ja on ns. Jos tätä synnin syöpää ei ymmärretä pysäyttää, hyvää ei Suomen kansalle ole odotettavissa! Kaikkivaltias Jumala ei voi toimia oman sanansa vastaisesti!

Suomen kirkoissa ja kouluissa opetettiin luvulla ja vielä luvun alussa selkeästi Raamatulliset siveyssäännöt ja kansa osasi siten elää moraalisesti. Moraalittomat kansat ovat aina tuhon omia! Esimerkkinä Rooman     imperiumin tuhoutuminen. Jumalan Sana ja historia todistavat homouden seurauksista. Lue miten kauhistuksetekijöille lopulta kävi ja koko kansa nousi aseisiin!

Raamatusta voit itse etsiä  Jeesuksen sanoja ja kohdat: Jeesus Kristus ei tullut kumoamaan lakia, vaan täyttämään lain. Ilman  pyhitystä ei kukaan ole näkevä Herraa. Joka on tullut tuntemaan Totuuden ja tekee edelleen syntiä, ei tiedä milloin hänen Herransa tulee. Minä olen se joka Minä olen Olen. Siunaisiko Jeesus Kristus syntiä ja laskisiko kätensä synnin päälle? Miehimyksillä tarkoittaa Raamattu homoja ja lesboja. Selvää tekstiä, kun ei itse lukija, sinä, minä, ihminen ja pappi ja piispa kiemurtele!

Suurin synti on, jos ihminen ei tahdo kuunnella, käänny, parantuakseen perisynnin vallasta ja ota vastaan  Jumalan Rakkautta Jeesuksessa Kristuksessa. Ihmiselle Jumala antoi niinkin paljon kuin vapauden omasta tahdosta - itsenäisyyden ja samalla vastuun valinnoistansa. Ehkä juuri tätä Jumala on ainut mitä on katunut. Mutta Hän ei halunnut meistä robotteja! Tutki kuka Jeesus on, mitä Hän opettaa ja toimiiko hän konkreettisesti arkielämässämme ja lue Matteuksen evankeliumi Täten Suomen kaikille piispoille, papeille, Suomen kristillisille seurakunnille ja heidän jäsenilleen ketjukirjeenä tärkeäksi rukousaiheeksi kiiruusti ja muuttelematta toimitettakoon!

Suomen kansankirkko vaikuttaa koko yhteiskunnan terveyteen ja siten koskettaa koko yhteiskuntaa ja sen lainsäädäntöä. Nämä asiat on täten jaettava. Myös Suomen esivallan edustajille hallitukselle, Eduskunnalle ja presidentille ja naapurivaltioille ja suurena huolena, varoituksena, mutta myös valtavana armona ja tarjouksena ja mahdollisuutena tiedoksi saatettakoon. Synti on turvallisuusriski naapurillekin! Ystävällisesti ja rakastaen Aaro Mikkonen metsämies ja Herran pienin palvelija.

Leipivaarantie 56a Puolanka. Aaro Mikkonen mukana TV7: Jouko Pihon ehdotus Suomen suurimmaksi puolueeksi. Jos Perussuomalaiset ja Kristillisdemokraatit yhdistyisivät yhdeksi puolueeksi, uudesta puolueesta voisi hyvinkin tulla Suomen suurin puolue. Tätä ykkössijaa ylläpitäisi se, että koko ajan tulisi lisää vanhoihin puolueisiin pettyneitä äänestäjiä Kokoomuksesta, Keskustasta ja Sosiaalidemokraateista ja jossain määrin muistakin puolueista. Myös jotkin pienet sirpalepuolueet, kuten Itsenäisyyspuolue, Suomen konservatiivit, Köyhien asialla ja Muutos , saattaisivat lopettaa toimintansa ja niiden kannattajat voisivat siirtyä uuden puolueen riveihin.

Tällainen uuden puolueen syntyminen ei ole ajankohtainen juuri nyt puoli vuotta ennen eduskuntavaaleja, mutta niiden jälkeen ehdotukseni voisi hyvinkin saada laajaa kannatusta sekä PS: Uusi puolue voisi koota kannattajikseen niitä suomalaisia, jotka uskovat vielä suomalaiseen isänmaallisuuteen, oikeutettuun kansallismielisyyteen, perinteisiin arvoihin, kristinuskoon, heikompien auttamiseen, sosiaaliseen omaantuntoon, järkevään taloudenpitoon, vastuuntuntoon, oikeudenmukaisuuteen, rehellisyyteen ja Suomen itsenäisyyteen.

Kyseessä olisi aidosti kristillissosiaalinen ja kansallismielinen liike. Tässä uudessakaan puolueessa ei tietenkään kaikki olisi samaa mieltä kaikesta. Mukana voisi olla esim. Tärkeintä on olla samaa mieltä suurista päälinjoista, jotka ovat Suomen itsenäisyyden korostaminen eli käytännössä EU: Jouko Pihon kannanotto talousdemokratiasta.

Rahan liikkeelle laskemisen oikeus kuuluu valtiolle, ei yksityispankeille. Suomen valtiokin on turhaan velkaa kansainvälisille pankkiireille, koska Suomen valtio voisi laskea liikkeelle tarvittavan rahan itsekin joutumatta velkavankeuteen maailman rahaeliitille.

Kyse on Suomen itsenäisyydestä. Bilderberg-Katainen haluaa luopua Suomen itsenäisyydestä globalismin nimissä. Kohta globaali kehitys vie kuitenkin Suomen yhä enemmän kohti täydellistä itsenäisyyden menetystä ja kohti maailmanlaajuista diktatuuria.

Minä en halua sellaista yhden maailmanhallinnon ja yhden superimperiumin syntyä. Globaali maailmanvalta ei voi tuottaa muuta kuin tiukkaa fasismia ja toisinajattelijoiden armotonta likvidoimista, koska ilman ankaraa poliisivaltaa niin suuri kolossi ei yksinkertaisesti voi pysyä pystyssä.

Jos et ole samaa mieltä keskushallinnon kanssa, joudut vankilaan. Kuitenkin Jyrki Katainen on johdattamassa Suomea kohti maailmanlaajuista rahaeliitin hallitsemaa diktatuuria. Onko Jyrki Katainen maanpetturi?

Milloin minä joudun vankilaan mielipiteitteni takia? U utinen Kiinan, Iranin, Syyrian ja Turkin sotilaallisesta lähentymisestä. Kiina vahvistaa sotilasliittonsa Iranin kanssa Uuden sodan akselivallat Lähi-Idässä. Kiina on nyt vahvistanut Iranin kanssa solmimansa Shanghain sotilasliiton. Uuden pelaajan saapuminen Lähi-Itään on pelästyttänyt perinpohjaisesti Washingtonin ja Jerusalemin. Sotilaslähteemme paljastavat, että kun Turkin pääministeri Tayyep Erdogan tapasi Syyrian presidentin Bashar Assadin Damaskoksessa maanantaina, Erdogan otti kunnian Kiinan nyt paljastuneesta liittymisestä allianssiin suurvaltatakaajan roolissa.

Kaksi äskettäistä tapahtumaa kuvailevat Pekingin aikomuksia: Israelia ei kutsuttu ja Amerikka jättäytyi pois. Heidän paikkansa ottivat kuitenkin kiinalaiset Suhoi Su ja Mig sotakoneet tehden ensiesiintymisen Turkin taivaalla. Sotilaslähteemme raportoivat, että kiinalaiset sotakoneet laskeutuivat suureen Konyan lentotukikohtaan Keski-Turkissa syyskuun puolivälissä tehden näin debyyttinsä l. Lähteemme lisäävät, että kiinalaiset koneet tankkasivat vain kerran niiden matkalla Turkkiin… Iranissa.

Kun ne laskeutuivat Gayem al-Mohammadin lentotukikohtaan Keski-Iranissa, niiden miehistöt toivotti tervetulleeksi Iranin Ilmavoimien komentaja kenraali Ahmad Migani.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kiinalaisten hävittäjä-pommikoneiden tiedetään vierailleen Islamilaisessa Tasavallassa. Gayem al-Mohammadin tukikohta sijaitsee lähellä Birjandin kaupunkia Etelä-Khorasanissa.

Se on suoraan vastapäätä Itä-Afganistanissa olevaa suurta amerikkalaista tukikohtaa lähellä Iranin ja Afganistanin rajalla olevaa Heratin kaupunkia. Turkin pääministeri maalasi Teheranin, Ankaran ja Damaskoksen välisen sotilasliiton ruusuisin värein Assadin hyväksi keskeisempänä alueelle ja voimakkaampana kuin Israelin armeijan voimat voitettuaan IDF: U utinen Barack Obaman viraltapanosuunnitelmista.

PressTV kertoi perjantaina Spannauksen mukaan Obaman kohdalla on kyse siitä, että Obama on henkisesti mentally kyvytön hoitamaan presidentinvirkaa. Obama laitettiin presidentiksi vain sen takia, että hän toimisi Wall Streetin ja Lontoon rahamiesten sätkynukkena. Viimeisimmän Gallup-kyselyn mukaan yli puolet amerikkalaisista ei äänestäisi Barack Obamaa uudestaan presidentiksi.

Olen tiennyt jo pitkään, että Obama pääsi presidentiksi vain sen takia, että kansainvälinen rahaeliitti halusi hänet presidentiksi. Samalla tilanne on se, että rikkaat pankkiirit voivat koska tahansa niin halutessaan myös erottaa Obaman virastaan. Obamaa käytetään hyväksi vain niin kauan aikaa, kun hänestä on hyötyä. Kun hyötyä ei enää ole, Obama saa mennä.

Obaman syrjäyttäminen tapahtuu joko niin kuten Spannaus sanoi, eli Obama julistetaan henkisesti kyvyttömäksi presidentinviran hoitamiseen tai sitten Obama joutuu kokemaan John F. Kennedyn kohtalon ja hänet salamurhataan tai Obama kuolee mystisissä olosuhteissa jossakin onnettomuudessa. Lähes kaikki USAn presidentit ovat olleet läheisessä yhteistyössä raha- ja valtaeliitin kanssa.

Kennedy oli yksi poikkeuksista. Kennedy sanoi Columbian Yliopistossa pitämässä puheessaan Olemme kansana perinteisesti ja historiallisesti vastustaneet salaisia järjestöjä, salaisia valoja ja salaisia menoja. Mutta maailmalla meitä vastustetaan suureellisena ja häikäilemättömänä salaliittona, joka käyttää lähinnä kyseenalaisia keinoja vaikutuspiirinsä laajentamiseen; soluttautumista, ennemmin kuin maihinnousua.

Se on järjestelmä, joka on laittanut suuret määrät ihmisiä ja luonnonvaroja erittäin tehokkaan koneen rakentamiseen, joka yhdistää armeijan, diplomatian, tiedustelun, talouden, tieteen ja politiikan käyttöönsä. Sen suunnitelmat piilotetaan, eikä julkisteta. Sen virheet haudataan, eikä otsikoida.

Sen seurauksista vaietaan, eikä riemuita. Ei vastattua kysymystä, ei paljastettua salaisuutta. Meidät saadaan tuntemaan itsemme niin mitättömiksi, luomalla rikos, jonka rinnalla jokainen kalpenee. Pyydän teiltä apua suunnattomassa urakassa tiedottaa ja varoittaa amerikkalaisia ihmisiä. Luottavaisena, että teidän avullanne me vielä olemme sitä, mitä ihminen on syntynyt olemaan: Kuukausi ja kymmenen päivää puheensa jälkeen Kennedy murhattiin. Murhasuunnitelman teki illuminaattien korkea-arvoiset miehet, koska he pelkäsivät, että John F.

Kennedy olisi saanut kansan heitä vastaan ja lopulta paljastettua koko illuminaattien maailmanhistorian suurimman huijauksen ja salaliiton. USAn presidentti on olevinaan maailman mahtavin mies. Obama on vain marionettinukke maailman mahtavien hyppysissä.

Kun maailman todelliset valtaa pitävät tahot niin päättävät, sätkynukke saa mennä. Ralph Giordanon kirjoitus "Ongelma ei ole maahanmuutossa vaan islamissa. Natsien keskitysleiriltä selvinnyt kirjailija varoittaa Die Welt -lehdessä julkaistussa avoimessa kirjeessään Saksaa ja Eurooppaa uhkaavasta islamin leviämisestä ja sen seurauksista. Suomennos on julkaistu alunperin Hommaforumilla nimimerkki aprelinan toimesta. Nuo lausumanne sanat Saksojen yhdistymisen vuotisjuhlallisuuksissa 3. En ryhdy antamaan teille historian yksityistuntia, mutta sen verran sinisilmäinen ja vastuuton on todellisen, olemassa olevan islamin rinnastus toiveiden mukaiseen islamiin, joka olisi sovitettavissa eurooppalaisiin arvoihin, että se vaatii voimallista protestointia.

Ennen kaikkea sen vuoksi että poliittisen ja militanttisen islamin on mahdotonta integroitua mihinkään ja mitenkään, kun arkinenkin islam on varsin ongelmallinen. Ettekö tiedä ettei kukaan ole tähän asti pystynyt vastaamaan edes hieman vakuuttavasti kysymykseen islamin yhteensopivuudesta sanan ja omantunnon vapauteen, naisten tasa-arvoon, moniarvoisuuteen, uskonnon erottamiseen valtiosta, lyhyesti sanottuna demokratiaan?

Islam on musta pilvi, joka peittää 21 vuosisadan kirkkaan taivaan ja leijuu uhkaavasti Saksan yllä täysin suunnittelemattoman ja virheellisen maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Kysymys on kahden täysin erilaisen ja kehitysvaiheessaan eri tasolla olevan kulttuurin yhteensovittamisesta.

Kun juutalais-kristillinen kulttuuri nousi historiansa synkimmistä ajoista renessanssin, valistuksen ja porvarillisten vallankumousten kautta liberaalien arvojen tasolle, se teki valtavan harppauksen yhteiskunnan kehityksessä.

Kun taas islamilainen kulttuuri, jonka kukoistuskausi sai lännen häpeämään itseään, vaipui ja on sitä tänäkin päivänä, muinaiseen patriarkaaliseen pysähtyneisyyteen jolle on ominaista alistuneisuus, totalitaarinen uskonto, sukupuolten epätasa-arvo, paternalismi sekä  uskonnollisten auktoriteettien vastaansanomaton kunnioittaminen.

Se on syvästi yksilönvapauksia rajoittavan, traditionaalisesti ja uskonnollisesti ehdollistuneen kulttuurin yhteentörmäys kulttuuriin joka on vuosisatojen etsinnän ja virheiden kautta kehittynyt yksilöllisyyden ja kristillisyyden valtaisasta vaikutuksesta ja siitä huolimatta sekulaariksi. Nykyisessä yhteiskuntamuotojen kamppailussa on valtavia rakenteellisia ongelmia ja itse muslimit osoittavat niihin. Kuuluisa turkkilainen kirjailija Zafer Senocak, leikkaa kirurgin veitsen tarkkuudella yhtä näkyvintä epäkohtaa: Niissä muslimi istuttaa häpeäpaaluun islamilaisen maailman kyvyttömyyden itsensä rehelliseen tutkiskeluun.

Niissä nimetään syylliset islamilaisen maailman kauheaan asiantilaan — oman eliitin. Ja sanotaan ääneen se, mitä ei-muslimi uskaltaisi tuskin koskaan sanoa ääneen: Se tukehtuu uskontonsa erityispiirteisiin ja niiden luoman kulttuurin jälkeenjääneisyyteen ja pysähtyneisyyteen.

Sen lisäksi on huutomerkin tavoin kiljuva uhka: Likainen, mielikuvituksellisilla rikkauksilla ruokittu rajattoman kyynisyyden läikkä.

Mutta myös Saksassa, herra presidentti, kuulee muslimien ääniä jotka tarkastelevat hyvinkin skeptisesti tulevaisuuden näkymiä islamilaiseen diskurssiin juutalais-kristillisessä sivilisaatiossa. Esimerkiksi iranilaistaustainen teologi Hamideh Mohagheghi on varoittanut: Kaikenhalaajat ja sosiaaliromantikot Toinen ääni joka kutsuu kuuntelemaan Saksan kansan mielipidettä ja suhtautumaan kriittisesti muslimien yhteiskunnallisiin ja uskonnollisiin toimijoihin on tohtori Ezhar Cezairlin ääni Saksan islamilaisesta konferenssista: Jopa Thilo Sarazzinin pehmeän läksytyksen jälkeen he vielä kuvittelevat voivansa sosiaaliterapian avulla herättää henkiin monikulttuurisen idyllin, joka oli olemassa vain heidän omissa kuvitelmissaan.

Älkää käsittäkö minua väärin, herra presidentti. Kansakunnalle on kunniaksi puolustaa jokaista maahanmuuttajaa, muukalaista ja ulkomaalaista rasismin ja sen rikoskumppaneiden vitsaukselta. Samaan aikaan kansallinen velvollisuutemme on puolustautua niiltä virtauksilta, joita turkkilais-arabialaisen vähemmistön traditiot ja tavat tuovat mukanaan, kaksinaamaisuuteen verhotun pahantahtoisuuden, jopa vihamielisyyden tunnustaessaan demokratiassa saavuttamamme vapauden ja vannoessaan uskollisuuden valoja sen perustuslaillisille rakenteille.

Suurimmat integroitumista vaikeuttavat esteet ovat muslimeissa itsessään. Vaikka lähtökohtaisesti olettaisimme enemmistön olevan kuinka rauhanomaisia tahansa, on pelottavaa miten nopeasti ja laajasti valtavien protestien aallot nousevat islamilaisessa maailmassa kun muslimit kokevat tulleensa uhatuksi tai loukatuksi.

Ja toisaalta, kuinka täydellisen hiljaisuuden lamaannuttamia paikallisten moskeijoiden muslimiyhdistykset ja seurat ovatkaan jos esimerkiksi turkkilaisessa Malatayan kaupungissa pilkotaan palasiksi raamattukustantamon työntekijät tai kun Somaliassa teloitetaan nunnia tai Pakistanissa kaivetaan kristittyjä maahan odottamaan kuolemantuomiota jumalanpilkasta.

Maahanmuutto- ja integraatiokysymykset edellyttävät rehellistä, rohkeaa ja mielistelemätöntä keskustelua. Mihin me lopulta päädymme jos petämme omat arvomme muukalaisvihamieliseksi leimautumisen pelossa? Mihin me joudumme jos meidän pitää hävetä sanoessamme integraatiokyvyttömäksi paternalistista ja patriarkaalista kulttuuria jolle yksilö ei merkitse mitään, mutta oikeauskoisten suku ja yhteisö kaikkea?

Mitä väärää on faktan toteamisessa kun myönnämme että lukemattomissa tapauksissa maahanmuuton tarkoituksena ei ole työnhaku vaan houkuttimena on saksalainen sosiaaliturva? Olkaa hyvä ja ottakaa huomioon ettei epäilyn julkituominen asiasta ole hengen kannalta vaaratonta! Juuri siksi mikä tahansa kritiikki mielletään loukkaukseksi.

Se ei tarkoita ettei kriittisesti ajattelevia muslimeja olisi. Olen kokonaan heidän puolellaan, kuten rohkeiden naisten Necla Kelekin, Seytan Atesin, Minah Ahdan, Ayyan Hirsi Alin ja kaikkien muiden maailman tervejärkisten muslimien puolella.

Natsivainot kokeneena tunnen hyvin Hitlerin Saksan ja nyky-Saksan eron. Sen demokratia on minulle pyhä ja vain siinä tunnen oloni turvalliseksi. Joka on sen vihollinen, olkoon ateisti, kristitty tai muslimi, on minun viholliseni.

Syvästi kunnioittaen, Ralph Giordano Welt Online Venäjännös on julkaistu Davidov antanut luvan tekstinsä vapaaseen levitykseen medioissa. Jouko Pihon tarkennus homolausunnostaan. Oheinen kirjoitukseni julkaistiin Uudessa Suomessa Ohessa oleva vastaukseni on synnyttänyt väärinkäsityksiä, joita haluan tässä oikoa. Uuden Suomen keskustelussa Ja tässä on antamani vastaus. Homoseksuaalisuus on synti Jumalan luomisjärjestystä kohtaan. Maallinen esivalta, joka ei hae ensi sijassa oikeutta Jumalan ilmoituksesta, ei voi perustaa rikosmäärittelyä Jumalan sanaan vaan johonkin muuhun perusteeseen.

Tällä hetkellä tilanne on se, että maallistuneessa yhteiskunnassa on mahdotonta palata siihen, että homoseksuaalisuus määriteltäisiin uudestaan rikokseksi, vaikka rikosmäärittelystä ei ole aikaa kuin n.

Sitä ennen ja pitkään Suomen laki määritteli homoseksuaalisuuden rikokseksi. Olivatko silloiset sukupolvet asian suhteen täysin tyhmiä? Nykyiset sukupolvet ovat sen sijaan maailmanlaajuisen homopropagandan saastuttamia. Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivätkö homot ja homopariskunnat voi olla ihania ihmisiä. Totta kai he voivat olla sitä.

Mutta ei se todista mitään. Yhtä hyvin psykopaatit, pedofiilit ja massamurhaajat voivat olla erittäin mukavia ja ihania ihmisiä, kun heitä tapaa satunnaisesti kahvikupposen äärellä.

Mutta ei se todista mitään, varsinkaan heidän salassa tekemiensä rikosten puolesta. Edellä olevan perusteella jotkut ovat ymmärtäneet minun niputtavan homoseksuaalit samaan kategoriaan psykopaattien, pedofiilien ja massamurhaajien kanssa. En todellakaan tee niin. En rinnasta homoseksuaaleja em. Kirjoitukseni pointti oli jotain aivan muuta. Tarkoitukseni oli vain sanoa, että vaikka olenkin homoseksuaalisuutta vastaan ja pidän sitä rikkomuksena Jumalan lakia vastaan, niin minulla ei ole mitään homoja vastaan ihmisinä.

Tiedän varsin hyvin, että he ovat mukavia ihmisiä, monesti paljon parempia ihmisinä kuin jotkut heterot. Yritin myös sanoa sitä, että tämä homojen mukavuus ei kuitenkaan todista mitään heidän homoutensa hyväksymisen puolesta. Sitten mainitsin nuo kolme ihmisryhmää, jotka voivat olla myös arjessa aivan OK, ja ihmiset saavat heistä miellyttävän kuvan. Viittaukseni näihin muihin ihmisryhmiin oli ilmeisen epäonnistunut, koska jotkut ovat tulkinneet lauseeni merkitsevän jotakin sellaista, mitä en tarkoittanut.

K ehotus liittyä Kristillisdemokraatteihin. Viime päivien homokeskustelukohu on vaikuttanut kirkosta eroamisen lisäksi myös niin, että Kristillisdemokraatteihin on liittynyt nyt jo n. Jos myös sinä haluat antaa tukesi KD: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus kirkon hajoamisesta.

Kirkko hajoaa, ja se on tervettä se. On mielenkiintoista seurata käsiin räjähtävää Suomen Evankelis-luterilaisen kirkon hajoamista. Tie, jossa tasapainoillaan liberalisaatiopaineiden ja konservatiivisen, Raamattu-uskovaisuuden välillä on, loppumassa. Kirkolla on kaksi vaihtoehtoa: A Kirkko hyväksyy homoliitot, jolloin konservatiivit hylkäävät kirkon.

Jäljelle jää ultra-liberaali, deismiin kallistuva valtiokirkko, eräänlainen maallistunut mutta hengellistä teeskentelevä uskonnollinen "KELA". Kirkon saama osuus yhteisöverosta pienenee, sillä siitä aletaan jakaa muillekin uskontokunnille. B Kirkko ei hyväksy homoliittoja, jolloin liberaalit ja maallistuneet hylkäävät kirkon. Jäseniksi jäävät vain ne, joita motivoi henkilökohtainen, konservatiivispainotteinen kristillinen usko.

Tulee luultavasti kirkon ja valtion totaaliero, ja yhteisövero-osuuden menetys, jolloin kirkko joutuu alkaa perimään jäsenmaksuja tai palvelumaksuja. Kirkon yhteiskunnallinen aktiivisuus vähenee, palkallisen henkilöstön määrä tippuu rajusti ja toiminta jää enemmän vapaaehtoistyövoiman varaan. Nimittäin kirkko nykyisellään raskaana laitoksena ei enää toimi Pyhällä Hengellä, vaan rahalla, ja se on mieluummin valmis huoraamaan periaatteistaan eli myymään oman sielunsa osuudesta yhteisöverosta kuin pitäisi kiinni uskostaan.

Seuraus on, että viiden vuoden sisällä Suomeen syntyy joukko uusia luterilaisia kirkkoja, Luther-säätiön lisäksi ja Nokia-mission lisäksi, herätysliikkeiden perustaessa uusia omia kirkkojaan. Luther-säätiö ja Nokia-missio ovat kuitenkin määrällisesti pikkupuro, valtiokirkko menettänee heidän myötä vain parituhatta jäsentä. Toiminnallisesti helpointa lähtö lienee Vanhoillis-lestadiolaisille, koska herätysliike on käytännössä oikeastaan jo pitempään toiminut puoli-itsenäisenä.

Muihin lestadiolaisiin liikkeisiin, Esikoisiin, Rauhan Sanaan ja Uusheräykseen kuuluu yhteensä noin 50 jäsentä. Sekin noin tuplasti se määrä, joka tähän mennessä on eronnut homoilta-kohun myötä. Herännäiset ovat olleet perinteisesti hyvin uskollisia kirkolle, mutta sieltäkin suunnalta on kuulunut äänenpainoja, joiden mukaan lähtö on edessä.

Veikkaan, että lähtijöitä on kuitenkin suhteellisen vähän, alle 10 Uskollisimmin kirkossa pysynee SLEY. On vaikea kuvitella evankelisten lähtevän joukolla ulos. Luultavasti SLEY pysyy mukana liberalisoituvassa kirkossa, ehkä yksittäisjäseniä lukuun ottamatta. Kansanlähetyksen osalta olen kuullut jo pari vuotta sitten huhun, että johto olisi päättänyt jo aikaisemmin, että koko herätysliike lähtee kirkosta, jos kirkko hyväksyy homoliitot.

Samanlaista ääntä on kuulunut muualtakin ns. Tämä tarkoittaisi valtiokirkolle noin 20 - 30 On myös oletettavaa, että valtiokirkko liittyy takaisin Roomalais-katolisen kirkon helmaan. Seuraus on joka tapauksessa isot skismat ja oppiriidat liberalistisen valtiokirkon ja siitä lähteneiden kristillisten kirkkojen välillä.

Toteutuva vaihtoehto A on hyväksi todelliselle kirkolle, jonka muodostavat ja ovat tähänkin asti muodostaneet vain ne ihmiset, joilla on henkilökohtainen usko Jeesukseen Kristukseen. Pelkkä nimi instituution jäsenluettelossa ei tee kenestäkään kristittyä.

Kristuksen seurakunta on uskovien yhteisö. Kristittyjen uloslähtö kirkko-babylonista on tervehdyttävä vaihtoehto. Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on noussut viimeaikaisen homokeskustelun keskipisteeksi ja kirkon joukkopaon suurimmaksi syypääksi.

Puolueessa tämä näkyy hieman yllättävällä tavalla: Viikko sitten lähetetyn Ylen Homoillan jälkeen puolue on rekisteröinyt vajaa sata uutta jäsentä, kertoo puoluesihteeri Peter Östman Uudelle Suomelle. Määrä on merkittävä, sillä normaalisti jäsenilmoituksia tulee viikossa noin kolme. Räsäsen mielipiteet ovat suututtaneet ulkomaailman, mutta ei puolueen jäseniä. Eroilmoituksia on tullut vain kuusi viime tiistain jälkeen.

Östmanin mukaan tuki-ilmiö alkoi näkyä KD-johdon sähköposteissa loppuviikosta. Osa palautteesta on ollut juuri puolueen jäseneksi ilmoittautumisia, osa taas on toivottanut puoluejohdon kuumaan paikkaan. Samaan aikaan kirkosta on eronnut yli 25 ihmistä. Kristillisdemokraattien jäsenlisäyksestä kertoi Kotimaa Mutta tämä on vasta alkua.

Suomen kansan konservatiiviset uskovat, joista osa on pitkään äänestänyt vain Kokoomusta ja Keskustaa, tulevat suurin määrin siirtymään KD: Nettikeskustelujen perusteella, kuten täällä Usarissakin, voisi kuvitella, että vapaamielisiä on enemmistö. Mutta näin ei ole. Suomessa on paljon vanhempaa väestöä, jotka eivät netissä kirjoittele, mutta he käyvät äänestämässä. U utisia Jouko Pihon mediamylläkästä ja Pihon vastaus. Eilen alkoi jo tulla monenlaista viestiä lauantaisen homokannanottoni jälkeen, mutta tänään Minusta ja käsityksistäni on ollut juttua sekä Helsingin Sanomissa sivulla A6, Ilta-Sanomissa sivulla 3 että Uuden Suomen verkkolehdessä.

Ohessa Teppo Ovaskaisen juttu, joka oli jonkin aikaa Uuden Suomen etusivulla. Sen jälkeen on minun vastaukseni. Kirkon joukkopaosta syytetty Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on saanut homokeskustelussa rinnalleen kirittäjän.

Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi pyrkivän loviisalaisen Jouko Pihon rajusta blogikirjoituksesta on tullut nettihitti, jota kauhistellaan ympäri verkkoa. Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Peter Östman toteaa Uudelle Suomelle aikovansa keskustella Pihon kanssa tämän purkauksesta. Hän kieltäytyy kuitenkin kommentoimasta, onko Pihon vielä mahdollista pyrkiä eduskuntaan puolueen listoilta.

Piho ei ole vielä virallinen eduskuntavaaliehdokas, vaan hänelle on vasta myönnetty lupa kampanjoida. Östmanin mukaan ehdokkuudesta päättää lopulta piirin syyskokous, eikä puoluejohdolla ole juridista oikeutta kieltää valitsemasta tiettyä ehdokasta.

Mutta totta kai puoluejohtoa kuunnellaan tällaisessa asiassa. Östman ja puheenjohtaja Räsänen sanoutuvat jo maanantain Ilta-Sanomissa irti Pihon väitteestä, että homous olisi rikos. Siitä luovuttiin laissa jo luvulla, perustelee Östman Uudelle Suomelle. Seisooko puolue tämän väitteen takana? Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin puheenjohtaja Jouko Jääskeläinen kertoo Uudelle Suomelle, että Pihon ehdokkuudesta päättää kollektiivisesti marraskuun piirikokous.

Ilta-Sanomissa ja Uudessa Suomessa on tuotu esiin Uuden Suomen blogikirjoitukseni Miksi ja keiden tahdosta maailmassa on homomyönteinen buumi? Olen pahoillani epätarkasti muotoillusta lauseesta. On käynyt ilmi, että kun tuo yksi lause on irrotettu kokonaisuudesta, on mielipiteistäni syntynyt väärä käsitys. Pahoittelen myös mahdollista KD: Kirjoitin nimittäin heti tuon mainitun lauseen jälkeen seuraavasti: En siis kirjoittanut maallisesta rikoksesta, vaan rikoksesta Jumalan lakia ja luomisjärjestystä vastaan.

Kirjoitin myöhemmin blogini kommenttiosiossa asiasta vielä selvemmin: Tämä johtuu siitä, että maallinen esivalta, joka ei hae ensi sijassa oikeutta Jumalan ilmoituksesta, ei voi perustaa rikosmäärittelyä Jumalan sanaan vaan johonkin muuhun perusteeseen. Mitä tulee sairauteen, niin vaikka Suomen laista poistettiin homoseksuaalisuuden sairausluokitus v. On myös huomattava, että itselle vahinkoa aiheuttava homoseksuaalisuus on edelleen sairausluokiteltu Suomessa.

Kaikella edellä sanotulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivätkö homot ja homopariskunnat voi olla ihania ja mukavia ihmisiä. Ei pidä sekoittaa asioita ja ihmisiä keskenään. Minä en tuomitse yhtäkään homoa.

Minä tuomitsen vain homoseksuaalisuuden, koska Raamattu tuomitsee sen ja koska en näe homoseksuaalisuutta yhteiskuntaa rakentavana voimana. Jouko Pihon kannanotto homoseksuaalisuuteen. Olen miettinyt tässä useiden päivien ajan, laitanko minäkin lusikkani tähän homokeskustelusoppaan, joka alkoi TV2: Olen kirjoittanut asiasta joillekin foorumeille, mutta laitan nyt viimein jotakin myös tänne omille sivuilleni.

En aio nyt referoida kyseistä keskustelua sen lähemmin. Sen verran voin todeta, että kun ohjelman jälkeen kirkosta eroamiset lisääntyivät tuhatmäärin, niin näyttää siltä, että suurin osa ihmisistä ajattelee, että kyseessä on protesti niitä vastaan, jotka ovat kirkossa homoseksuaalisuutta vastaan.

Erityisesti on osoiteltu Päivi Räsästä. On kuitenkin käynyt ilmi, että myös monet kirkon homomyönteisyyteen kyllästyneet ihmiset ovat eronneet kirkosta protestina kirkon liialliselle liberaalisuudelle ja maailmanmielisyydelle. Kuinka paljon on kumpiakin, niin sitä ei tiedä kai kukaan. Haluan sen sijaan tuoda tähän homokeskusteluun uuden näkökulman. Kyse on koko homobuumin taustoista. Ainahan maailmassa on ollut homoutta.

Aina luvun alkuun asti homous oli kuitenkin Suomessa sairaus ja rikos. Mistä johtuu, että homoseksuaalisuus on tullut 40 vuodessa yhä enemmän hyväksytyksi? Homoseksuaalisuus ei ole enää sairaus eikä rikos Suomen lainsäädännön mukaan. Mutta sekään ei riitä. Nyt homoille pitää antaa kaikki samat oikeudet kuin heteroillekin, kuten pyhän avioliiton status ja oikeus adoptoida lapsia.

Minä haluan kiinnittää huomiota siihen, että tämä homomyönteisyys ei ole sattuma. Kyseessä on suunniteltu operaatio, jossa ihmisten mielipiteitä muokataan pikku hiljaa homomyönteisimmiksi. Suurinta osaa tässä homouden saattamisessa hovikelpoiseksi on esittänyt viihdeteollisuus, ennen kaikkea elokuvat, TV-ohjelmat ja musiikkimaailma. Ensin homot esitettiin huvittavina, joille voitiin hyväntahtoisesti nauraa. Se propaganda loi mielikuvaa siitä, että eiväthän tuollaiset naurettavat ressukat ole mitään vaarallisia tyyppejä.

Seuraava askel oli esittää homoutta romanttisena rakkaustarinana, johon oli ympätty mukaan kaikki Hollywoodin tehokeinot kyynelkanavien avaamiseksi. Se propaganda loi käsitystä siitä, että homoudessa on kyse vain kahden ihmisen välisestä rakkaudesta. Seuraava askel onkin ollut sitten homojen vaatimukset tasa-arvosta ikään kuin heille kuuluisi samat oikeudet kuin heteroille.

Minun mielestäni homoille ei kuulu samat oikeudet kuin heteroille. Homoille riittää rekisteröity parisuhde. Avioliitto ei kuulu homoille eikä adoptio. Lapsella on oikeus syntymänsä jälkeen elää kodissa, jossa on sekä isän että äidin malli. Mistä ihmeestä tämä kaikkialla maailmassa riehuva homomyönteisyys on sitten saanut alkunsa?

Vai ovatko viihdeohjelmien homo-ohjelmat vain sattumaa? Sattumasta ei ole kysymys. Ei myöskään siitä, että ihmiset olisivat vain nyt 40 vuoden aikana yhtäkkiä tulleet viisaammiksi ja suvaitsevammiksi. Kyse on suunnitellusta globaalista aivopesusta ja yleisen mielipiteen tietoisesta muuttamisesta.

Miksi ihmeessä sitten tällaiseen ihmisten käsitysten muuttamiseen on pyritty? Onko sillä ollut jokin syy? Nimenomaan on ollut ja on edelleen syy. Mitään ei tapahdu ilman syytä ja motivaatiota. Maailman muuttamiseen homomyönteiseksi on ollut kaksi tärkeää syytä. Kaiken homopropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri sukupuolten välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen miehen ja naisen välisen yhteyden kautta syntynyt perheyhteys.

Suunnitelmaan kuuluu hävittää sukupuolierot ja heikentää perinteisen perheen asemaa, jotta sen kautta yhteiskuntaan saataisiin luotua mahdollisimman paljon heikkoutta ja epävakautta. Perinteinen perhe on nimittäin aina ollut yhteiskunnan perussolu, ja jos uuden yhteiskunnan suunnittelijat haluavat luoda uutta, heidän pitää ensiksi horjuttaa nykyisen järjestyksen vahvinta elementtiä eli miehen ja naisen perhettä.

Tämä ei koske yksittäisiä homoja. Hehän eivät edes tiedä näistä pahoista taustasuunnitelmista. Kaiken kirjoittamani jälkeen on jäljellä yksi, ehkä se kaikkein suurin kysymys: Niin, keitä nämä ihmiskunnan tuhoajat ovat? Kyseessä on joukko maailman vaikutusvaltaisimpia rahan tai vallan takia ihmisiä, jotka haluavat tuhota nykyisen maailmanjärjestyksen. He haluavat hävittää perinteiset uskonnot, perinteiset kansallisvaltiot ja perinteiset perhearvot.

Miksi he haluavat sellaista tuhoa? Nämä tahot haluavat nykyisen systeemin tuhoa, koska he haluavat pystyttää sen tilalle uuden maailmanjärjestyksen, joka on enemmän heidän mielensä ja tahtonsa mukainen, yhden maailmanvaltion, jossa ei ole enää kansallisvaltioita eikä eri uskontoja. EU on ollut vain ensikokeilu sillä tiellä. Tavoitteena on MU eli Maailman unioni. He ovat niitä, jotka puhuvat Uuden maailmanjärjestyksen puolesta.

He ovat niitä, joilla on todellinen valta kaikkien hallitusten yli, mukaan lukien USA. He ovat maailman todellinen valta, mitä ei siis ole eri valtioiden hallituksilla. He ovat maailman rahavalta. Tämän maailman jumala on raha. Nämä pahat ihmiset manipuloivat maailmaa rahan avulla.

Siksi sieltä päin on tullut homoviestejä jatkuvasti, koska se toiminta on suurella rahalla sponsoroitua tietoista propagandaa. Samasta syystä media muutoinkin on homomyönteinen, koska tämä taustalla oleva homoutta edistävä rahaeliitti omistaa kaikki maailman tärkeimmät mediat, TV: Myös Suomen media on mukana samassa kytköksessä.

Siitä syystä johtuen media, kuten Helsingin Sanomat, ei myöskään kerro kriittisesti tämän maailman rahaeliitin suunnitelmista, koska he ovat osallisina saman suunnitelman toteuttamisessa ja ovat sitoutuneet vaitioloon.

Sen takia HS ei julkaise mitään tutkivia raportteja esim. Bilderberg-kokouksista, vaan ollaan hiljaa, koska Bilderberg on käskenyt tiedotusvälineitä olemaan hiljaa. No, ehkä tämä riittää. Asiaan perehtymättömät eivät ymmärrä tästä mitään, mutta asioita tutkineet tietävät tarkalleen, mistä minä kirjoitan. Tässäkin suhteessa Suomi jakautuu kahtia. Loppulause on se, että tiettyjen hyvin vaikutusvaltaisten tahojen agendaan sopii erinomaisesti homoseksuaalisuuden rohkaiseminen, koska se rikkoo perinteistä yhteiskuntamallia, kun heidän suunnitelmissaan on luoda täysin uusi yhteiskuntamalli, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa uusi diktatuurinen maailmanhallinto.

On valitettavaa, että jotkut kirkon edustajatkin ovat menneet tähän petkutukseen mukaan, joten he edistävät omilla kannanotoillaan uuden antikristillisen hallinnon syntymistä - muka rakkauden nimissä. Mutta hehän eivät toimikaan tiedon mukaan, vaan sisäisen tunteensa mukaan.

Tämä asia on kuitenkin liian vakava pohdittavaksi vain tunteellisen intuition pohjalta. Kyseessä on koko maailman muuttaminen pahaan suuntaan. Yksi käytetyistä keinoista on homoseksuaalisuus, joka on kapinaa Jumalan alkuperäistä luomissuunnitelmaa vastaan. Suomessa on luterilaisen kirkon seurakuntavaalit Olen ehdolla sekä kirkkovaltuustoon numerolla 11 että seurakuntaneuvostoon numerolla Loviisassa on aika kiehuva tilanne sikäli, että täällä on syntynyt rintamalinjoja kirkkoherra Veli-Matti Hynnisen puolesta ja häntä vastaan ja sitten on siltä väliltä olevia henkilöitä.

Paikallisen lehden, Loviisan Sanomien , yleisönosasto on alkanut täyttyä seurakuntavaaleihin liittyvistä kirjoituksista, joista osa on melkoisen ärhäköitä, ellei jopa aggressiivisia. Jos minä tulen valituksi, haluan olla omalta osaltani yhteyttä luova sillanrakentaja. Olen mukana ryhmässä, jonka nimi viittaa samaan eli "Yhdentyvä kirkko". I lmoitus Jouko Pihon mukanaolosta Radio Dein ohjelmassa. Minulle soitettiin tänään ja pyydettiin mukaan Radio Dein nuorten ohjelmaan, jossa pohditaan teologisesti kärsimyksen ongelmaa.

Olen mukana tänään Esille tulee ilmeisesti myös yhteiskunnallinen näkökulma, eli mitä poliitikko voi tehdä lievittääkseen ihmisten kärsimyksiä.

Ohjelma kuullaan uusintana lauantaina O te Markus Lehtipuun lopunaikaa koskevasta kirjoituksesta ja vastaukseni hänelle. Markus Lehtipuu kirjoitti Uudessa Suomessa mielenkiintoisen artikkelin, joka oli otsikoitu "10 hätkähdyttävää uutista". Poimin kirjoituksesta seuraavan kohdan. Kun kaikki kasvaa koko ajan, jossakin on pakko olla raja, jolloin jokin jossakin poksahtaa, ja tulee stoppi.

Se voi olla hallittu jarruttelu, mutta kun yhä vähemmän asioista näyttää olevan kenenkään hallinnassa, se on todennäköisesti raju stoppi. Stoppi tulee kun pahuuden määrä saavuttaa maksiminsa. Silloin Ylin Johtaja sanoo: On aika sulkea Telluksen konttori maailmankaikkeuden yksi sivuhaaraosasto.

Sen jälkeen kaikki laitetaan uusiksi. Siinä uudessa maailmassa ei ole enää rahanahneutta ja mammonan palvontaa, ei sotia, ei väkivaltaa, ei murhia, ei varkauksia eikä ryöstöjä, ei huoruuksia eikä haureuksia, ei kateutta, ei vihaa, ei mafiaa, ei lahjontaa, ei petoksia, ei valehtelua, ei ylpeyttä, ei panettelua, ei diktaattoreita, ei jumalanpilkkaa, ei saatananpalvontaa, ei epäjumalanpalvelusta, ei vääriä uskontoja, ei epäoikeudenmukaisuutta, ei sortoa, ei taikauskoa, ei noituutta, ei tietämättömyyttä, ei ennakkoluuloisuutta, ei tieteen tulosten vääristelyä, ei alistamista, ei halveksuntaa, ei eläinten huonosti kohtelua, ei ympäristön tuhoamista ja saastuttamista, eli ei mitään pahaa.

Tällainen aika on tulossa. Ennen kuin se oikea rauhan ja hyvyyden aika tulee, maailma joutuu kuitenkin kokemaan sitä ennen maailmanhistorian suurimman petoksen, kun maailmaan ilmestyy karismaattinen johtaja, joka väittää olevansa Kristus, vaikka hän ei sitä olekaan, vaan Antikristus. Antikristuksen hallinto vaikuttaa aluksi hyvältä vrt. Hitler , mutta pian diktaattorin pahuus tulee ilmi.

Edellä kuvaamani uusi maailma, jossa hyvyys, vanhurskaus ja Jumalan kunnioitus hallitsevat, tulee toteutumaan sen jälkeen, kun takaisin maan päälle kuninkaana saapuva Jeesus Kristus tulee kukistamaan Pedon eli Antikristuksen, jonka 3½ vuotta kestänyt väliaikainen hallinto loppuu kuin seinään Harmageddonin taisteluun, jonka jälkeen maailman suurin petohallitsija miljoona kertaa pahempi kuin Hitler heitetään helvetin tulijärveen.

Onhan nämä lukuyhteenosumat hauskoja, mutta en usko, että niillä on sen kummempaa merkitystä, paitsi niille, jotka antavat niille oman merkityksensä. Liu Xiaobo, Nobelin rauhanpalkinnon saaja v. Kiinalainen toisinajattelija, vuotias Liu Xiaobo on saanut Nobelin rauhanpalkinnon. Liu palkittiin työstään ihmisoikeuksien ja rauhan hyväksi sekä pitkästä ja väkivallattomasta taistelustaan kiinalaisten ihmisten perusoikeuksien puolesta.

Liu istuu parhaillaan 11 vuoden tuomiota kiinalaisessa vankilassa. Hänet tuomittiin joulukuussa vankeuteen, koska hän osallistui sananvapautta ja monipuoluevaaleja vaativan manifestin, Peruskirja 08, kirjoittamiseen. Peruskirja 08 vaatii Kiinan kommunistista puoluetta ihmisoikeuksien uudistuksiin. Peruskirjassa vaaditaan ihmisille muun muassa sanan-, uskonnon ja kokoontumisenvapautta.

Puolue ja hallitus ottivat tämän suorana haasteena. Rauhanpalkinnon kerrottiin jo etukäteen olevan kiistanalainen. Kiina varoitti palkitsemasta vankilassa olevaa toisinajattelijaa, joka on osallistunut kiinalaisen vapausliikkeen toimintaan aktiivisesti viime vuosikymmeninä. On luonnollista, että suurvalta joutuu kestämään myös arvostelua, Nobel-komitean puheenjohtaja Thorbjörn Jagland sanoi julkistustilaisuudessa Oslossa. Presidentti Tarja Halosen mukaan Nobelin rauhanpalkinto meni oikealle henkilölle.

Halonen luonnehtii palkittua Liu Xiaobota klassiseksi ihmisoikeustaistelijaksi. Kiina on tuominnut Nobel-komitean päätöksen. Kiinan valtiollinen media arvosteli lauantaina ankarasti Nobelin rauhanpalkinnon myöntämistä Liu Xiaobolle. Englanninkielinen Global Times sanoi palkintokomitean saattaneen itsensä häpeään. Lehden pääkirjoituksen mukaan komitea osoitti röyhkeytensä ja ennakkoluulonsa Kiinaa kohtaan.

Kiinan ulkoministeriön mukaan palkinnon myöntäminen toisinajattelijalle on rauhannobelin periaatteiden vastaista. Valintaa luonnehditaan törkeäksi ja säädyttömäksi, koska Kiinan ulkoministeriön mukaan Liu on tuomittu rikollinen. Onnitteluni Liu Xiaobolle Nobelin rauhanpalkinnon saamisesta ja Norjan nobelkomitealle rohkeudesta palkita aito ihmisoikeuksien puolestapuhuja Kiinan valtion painostuksesta huolimatta.

Monille kiinalaisille Liun palkitseminen tuo toivoa elämään. Tosin monet kiinalaiset eivät tiedä hänestä mitään, mutta sana leviää nopeasti. Kiinan ulkoministeriön väite, että Liun palkitseminen on törkeää, koska Liu on tuomittu rikollinen, herättää minussa lähinnä halveksuntaa.

Liu ei ole tehnyt mitään, mistä hän olisi ansainnut 11 vuoden tuomion. Liu vaatii aivan oikein sananvapautta ja monipuoluejärjestelmää Kiinaan. Liun palkitseminen ei ollut törkeää, mutta Kiinan kommunistisen puolueen takertuminen yksinvaltaiseen diktatuuriin ja haluun olla ikuisesti vallassa Kiinassa, on törkeää hirmuvaltaa. Palkintokomitea ei ole saattanut itseään häpeään, mutta Kiinan vallanhimoiset puoluebyrokraatit ovat saattaneet Kiinan häpeään koko maailman silmissä. Matti Happolan kirjoitus islamin vaarasta.

Tahdoin lähettää tämän viestin, koska islamin usko on todellinen uhka maailmalle ja etenkin kristityille sekä juutalaisille. Islamin johtajilla on suunnitelmana soluttaa islamisteja länsimaihin. Kyseessä on saatanallinen suunnitelma tuhota kristinusko.

Odotettavissa on, kunhan muslimien määrä EU-maissa lisääntyy, kristittyjen vainot, jolloin kaikki jotka tunnustavat Jeesuksen Kristukseen herrakseen, tuhotaan tai laitetaan vankeuteen. Tähän päämäärään tähtäävät myös Suomen hallituksen valtaapitävät. Nyt on alkamassa tai hyvällä alulla antikristillinen ahdistuksen aika, joka tästä vain syvenee, kunnes saavuttaa päämääränsä.

Samaa tapahtuu kaikkialla länsimaissa, Suomi mukaan lukien. Heidi Swanderin kirjoitus "Massojen valmistaminen". Red Alertin artikkeli maailmanhallinnosta vuoteen mennessä. Jerome Corsi on kirjoittanut nettisivuillaan Red Alertissa artikkelin, joka on otsikoitu Maailmanhallinto vuoteen mennessä Global governance by Tärkeä yhdistymisen ajankohta Global Governance At a Critical Jucntion.

Raportin julkaisivat USAn kansallinen tiedusteluneuvosto U. Luettuaan sivuisen dokumentin Corsi toteaa: Asiakirjan mukaan vapaan kaupan globalismia ei voida pysäyttää eikä USAlla ole muuta mahdollisuutta kuin tehdä myönnytyksiä suvereniteettinsa suhteen ja mukautua globalismin vaatimuksiin.

Asiat menevät juuri tuohon suuntaan kuin Jerome Corsin referoimassa asiakirjassa tuodaan esille. Maailman mahtavimmat raha- ja valtakeskukset ovat kansallisvaltioita vastaan ja haluavat sen sijaan tilalle maailmanhistorian suurimman ja laajimman imperiumin, jossa olisi tiukka yhdenmukaisuuden paine ja yhden johtajan palvomisen pakko. Toisinajattelijat passitetaan keskistysleireille, joissa useimmat ihmiset teloitetaan uudestaan käyttöön otettavan giljotiinin avulla.

Tämä sama asia on ennustettu jo Ilmestyskirjan luvussa 13, jossa maailman superhallitsijaa kutsutaan nimellä Peto alias Antikristus. Haluan itse toimia siihen suuntaan, että Suomi voisi olla tuon tulevan diktatuurivaltakunnan ulkopuolella.

Ensimmäiseksi Suomen tulee erota EU: Mitä tulee ajankohtaan , jolloin petovaltio alkaisi olla valmis ottamaan kaiken vallan maailmassa, niin pidän vuotta hyvin todennäköisenä.

Sitä ennen maailmassa tapahtuu kaikenlaisia mullistuksia, esim. Vuosi voi olla myös merkittävä muutosten vuosi monella tapaa, samoin kuin aika paljon profetoitu vuosi Jos Antikristuksen vaivanaika alkaa v.

H uolestuttavia uutisia USAsta: Ensimmäisen kerran Obama jätti sanan "Luoja" pois Molemmissa tilanteissa Barack Obama sanoi: Kyseessä on historian tietoinen väärentäminen. Minun käsittääkseni alkuperäisiä dokumentteja pitää siteerata tarkasti niin kuin ne ovat. Myös Abraham Lincolnin kuuluisaa Gettysburgin puhetta on kohdeltu kaltoin. Robert George , oikeustieteen professori Princetonin yliopistossa, osallistui Amerikan perustuslaillisen seuran the American Constitution Society for Law and Policy kokoukseen, jossa osanottajille jaettiin pamfletti, jossa oli myös Gettysburgin puhe.

George alkoi lukea puhetta ja hämmästyi, koska se ei ollutkaan tarkalleen sama kuin mitä hän oli oppinut ulkoa jo koulussa.

Näin loppuosan teksti kuului: Mihin USA on menossa? Jos Jumala sysätään pois jo historiallisista dokumenteista, Jumala tulee sysäämään USAn pois maailman ainoan supervallan asemasta. Richard Murphyn kirjoitus "Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen". Mikko Silvennoinen Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen On hämmästyttävää, että suurin osa ihmisistä luulee rahan tulevan valtion painokoneista. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä vain kolme prosenttia esimerkiksi Ison-Britannian rahasta on valtion luomaa.

Kuinka pankki sitten luo rahaa? Rahaa syntyy aina, kun pankki myöntää lainaa. Ihmiset kuvittelevat, että ottaessaan lainaa he saavat pankista rahaa, jonka joku muu on sinne tallettanut. Näin asia ei ole. Pankki tekee lainaa myöntäessään eräänlaisen taikatempun: Laina luodaan avaamalla kaksi tiliä, käyttötili ja lainatili. Lainatessaan 10 euroa asiakas saa käyttötililleen 10 euroa, jolla hän voi tehdä mitä tahtoo. Lainatilille merkitään myös kymppitonni. Tämän asiakas on nyt velkaa pankille. Kun nämä kaksi tiliä lasketaan yhteen, tulokseksi saadaan nolla.

Asiakas näennäisesti omistaa toisen tilin saldon ja on toisen velkaa pankille. Jos hän sattuisi peruuttamaan sopimuksen ja maksamaan lainan takaisin, jäljelle ei jäisi yhtään rahaa. Tulos on siis todellakin pyöreä nolla. Yllä kuvatussa tapahtumassa käteinen ei vaihda omistajaa missään vaiheessa. Kyseessä on pelkkä tilinpidollinen temppu.

Pankki alkaa veloittaa korkoa siitä, että on luonut lainaamansa rahan. Rahan, jota ei käytännössä ole olemassa, vaikka se rahalta tuntuikin, koska asiakas pystyi kuluttamaan sitä käyttötililtään kuten rahaa ikään. Tämä selventänee, miksi pankit tekevät niin suuria voittoja: Totta kai pankit tarvitsevat myös käteistä, jotta ne voivat antaa seteleitä niille, jotka niitä haluavat nostaa. Tähän tarvitaan sitä kolmea prosenttia rahasta, joka tulee valtion painokoneista.

Pankit eivät tietenkään voi toistaa lainaustemppuaan loputtomiin. Ennen pitkää asiakkaat huomaisivat, ettei pankki pysty pitämään lupaustaan siitä, että heidän tileillään olevaa rahaa voidaan käyttää heidän omiin maksuihinsa.

Niin kauan kuin ihmiset luottavat siihen, että pankista voi halutessaan nostaa rahansa, pankit eivät kuitenkaan tarvitse käteistä. Ne voivat vain teeskennellä, että sitä riittää. Vasta kun ihmiset menettävät tuon luottamuksen, käteistä on oltava. Ongelmana on, että pankit lainaavat ulos aina enemmän rahaa kuin niillä oikeasti on. Siksi on olemassa riski, että jos ihmiset ryntäävät joukoittain nostamaan säästöjään, käteinen loppuu.

Näin kävi esimerkiksi brittiläiselle Northern Rock -pankille syksyllä Nyt tuokin riski on poistettu. Ison-Britannian hallitus on nimittäin asettunut pankkien takaajaksi. Pankit voivat siis lainata entistä enemmän rahaa entistä pienemmällä riskillä. Toisin sanoen ne voivat saada aiempaa suurempaa korkoa rahalle, jonka ne ovat luoneet tyhjästä. Ei ole ihme, että pankit ovat maailman suurimpia yrityksiä. Niiden päätuotteen valmistaminen ei maksa niille mitään.

Onko tätä kaikkea vaikea uskoa? Et ole epäilyssäsi yksin. Viime vuosisadan toiseksi suurin taloustieteilijä John K. Galbraith selitti tämän epäilyksen syytä näin: Olen julkaissut ennenkin tästä samasta aiheesta erinäisiä kirjoituksia, mutta tämä Richard Murphyn artikkeli on yksi parhaista lyhyydestään huolimatta, koska kirjoitus on hyvin kansantajuinen ja ymmärrettävä. Kiitos Jari Enqvistille , joka lähetti minulle jutun ja samalla linkin maailmantalous. Aion pitää tätä rahanluontiasiaa esillä vaalikampanjassani ainakin jossain määrin, koska asia on ihmisille vaikea uskoa ja käsittää ja jos minut valitaan eduskuntaan, sitten myös siellä.

Valtion on mieletöntä velkaantua isoine korkomenoineen yksityisille pankeille, kun valtio voisi tehdä saman tempun itsekin ja luoda rahaa tyhjästä.

Miksi jo ökyrikkaat yksityiset pankkiirit saavat aina vain rikastua rahan luomisella tyhjästä ja sen kautta koko maailman lainoittamisella, mikä ei edes kuuluisi heille vaan isommalle kokonaisuudelle eli valtiolle?

Tämä on niin suuren luokan hölmöyttä, että sanat eivät riitä kertomaan. Kyseessä on myös niin iso huijaus, että suurin osa maailman ihmisistä ei usko, että sellainen on mahdollista. Sen tähden lammasmaisten ja alamaisten ihmisten ja valtioitten höynäyttäminen jatkuu. Minä haluan Suomen ulos tuosta hulluuden ja jatkuvan velkaantumisen oravanpyörästä. Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus Vasemmiston alamäen syistä.

Vasemmiston alamäen syy on globalisaatio ja ideologinen sokeus. Yleisesti niin Suomessa kuin Euroopassa olisi sekä työväenliikkeen että yleisesti vasemmiston syytä tunnustaa, mistä todellisuudessa johtuu vasemmiston yleinen alamäki. Kansallisvaltioiden heikkeneminen, kansallisten rajojen merkityksen väheneminen, kansantalouksien keskinäisen riippuvuuden lisääntyminen ja kansallisen päätäntävallan kaventuminen - eli suomeksi globalisaatiolle antautuminen - on se syy, jonka takia teollisuusmaiden työtätekevät joutuvat tinkimään työpaikoistaan ja kaikista saavutetuista eduistaan kehitysmaiden köyhien hyväksi, tai itse asiassa eliitin hyväksi, sillä eivät kiinalaisten palkat koskaan tule nousemaan sille tasolle, mitä ne lännessä nyt ovat.

Syy vasemmiston alamäkeen ei siis ole oikeistopopulismi tai "fasismin nousu", vaan osaltaan juuri sen kehityksen toteutuminen, josta Marx unelmoi: Kansainvälisyys - Internationalismi - Ihmiskunnan veljeys! Hyvinvointivaltio ja vahva työväenliike ovat viimeisten sadan vuoden ajan tarvinneet turvakseen juuri kansallisvaltion, keskitetyn vahvan valtiovallan sekä kansalliset tulli- ja talousrajat.

Näiden suojissa on voitu rakentaa teollisia yhteiskuntia, joiden sisällä työväki on voinut saavuttaa itselleen ns. Globalisaation myötä nämä edellytykset katoavat, ja työväenliike, ammattiliitot, sekä poliittisesti vasemmalla olevat puolueet menettävät valtaansa.

Suurpääomien jylläämässä globaalissa taloudessa ei ole ylikansallista työväen internationaalia, eikä sellaiselle ole pääomaa tai voimaa toimiakaan. Globaalin talouden pelikenttää pyörittää pääoman valta, ja sitä ei duunareilla ole. Sen sijaan että vasemmisto olisi alkanut puolustamaan omien etujensa turvaajia ja edellytyksiä - kansallisvaltiota ja kansallisia rajoja - ollaan yleisesti  hurahdettu ns.

Sen sijaan että oltaisiin mietitty, miten rajoittaa tai ainakin hidastaa globalisaatiota - maailman yhdentymistä ja sitä seuraavaa suurpääoman ylivaltaa - ollaankin kamppailtu sen eteen, että miten tehokkaimmin kustaisiin omaan nilkkaan.

Vasemmistossa on pikemminkin pyritty  heikentämään kansallisvaltioiden valtaa ja kansallisia kulttuurieroja, joiden varaan kuitenkin eri maissa on voitu rakentaa sen ryhmähenki ja kollektiivinen me-tietoisuus, ja koko sen kansanyhteisöllisyys eli kansansolidaarisuus, jonka muodostamassa suojakuplassa viime kädessä koko hyvinvointivaltio sekä työväenliikkeen poliittinen valta on pyörinyt. Olen jo pidempään miettinyt sitä, kuinka kauan kestää, ennen kuin poliittinen vasemmisto, joksi määrittelen perinteisen työväenliikkeen ja sitä lähellä olevat tahot, suostuvat niin sanotusti ottamaan pään tarvittavassa määrin pois ideologisesta pensaasta ja myöntämään, että marxilaisuuteen kuuluva internationalismi ja kansallisvaltiovastaisuus - unelma rajattomasta maailmasta - vain vauhdittaa globalisaatiota ja pääomien vallan kasvua, ja on siten yksi perussyy kehitykselle, jossa työväenliike sekä vasemmiston poliittinen vaikutusvalta hiljalleen rapautuu.

Jos halutaan pelastaa edes osa työväenliikkeen saavutetuista eduista ja hyvinvointivaltiosta, olisi työväenliikkeen sekä poliittisen vasemmiston yleisesti aika hylätä globalisaation ja kansainvälisen suurpääoman etujen ajaminen eli internationalismi sekä kansallisten, taloudellisten ja kulttuuristensuojarajojen hajottaminen.

Sen sijaan olisi aika alkaa paikkailemaan oman talon seiniä eli puolustamaan kansallisvaltioiden ja kansallisten työväestöjen etua.

Myös EU nykyisellään liittovaltiona - eli Lissabonin sopimuksen hyväksyminen ja siihen liittyvät asiat - olisi syytä varsinkin demarileirissä tunnustaa isoksi virheeksi, oikein kardinaalimunaukseksi, sillä EU on direktiiveillään tuonut laillisen alipalkkauksen ja markkinamekanismien ylivallan kaikkialle; myös hyvinvointi- ja kuntasektoreille, ja vienyt valtiolta sekä kansalliselta tasolta pois vallan, jolla epäkohtiin voitaisiin puuttua.

Siirtämällä valtaa Suomen eduskunnalta EU: Samalla työpaikat ovat karanneet vierastyövoimalle, ja harmaa talous on tulossa talouden valtavirraksi. Niin kauan kuin nykyinen meno jatkuu, on esim. Suomessa PS Suomalaisena työväenpuolueena kun ajaa juuri työväestön hyvinvointijärjestelmän perustan - suomalaisen työn, suomalaisen perusteollisuuden, kansallisvaltion, kansallisten rajojen ja kansallisen yhtenäiskulttuurin - etujen turvaamista.

Ja toisin kuin vasemmistossa kuvitellaan, käsillä oleva finanssikriisi ei ole kansainvälisen kapitalismin tien pää, vaan ainoastaan taitekohta, jolla kansainvälinen suurpääoma saa vieläkin suuremman vallan maailmasta. Ratkaisuksi kriisiin nimittäin tarjotaan yhä suurempaa pääomaa palvelevan ylikansallista päätöksenteon ja vallan keskittämistä eli suomeksi globalisaation kiihdyttämistä. Edessä on uusia EU: Tämä on eliitin päämäärä. Eliitin vallan tuntien on mielenkiintoista, että aina kun joku puhuu työväen etujen ja kansallisvaltion etujen yhteydestä, jostain lehahtaa esiin se kuuluisa fasismi-kortti Jussi Halla-ahon haastattelu Uudessa Suomessa Ruotsin valtiopäivävaaleissa porvarit saivat 49 prosenttia äänistä, kun opposition punavihreät joutuivat tyytymään runsaaseen 43 prosenttiin.

Porvariallianssi sai paikkaa, punavihreät ja ruotsidemokraatit Maahanmuuttokriitikkojen äänitorvi, Helsingin kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho uskoo avoimen maahanmuuttovastaisten ruotsidemokraattien nousun valtiopäiville "tervehdyttävän" Suomen länsinaapurin poliittista elämää. Hänen mielestään Ruotsi on "kaikkia muita" jäljessä maahanmuuttopolitiikan muuttamisessa, joten shokkiefekti oli helppo saavuttaa. Halla-ahon mielestä ruotsidemokraatit ottivat ensimmäisen suuren askeleen jo saavuttamalla lähes kuuden prosentin kannatuksen ja pääsemällä valtiopäiville.

Ennen kaikkea maahanmuuttokritiikin voimin keskisuureksi puolueeksi nousseiden Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoutui tänään tiukasti irti ruotsidemokraateista ja heidän maahanmuuttopolitiikastaan. Koko maiseman peitti kristallinkirkas uusi lumi. Jokaisella puulla ja pensaalla oli valkoinen kaapu. Tein talven ensimmäiset lumityöt ja nautin joka kolallisesta. Kolasin sekä pihan että jalkakäytävän. Myöhemmin päivällä teknisen viraston aura aurasi tien ja työnsi lumen portin eteen.

Kuljettaja hymyili minulle ja vilkutti. Minäkin vilkutin hänelle ja kolasin portin taas auki. Viime yönä satoi vajaat 15 cm lunta ja pakkasta on pari astetta. Pihakoivuista katkesi muutamia oksia lumen painosta. Ja taas saatuani työt valmiiksi, tuli aura-auto. Lumi oli tällä kertaa ruskeanharmaata.

Sää lauhtui, lumi suli sohjoksi, joka jäätyi liukkaaksi, kun pakkanen taas laski. Sääennustus lupasi lisää lunta. Myin vaimon auton ja ostin maasturin, jotta hän pääsisi töihin. Auto liukui kuitenkin päin kaidetta ja oikea etukulma meni aika pahasti kasaan. Viime yönä satoi reilut 15 cm lunta. Molemmat autot ovat aivan suolassa ja kurassa. Se perkeleen aura ajoi meidän ohitse kaksi kertaa.

Lisää tuota perhanan lunta. Pihalla ei ole yhtään puuta tai pensasta, joka ei olisi vahingoittunut. Sähköt oli poikki melkein koko yön. Yritin pitää talon lämpiminä kynttilöillä ja bensiinilämmittimellä, joka tosin roiskaisi hiukan yli, syttyi tuleen ja oli polttaa koko talon. Sain onneksi matolla tukahdutettua liekit, mutta sain toisen asteen palovammoja käsiini ja silmäripset ja kulmakarvat paloivat. Auto karkasi käsistä matkalla poliklinikalle ja hajosi lunastuskuntoon. Tuota vittuperkeleen valkoista paskaa tulee koko ajan.

Kaikki perkeleen vaatteet pitää olla päällä, jos haluaa käydä postilaatikolla. Jos saan käsiini sen kusipään, joka ajaa tuota aura-autoa, niin revin siltä sydämen rinnasta.

Se on varmaan kulman takana kytiksessä ja odottaa, kunnes saan jalkakäytävän puhtaaksi! Vesijohto jäätyi ja näyttää siltä, ettei katto kestä lumen painoa. Saatana, 12 perkeleen senttiä uutta vitun lunta ja vitun räntää ja vitun jäätä, ja herra yksin tietää mitä paskaa sitä taivaasta viime yönä tuli. Yritin osua aura-auton kuljettajaa jäähakulla, mutta se pääsi pakoon. Auto ei lähde käyntiin. Luulen, että minusta on tulossa lumisokea. En pysty liikuttamaan varpaitani.

En ole nähnyt aurinkoa viikkoihin. Ennusteissa luvataan lisää lunta. Viima tekee ilman purevaksi. Helsinkiläiskoulussa oli meneillään tunti, jossa opettaja kyseli mitä 4. Lapset vastailivat - Poliisi, palomies, myyjä, virkailija jne, jne Pikku-Ville oli tavallista hiljaisempi ja niinpä opettaja kysyikin mitä tämän isä tekee.

Joskus jos tarjous on tarpeeksi hyvä, hän myös harrastaa seksiä asiakkaiden kanssa baarin takana olevalla kujalla rahasta. Huonokuuloinen mies ajoi mopollaan pastorin luo julmetun kylmänä talvipäivänä. Hän kiiruhti kertomaan, että hänen kahdestoista lapsensa oli syntynyt. Matkalla mies mietti, mitä pastori sanoisi ensimmäiseksi.

Hän sanoo varmasti ensin "päivää". Sitten hän taatusti kysyy: Viimein mies saapui pappilaan naama huurteessa. Vanha mies laittoi kätensä munien kohdalle jolloin vaimo tokaisi: Neuvokas hoitaja nakkasi kylmää vettä papan munille ja kukko palas siitä normaaliin olotilaan, johon pappa huokasi: Neljä naimisissa olevaa miestä lähtivät viikonlopuksi kalaan. Noin tunnin kuluttua käytiin seuraava keskustelu. Lupasin maalata meidän talosta kaikki huoneet ensi viikonloppuna.

Minun piti luvata, että rakennan uuden terassin takapihalle. Minun piti luvata hänelle, että teemme keittiöremontin. Miten se oikein onnistui? Kun se soi, sammutin herätyskellon, tönäisin vaimoa ja kysyin: Aika suunnitella lomaa Välimerellä.

Poliitikot alkavat surra asunnottomien kohtaloa. Japanilaiset autot eivät käynnisty. Lapin jalkapallojoukkue alkaa harjoitella kevätkautta varten. Lappilaiset lapioivat lunta katolta. Lappilaiset panevat paidan ylimmänkin napin kiinni. Lappilaiset panevat villapaidan päälle. Lappilaiset vaihtavat sormikkaat rukkasiin. Lappilaiset laskevat lakin korvaläpät alas.

Kaikki alkeishiukkasten liike lakkaa. Lappilaisetkin myöntävät, että jo vain alkhaa olla vähän vilphoista. Opettajatar vei luokkaretkeläisiä taidemuseoon. Katselivat naista esittävää veistosta. Ope kimmastui, antoi tunnin jälki-istuntoa ja 2 pv pakkolomaa koulusta.

Sama kysymys toiselle pojalle joka vastas "tissit sillä on ainakin isot". Pojalle 2 tuntia jälkkäriä ja 3 päivää lomaa. Sitten opettaja kysy, " no mitäs sinä Masi näet tässä"? Johon Masi , "näkyy vittu ja viikon loma". Nämä ovat lainauksia oikeista potilaskansioista. Ihmetyttää vain miten potilaat ovat selvinneet hoidosta hengissä Potilaan lopetettua tupakoinnin on hänen hajunsa palannut.

Tulee vastaanotolle, koska on lyönyt vasemman isovarpaansa melkein irti. Henkilökunta ei saa kuitenkaan vetää varvasta irti, koska se sattuu.

Potilaan sydän todettiin hyväksi, mutta häntä kehoitettiin tulemaan uudelleen, jos hän menettäisi tajuntansa. Potilaalla on mandoliininkokoinen eturauhanen. Nämä potilaat jäivät lojumaan työpöydälleni. Selkäkipu ilmenee, kun potilas makaa pitkällään molemmat jalat selän päällä. Potilas on raskaana Potilaan mielestä oikea isovarvas roikkuu alempana kuin muut sormet. Uloste on samanväristä kuin osaston 19 ovet. Potilaan ollessa väsynyt voivat kasvot vääntyä oikealle ja nytkähdellä jonkin aikaa.

Vaimon oksentelu hävisi iltapäivällä, samoin mies. On ollut tunturivaelluksella kunnon parantamiseksi. Jouduttu tuomaan alas helikopterilla. Potilas on todettu epäyhtenäiseksi. Tulee vastaanotolle allergisten vaivojen takia. Tulkkina toimii mies joka on vatsastapuhuja. Jäi kaivinkoneen alle. Siitä lähtien korvat ovat soineet. Potilaalla on aikaisemmmin ollut korvat, mutta ne ovat pudonneet pois.

Potilas on ollut koirien päivähoitopaikassa Porvoossa sosiaalitoimen avustuksella. Siteen läpi tyngästä vuoti verta, minkä vuoksi se vaihdettiin.

Hyvässä kunnossa oleva kuorma-autonkuljettaja, joka ajaa tavallisesti 10 km hengästymättä. Ei saa taivutettua leukaa päätä kohti.

Kehotetaan tulemaan uudelleen, jos vaiva uusiutuu, ja soittamaan kuukautta ennen. Tuli kävällen vain toinen jalka puettuna sukkahousuun, toinen riippui vapaasti. Isä ja äiti kuolivat kun potilas oli vuotias. He eivät ole missään yhteydessä potilaaseen. Mainittakoon lisäksi, ettei olenneista lämpöeroa ole havaittavissa jalkojen välissä.

Edellisellä viikolla potilaasta oli tuntunut, että näkö oli kadonnut metrossa. Potilas saa nokkoskuumetta varjoaineista, mansikoista ja katkaravuista, kuten useimmat lapset. Ruokaa potilas saa pojaltaan, joka on pakastimessa. Korvat häämöttävät heikosti vaikun takaa. Potilas virtsaa mielestään hyvin. Kuin hevonen omien sanojensa mukaan Potilaalla on ihottumaa kasvoissa.

Ihovaivoja ilmenee alushousujen käytön yhteydessä. Mitä tulee impotenssiin, lääkitystä jatketaan ja annetaan vaimon käsitellä potilasta. Potilaalla ei ole vilunväreitä, mutta miehensä ilmoittaa, että vaimo oli sängyssä hyvin kuumana edellisenä yönä.

Potilaan pitää pidättäytyä kaikesta seksuaalisesta kanssakäymisestä, kunnes minä voin ottaa hänet vastaan. Paavo oli unohtanut hääpäivänsä. Tuossa autotallin edessä on huomenna syytä olla sellainen lahja, joka menee nollasta sataan alle viidessä sekunnissa" Seuraavana aamuna vaimo löysi pienen paketin autotallin edestä.

Hän avasi sen, ja siellä oli upouusi henkilövaaka. Vielä ei ole tietoa, milloin Paavo pääsee sairaalasta. Luostariin tuli uusia noviiseja. Abbedissa kysyi, "kuka tulokkaista on nähnyt peniksen? Sitten hän kysyi, "kuka on pitänyt penistä kädessään? Sitten yksi noviisi nosti kätensä ja kysyi: Lääkäri vastusteli aikansa mutta myöntyi ja työnsi varovasti hunajaisen heppinsä sinne.

Hetken päästä hän aloitti kiivaat työnnöt ja huohotti: Olipa kiva kun pääsit tulemaan, olen jo valmistellut kaiken Nainen: Juu juu, mutta eipä tämä olekkaan eka kerta sinulle Mies: Älä jännitä, kyllä se hyvin menee Nainen: Olen muuten ostanut tälläisen näyttää , paneppas se päällesi Nainen: En mä mitän pelleile Nainen: Eihän sitä voi käyttää Mies: Pane päällesi, minun vuoksi Nainen: No niin sitten aloitetaan, ekaksi istutaan Nainen: Otat sen käteesi Nainen: Ei ole, sitten päästä kiinni toisella kädellä Nainen: Ja sitten vedät toisella Nainen: Just niin, täähän menee hyvin Nainen: Nyt otat suuhusi ja imet Nainen: Kyllä on inhottavaa, ootko ihan varma että näin tehdään?

Kyllä, oon tehnyt ennenkin jatka vaan imemistä Nainen: Juu, mut eikös ollukkin hyvää? Ei hassumpaa, mitäs nyt sitten? Nyt levität jalkoja Nainen: Just niin, katos jos ei levitä jalkoja niin ei pääse käsiks Nainen: Okei, mä ymmärrän Mies: No niin sitten otat sen taas kätees Nainen: Ja kun olet saanut sen esille, otat suuhusi Nainen: Aaah, sinne meni Nainen: Pitääkö sitä kanssa maistaa?

Katoppas nyt minua kun yritän näprätä esille sen pienen vaaleanpunaisen Se voi joskus olla vähän vaikeeta, ja silloin voi käyttää suuta Nainen: Ja jos vähän imee, niin vielä parempi Nainen: Ei lainkaan hassumpaa Mies: Kyllä, mutta pitääkö tässä aina olla nämä rituaalit? Kyllä se tämmöstä yleensä on kun rapuja syödään Jos huutaisit yhtä mittaa kahdeksan vuotta, seitsemän kuukautta ja kuusi päivää, tuottaisit tarpeeksi äänienergiaa lämmittäksesi yhden kupin kahvia.

Tuskinpa moinen on sen arvoista.. Jos pieriskelisit tauotta kuusi vuotta ja yhdeksän kuukautta, tuottaisit tarvittavan määrän kaasua saadaksesi aikaan pienen atomipommin energian. No, tämä alkaa jo kuullostaa paremmalta! Ihmissydän pumppaa sellaisella paineella, että jos se pumppaisi veren ruumiin ulkopuolelle, verivana ulottuisi yli yhdeksän metrin päähän.

Ohhoh Sian orgasmi kestää kolmekymmentä minuuttia. Seuraavassa elämässäni haluan olla sika!!! Torakka pystyy elämään yhdeksän päivää ilman päätä, ennen kuin se kuolee nälkään. Kun hakkaat päätäsi seiniin, käytät kaloria tunnissa.

Rukoilijasirkkauros ei pysty pariutumaan kunnolla, mikäli sen pää on kiinni vartalossa. Naaras tekee aloitteen seksiin repimällä uroksenpään irti.

Ihmisellä sama tarkoittaisi sitä, että pystyisi hyppäämään jalkapallokentän pituisen matkan. Kissakalalla on yli 27 makunystyrää. Mikä VOI maistua niin hyvältä kala-altaan pohjalla?!

Jotkin leijonat parittelevat yli 50 kertaa päivässä. Haluan silti olla seuraavassa elämässäni sika. Mitä määrästä, laatu ennen kaikkea! Tämän halusinkin aina tietää Ihmisen voimakkain lihas on kieli.

Oikeakätiset ihmiset elävät keskimäärin yhdeksän vuotta pitempään kuin vasenkätiset. Jos olet molempikätinen, puolittuuko ero? Norsut ovat ainoita eläimiä, jotka eivät osaa hypätä. No, sehän on oikeastaan pelkästään hyvä juttu Kissan virtsa hohtaa mustassa valossa.

Kenelle on maksettu tämän asian selvittämisestä?! Strutsin silmä on suurempi kuin sen aivot. Tunnen joitakin tällaisia ihmisiä. Meritähdellä ei ole aivoja. Kas, tunnen joitakin tällaisiakin ihmisiä! Ja jos ne vaihtaisivat kätisyyttään, ne eläisivät pitempään. Ihmiset ja delfiinit ovat ainoita eläinlajeja, jotka harrastavat seksiä saadakseen siitä mielihyvää. Pelimies aloittaa pohjien ottamisen jo kuudelta aamulla Pelimies vetää kahdessa tunnissa bissellä kunnon tenut. Pelimies pitää viinat sisällään.

Pelimies ei mitään siidereitä kittaa. Pelimies ostaa ensin mailat ja vasta sitten opettelee pelaamaan. Pelimies ei ikinä lopeta. Pelimies menee baariinkin vielä 39C lämmössä.

Pelimies vie pyykkinsä äitille muovipussissa. Pelimies ei käytä windousseja. Pelimies ei pidä sormusta baarissa. Pelimiehellä on aina yksi varalla. Pelimies hankkii kotieläimiksi sammakonkutua. Pelimiehellä on suuret puheet. Pelimiehellä on huulipuna aivan muualla kuin paidassa. Pelimies lyö parikaapelin seinään ja kaikki pelittää. Pelimiehillä on oma salasana joka paikkaan.

Pelimiehet ei tee virheitä. Pelimiehellä ei lopu raha. Pelimies ei myönnä mitään. Pelimies ei koskaan myönnä olevansa tappiolla. Pelimies ei koskaan laske leikkiä kaljasta tai pillusta. Pelimies on suurien linjausten mies. Pelimies nukkuu vain silloin kun on tarve. Pelimies ei kysele tyhmiä.

Pelimies vetää viinaa helposti 3 päivää. Pelimies ei anna, Pelimies myy. Pelimies vetää riskillä, eikä jätä pelivaraa. Pelimies ei jätä mitään arvailun varaan. Pelimies tietää aina oluidensa olinpaikan. Pelimies pelaa omilla säännöillään. Pelimies ei kysy lupaa. Pelimiehen pokka on pettämätön.

Pelimiehen koordinaatio ei kärsi alle 15 oluen juomisesta. Pelimies ei kirjoita kaunolla. Pelimies pyöristää aina ylöspäin. Pelimies ei käy sokkotreffeillä. Pelimies lähtee aina jatkoille. Pelimies ei häpeä tuijottaa isoja tissejä. Pelimies joraa vain, jos sillä saa naisia. Pelimies ei häpeä lainata rahaa viinaan. Pelimies harhauttaa aina maalivahdin. Pelimiehen kiertää vain aurinko.

Pelimies menee aina etupenkille. Pelimies juttelee taksikuskin kanssa autoista ja naisista. Pelimies ottaa kaikki mausteet. Pelimies kelaa pornofilmistä esileikit ohi. Pelimies saa naisen kiljumaan. Pelimies ei hiero naisen hartioita palkinnotta. Pelimies osaa antaa tyylikkäästi kenkää. Pelimies ei poista kumia pieraisemalla. Pelimies ei pimpalla rehvastele. Pelimies tietää mitä tahtoo ja ottaa sen tyylillä. Pelimies ei jää liikenteessä jalkoihin.

Pelimies välttää tappelun ellei se ole väistämätöntä. Pelimies saa firmassa bonusta. Ja sitten se Banaanileivän resepti Aineet 2 nauravaa silmää 2 hellää käsivartta 2 hyvinmuodostunutta säärtä 2 kiinteää maitosäiliötä 1 turkisvuorattu sekoituskulho 1 suuri banaani Sekoitusohjeet 1.

Katso nauraviin silmiin 2. Levitä hyvinmuodostuneet sääret hitaasti 3. Puristele ja hiero maitosäiliöitä hyvin hellästi, kunnes turkisvuorattu sekoituskulho on rasvautunut 4. Lisää banaani ja liikuta sitä varovasti edestakaisin, kunnes se on hyvin voideltu 5. Kuorruta munalla ja huokaise helpotuksesta Leipä on valmis, kun banaani on pehmennyt. Muista pestä valmistusvälineet, äläkä läikytä kulhoa. Jos leipä alkaa nousta, lähde kaupungista.

Mies sai lääkäriltä paketin viagraa. Ennenkuin mies ehti ottaa yhtään, tämän puhuva papukaija soi koko paketin. Lääkkeen mahdollisesta vaikutuksesta pelästyneenä mies laittoi linnun pakastimeen "jäähtymään". Mies muisti linnun vasta puolen tunnin kuluttua ja luuli löytävänsä pakkasesta kuolleen linnun, mutta mitä vielä! Kun mies avasi pakastimen, sisällä oli hikeä pyyhkivä lemmikki, joka kysyi: Kaksi pikkupoikaa pelaa lätkää Tampereen Näsijärven jäällä kun rannalta juoksee kohti vesikauhuinen rottweiler ja tarttuu toista poikaa nilkasta.

Toinen pojista toimii nopeasti, työntää mailansa koiran kaulapannan läpi ja katkaisee yhdellä riuhtaisulla sen niskan. Tilanteen nähnyt mies kävelee poikien luokse ja aloittaa keskustelun: Minä olen toimittaja ja kirjoittaisin mielelläni tästä kolumniini Aamulehteen. Kyllä kieltämättä tulee nähdyksi unia semmosesta, että aamulla kun minä herään ja vetäisen verhot ikkunasta, niin siinä ulkopuolella ratsastaa vaalea alaston nainen ja sen naisen jalat viistävät maata.

Ei siksi, että hevonen olisi pieni, vaan siksi kun sen mimmin sääret olisivat niin pitkät. Mutta se vasta antaisi virtaa kun aamulla kiertäisi kädet vosun ympäri, niin ei meinaisi yltää kädet yhteen. Ei niin, että minulla olisi lyhyet kädet, vaan kun sillä naisella oisi niin isot rinnat. Siinä sitä oes vantasijata, ku uamulla töehin lähtiissä lävväyttäs akkoo persiille, nii kottii tullessahhii vielä lihat hyllys.

Ee sen tautta, jotta akka ois nii murakka, vua sen tähe että mullon nii lyhyt työaeka. Nuori 2-kymppinen tai alle,punkkarin-näköinen,oranssin värinen irokeesitukkainen pojankloppi alkoi vittuilemaan vanhemmalle miehelle: Kerran nuorempana yksissä polttareissa tai missä liekään humalapäissäni panin yhtä papukaijaa!

Nyt mietinkin että mahdatkohan sinä olla minun poika Nuori mies käveli ohi ja kysyi häneltä, mikä on hätänä. Kyyneleidensä läpi mies sai sanottua: Hän on kaunis, hellä ja huomaavainen. Hänellä on loistava työpaikka, hän on loistava kokki ja upea sängyssä. Sen sanottuaan mies ei pystynyt enää puhumaan vaan alkoi itkeä. Nuori mies laittoi kätensä hänen harteilleen ja sanoi: Tuohan kuulostaa täydelliseltä parisuhteelta. Avioon menossa oleva nuorukainen oli käymässä isoisänsä luona ja kysyi häneltä seksistä.

Ajan myötä tilanne tasoittuu ja kertakin viikossa riittää. Sitten, kun aikaa kuluu, kerta kuukaudessakin tuntuu riittävältä Ja vanhuksena se tulee mieleen enää ehkä vain hääpäivän vuosipäivänä.

Suuseksi sentään vielä sujuu! Menemme illalla molemmat omiin sänkyihimme. Ensin mummu huutaa minulle "vedä käteen! Eläkeläismies istui pihakeinussa, kun hänen pojanpoikansa tuli käymään.

Pojanpoika huomasi hämmästyksekseen, että vaarilla oli pelkkä paita päällään. Istuin tässä viime viikolla ilman paitaa, ja tuloksena oli jäykkä niska. Eräs ikääntynyt pariskunta arpoi joka aamu kahvinkeittovuoron. Arvonta tapahtui siten, että vaimo nosti miehensä peniksen pystyyn ja se keitti kahvit, kumman puolelle penis sattui kaatumaan. Jos joskus kävi niin, että se jäikin pystyyn, ei sinä aamuna kahveja keitetty. Joukko eri ikäisiä miehiä oli saunomassa. Kun he menivät uimaan, he näkivät salmen vastapäisellä rannalla uimassa joukon kauniita alastomia naisia.

Uidaan äkkiä salmen yli. Nähdäänhän me ne ihan hyvin täältäkin. Laiva oli saapumassa satamaan ja vanhemmat merimiehet varoittelivat uutta kansipoikaa. Vanhat körmyt ohjas poitsun Bertan pakeille ja työstö alkoi: Kaveri arveli että johan nyt on perkele, eikö tälle tosiaan mikään riitä ja runttas koko taltan sisään.

Ei, huuto vaan jatkui, "köyttä lisää". Nyt oli pantava kaikki mitä löytyy. Poika otti kassit kouraan , murjas nekin tupaan niin kuului tyytyväinen voihkaisu: Poika kysyi saunassa äidiltään, mikä sulla on jalkojen välissä?

Äiti vastas sen olevan linnunpesä johon poika "johan on vittumaisessa paikassa". Mies oli matkatoimistossa, ja kyseli matkatoimiston naiselta, millaisia lomamatkoja olisi tarjolla? Nainen alkoi hiljalleen tuohtua, ja kertoi, että uutuutena meillä olisi tarjota yhdistetty erotiikka, ja urheiluloma. Mies innostui, ja kyseli, että mikähän tällainen on?

Hänellä oli kapakkansa takapihalla pieni karsina, jossa yksi sika. Omistajalla oli tapana laittaa aina illan jälkeen illan voitot paitansa etutaskuun ja käydä tämän jälkeen ruokkimassa sikansa. Eräänä iltana hän sai markkaa voittoa ja meni ruokkimaan si-kaansa.

Isäntä mietti kuumeisesti, että mitäs tässä nyt tekisi, kunnes muisti isänsä antaman neuvon: Yrittänyttä ei laiteta, tuumi isäntä ja päätti kokeilla. Koskenkorvaa sian suuhun ja potkis. Kuului yökkäisy ja sian suusta tulla tupsahti ensimmäinen satanen.

Sama operaatio uusiksi ja toinen satanen tuli ulos. Tässä vaiheessa ohi kulki eräs mies, joka kiinnitti huomiota tähän eriskummalliseen tapahtumaan. Isäntä antoi miehen kokeilla samaa temppua ja neljäs satanen tuli ulos. Ohikulkija oli myyty mies. Hän ojensi isännälle kolme tuhatta markkaa ja osti tältä sian. Seuraavana aamuna Helsingin Sanomissa oli otsikko: Kerran tuotiin sisään mies, jonka käteen oli räjähtänyt kranaatti.

Meillä ei nyt valitettavasti ole yhtään miehen kättä, mutta sopiiko että laitetaan tilalle naisen käsi? Naisen käsi ommeltiin kiinni. Seuraavana päivänä ambulanssi kiikutti hospitaaliin miehen, joka oli astunut miinaan. Meillä ei nyt ole yhtään irtonaista miehen jalkaa, mutta sopiiko että laitetaan tilalle naisen jalka? Laitetaan vaan, epätoivoinen potilas vastasi.

Naisen jalka ommeltiin paikoilleen. Kolmantena päivänä tuotiin mies, joka oli heittäytynyt räjähteen päälle ja menettänyt episodin takia sukukalleutensa. Meillä ei ole nyt sopivaa miehen värkkiä tilalle, mutta sopiiko että laitetaan tilalle tapetun norsun kärsä? Parin viikon kuluttua potilaat tulivat jälkitarkastukseen. Naisen käden saaneelta lääkäri kysyi, miten on käsi toiminut? Muuten oikein hyvin, mutta jos kusella käydessä on naisen kädellä pitänyt kiinni, se ei ole millään meinannut irrottaa otettaan, vastasi potilas.

Naisen jalan saaneelta lekuri tivasi vastausta jalan toimivuuteen? Muuten oikein hyvin, mutta selällä nukkuessa naisen jalka tahtoo väkisin kammeta sivulle päin, vastasi potilas. Norsun kärsän jalkojensa väliin saaneelta lääkäri kyseli, että miten on uusi vehje toiminut? Olen oikeín tyytyväinen, potilas sanoi ja jatkoi, myös vaimo on ollut tosi tyytyväinen ja naapurin rouvakin on tykännyt, mutta ainoa asia joka häiritsee on kun peltotöissä ollessa kärsä rouhaisee vähän väliä heinää ja yrittää tunkea sitä persereikään.

Mitä yhteistä on vigralla ja vuoristoradalla? Nyt ymmärtänet, miksi naisen osa on vaikea Jos teet paljon töitä, menetät viehätysvoimasi. Jos teet vähän töitä, menetät työpaikkasi. Jos käytät meikkiä, kuljet sotamaalauksessa. Jos et käytä, laiminlyöt ulkoisen olemuksen hoitamisen. Jos panet lapsesi päiväkotiin, olet julmuriäiti. Jos jäät itse kotiin, elät miehen siivellä. Jos teet vaatimatonta työtä, sinua syytetään kunnianhimon puutteesta. Jos suoritat vaativia tehtäviä, olet työsi kanssa naimisissa oleva pyrkyri.

Jos näytät tunteesi, olet itkupilli. Jos hillitset itsesi, olet jäävuori. Jos olet vielä vuotiaana naimaton, et kai enää saa ketään. Jos menit naimisiin nuorena, sinun oli kai pakko mennä. Jos olet auttavainen, sinua käytetään hyväksi. Jos välität vain itsestäsi, olet kylmä ihminen, joka ei pysty yhteistyöhön.

Jos olet puoleensavetävä, viet ystäviesi miehet ja mielenrauhan. Jos et näytä miltään, kukaan ei välitä sinusta. Jos olet älykäs, älä vain näytä sitä. Jos et, niin sinun on oltava vähintään viehättävä.

Mutta jotta totuus ei unohtuisi Vaimossa on tunnetusti puolet koiraa ja puolet arkeologia, ellei se hauku, se kaivelee menneitä. Mitä Blondi sanoi Onnenpyörässä? Mies matkusti Espanjaan ja meni madridilaiseen ravintolaan myöhäiselle illalliselle. Hän tilaa "talon erikoisen" ja tarjoilija tuokin lautasen, jolla on perunoita, maissia ja kaksi lihan näköistä möhkälettä. Ensin miestä yökötti, mutta kun seikkailijatyyppiä oli, päätti maistaa tätä paikallista erikoisuutta. Hämmästyksekseen huomasi, että sehän oli herkullista.

Itse asiassa niin herkullista, että päätti tulla seuraavana iltana uudestaan nautiskelemaan. Tälläkin kertaa lautasella oli perunoita, maissia ja lihamöhkäleet, tosin vain paljon pienemmät kuin edellisenä iltana. Kaksi pomoa kinasteli siitä, että onko rakastelu työtä vai huvia? Tuli juoksupoika siihen ja he päättivät kysyä sitä häneltä.

No jos olisi työtä niin mulla te sen teettäisitte. Mamma ja pappa oli Niilo Ylivainion kokouksessa. Homman nimi oli se et piti pitää käsiä kipeän paikan päällä. Siinä odotellessa papan kädet väsyi ja laski "rippikoulukaverin" paikkeille, jolloin mamma papalle: Ei se kualleista oo luvannu herattää! Jos joku mennee eele, aja ohi. Jos joku kärttää eele, nii elä päästä. Ku liikennevalo vaihtuu nokkas eesä vihiriästä keltaseks, nii kiihytä.

Ku jalankulukija tullee eesä suojatielle, nii lissää vauhtia. Ei se sitte tuu. Mutta jos kuiteski tullee, nii polokase kaasu pohojaan. Oo varovainen tungosaikaan, ettei kännykkä lipsaha korvalliselta. Ku joku yrittää rampilta Pohojantielle, elä tee tillaa. Seo kuitenki joku pölijä. Jos tahot ajjaa rauhasa, nii läheppä paanalle sillon ku kaikki muukki tappaa liikkua. Jos jonku auto mennee rikki ja pysähtyy eessäs, nii tööttää ja raivua itekses niin kaua, että saat laakin tai muun syvänrookauksen.

Maanviljelijä istui baarissa allapäin, selkeästi humaltumistarkoituksessa. Vieras mies tulee ja kysyy: Justiinsa, kun olin saanut sangon melkein puolilleen, Mansikki nosti vasemman takakoipensa ja potkaisi sangonkumoon. On sitä ennenkin maitoa maahan kaatunut.

Sen jälkeen jatkoin lypsämistä. Kun sain sangon puolilleen, Mansikki nosti oikeaa takakoipeaan ja kaatoi sangon taas. Kun sanko oli jo yli puolillaan, se halavatun kanttura huitaisi hännällä sangon nurin. Siinä vaiheessa housut valahtivat nilkkoihin ja vaimo käveli sisään navettaan.

Mies käveli katua pitkin, kun hän huomasi kadun varrella erittäin likaisen ja nuhruisen näköisen kodittoman miehen, joka pyysi häneltä pari euroa ruokaan. Mies otti lompakkonsa ja kaivoi sieltä 10 euroa ja kysyi, "Jos annan sinulle tämän rahan, niin ostatko sillä olutta ruoan sijasta?

Minun piti lopettaa juominen vuosia sitten," koditon vastasi. En harrasta uhkapelejä", koditon vastasi. Sen sijaan vien sinut kotiini herkulliselle päivälliselle, jonka vaimoni on kokannut. Tiedän, että olen likainen ja luultavasti haisen hirveälle. On tärkeää, että hän näkee millaiseksi mies tulee, kun hän jättää oluen, uhkapelit, golffin ja seksin.

Oli kerran metsästäjä, joka halusi lähteä testaamaan uutta haulikkoaan läheiseen takametsään. Hän pakkasi muutaman paksin hauleja selkäreppuunsa, heitti haulikon olalleen ja innokkaana suunnisti suurten kuusten katveeseen. Aikansa taivallettuaan ja kuullosteltuaan metsän ääniä, hän saapui suurehkolle metsäaukealle.

Aukea oli muuten kellertävän heinän peitossa ja aivan puuton lukuunottamatta keloa männyntynkää, joka seisoi sen keskellä. Metsästäjä tarkasteli keloa matkan päästä ja huomasi sen kylkien olevan täynnä luodinreikiä.

Kuka ihme nyt pelkkää keloa ampuisi? Metsämies mietti ja meni katsomaan puuta lähempää. Hän havaitsi kelon kyljessä suurehkon reiän ja uteliaisuuttaan työnsi siitä päänsä sisään. Samassa metsänpeikko tarttui metsästäjää korvista. Metsämies tunsi olevansa ansassa ja tovin mietittyään päätti ottaa peikon kalun suuhunsa, jotta pääsisi pinteestä.

Peikko alkoi vetkuttaa lantiotaan ripeään tahtiin ja samalla kiimoissaan hoki; "Taijat tykätä tästä?! Lauettuaan peikko lupauksensa mukaisesti päästi metsästäjän korvista irti.

Metsämies kimposi vapauduttuaan irti kelon reiästä ja räki limaiset mällit suustaan pihalle. Se ei vielä riittänyt, vaan latasi uudemman ja uudemman kerran, niin kauan kunnes kaikki panokset olivat loppuneet. Kelo oli entistäkin reikäisempi ja metsän täytti hiljaisuus. Varovasti metsästäjä työnsi päänsä samaisesta reiästä sisään ja samassa Metsänpeikko tarttui häntä korvista sanoen; "Nonni, mähän sanoin että taijat tykätä tästä.

Tässä pieni tietopläjäys niille, jotka ihmettelevät, miksi muslimiterroristit ovat niin halukkaita itsemurhaiskuihin? No, mietipä heidän elämäänsä vähän: Tissi on lapsen imetystä varten! Ja ihan joka v.. Renki liikuskeli niityllä vanhat kengänranit jalassaan. Rovasti tuli paikalle ja totesi että onpas huonot kengät. Hän lupasi että renki saa käydä hakemasta ruustinnalta rovastin vanhat kengät. Ruustinna ja hänen tyttärensä sattuivat olemaan juuri ovensuussa, ja renki sanoi naisille että rovasti käski antaa pillua.

Ruustinna sitä siunaili ja väitti että ei usko. Silloin renki huusi pellonlaitaan jääneelle rovastille että: Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Salon ratsastusseura täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Päivärannassa mies pahoinpiteli avovaimoaan ja ensiapu hoiti loput. Äidit kertovat, millaisia he olivat pojankoltiaisina.

Aino ja Ilmari Hyvärinen viettävät kultahäitään lasten ja lastenlasten kanssa. Jälkipolvea onkin kertynyt niin, että kirjahyllyn päällinen alkaa olla täynnä. Yrityksemme tavoitteena on myydä matkapuhelimet kaikille ihmisille ja lisäksi vaimoille ja lapsille. Marjatta teki miehen työn: Henkilöauto heittelehti ja törmäsi lyhtypylvääseen katujen risteyksessä, mutta autoa kuljettanut ja matkustajana ollut koira säilyi vammoitta.

Palokunta on kerännyt rahaa pihoja siivoamalla ja ruohoa polttamalla. Olen syönyt vuoden ajan säännöllisesti Bio-Seleniä enkä koskaan ennen ole tuntenut itseäni yhtä pirteäksi kuin nyt.

Veriarvot ovat kohonneet, ja tukka ja hiukset kasvavat silmissä. Rouva Amanda Moksi täyttää Kuhmoisissa vuotta, kertoo STT, joka näön ja kuulon heikkenemisestä huolimatta seuraa vireästi maailman tapahtumia.

Yhdysvalloissa ja Kanadassa kreikkalaisia asuu jo liki saman verran kuin Suomessa eli nelisen miljoonaa. Liukkaan kelin vuoksi rekat eivät päässeet mäen päälle, yksikään autoista ei suistunut ojaan ennen kuin tiet saatiin suolatuiksi.

Kuurot kiusana heinäntekijöille kaikkialla maassa. Ruotsissa ammutaan 80 prosenttia hirvistä koiralla, meillä vain kaksikymmentä prosenttia. Veden puhtaus ei enää ole esteenä uimiselle Turun kaupungin hiekkarannoilla. Grillillä ampuneen mielentila tutkitaan.

Ota asseeks iso veehti 4. Ja pien huarukka 5. Paa eväs ettees topakalle pöyvälle ee sua täristä 6. Hätistä muut loetommalle voep räeskyvä. Iso veihti kärki eillä keskelle kukon selekee ja leikkoo nylykyttämällä eistaas kämmenes kokonen aakko. Nosta lämpäre kättees, paa voeta piälle ja hujjaata iäntä kohti. Se ol' kuorta särpimeks.

Huokase ja raahotu, ota huarukka ja kato kukon sissään. Näläkäs on jo tolokuton, etkä sisällöstä sua selevee - niinkö?! Usko poes, eissäs on herkkuva: Paa roteesit lassii, silimäs kii ja lyö huarukkas syvälle hyvvään. Jottaen saet kuitennii, kaekki se on syötävän hyvvee Piä kuitennii silimäs kii varo, ettet tökkee nennääs.

Avvaa suus ja laeta lasti maeskuttimmee. Suus kii, huarukka pois. Elä uattele, vuan naati. Elä hättäele, usko vua: Anna huarukan heiluva, ruotoja ei tarvihe pelätä. Huokase vällii, rööhtäse ja anna himon yltyä! Jos jäe näläkä, nii alota alusta! Bensapumpun päällä oli kyltti missä luki "kaikki maksutavat käyvät".

Pariskunta vietti 50v hääpäiväänsä, isännällä alkoi ottaa etunostoa jota ei ollut tapahtunut vuosiin. Vaimohan innostui siitä , josko sais piiiiiiitkästä aikaa taas kukkoa: Ensin semmoinen "peli", johon voi kai jäädä koukkuun.

Vielä joku vanha juttu: Tapani Kansa istui junassa, koska hänellä oli taas kortti hyllyllä ylinopeudesta. Hän lauleli ja tämä ärsytti sivullista kaveria, joka kysyi: Vähän ajan päästä toinen mies aloitti piereskelyn, josta Tapsa ärsyyntyi ja kysyi: Eikös tuollainen ole sopimatonta käytöstä? Katseltuaan aikaansa perheensä elämänmenoa Pikku-Kalle kysyi isältään: Miten saa parkki-pirkot sekaisin?

Mies oli valmistautumassa iloiseen viikonlopun viettoon ja oli kyläkaupassa ostamassa tarvittavia välineitä. Ottaisin paketillisen Juomunäkkiä, mies pyysi. Pikku-kallen äiti lähetti poikansa kauppaan ostamaan maitoa ja terveyssiteitä. Hetken päästä soi puhelin: Teidän poikanne on täällä ja meillä on vähän epäselvyyksiä ostoksista. Maidon ymmärtää kyllä, mutta mitä hän tarkoittaa pyytäessään verhoja isän harrastussoppeen. Pultsari kerjäsi Alkon kulmalla: Sauli Niinistö kulki ohi, antoi miehelle kaksi euroa ja sanoi: Tämä on esiintyjä ja ainoa tulonlähteeni.

Baarimikko tuli uteliaaksi ja sanoi: Jos teette jonkun tempun viihdyttääksenne asiakkaita, saatte molemmat jäädä. Alligaattorin omistaja siirtyi esiintymislavalle, asetti eläimen pöydälle ja sanoi: Olkaa hyvät ja taputtakaa vasta esityksen jälkeen, sillä alligaattorini saattaa hermostua. Tämän jälkeen mies kääri sanomalehden rullalle ja iski alligaattoria päähän.

Eläin avasi suunsa ammolleen, mikä aiheutti vaimennetun kohahduksen yleisössä. Esiintyjä avasi housun vetoketjunsa ja työnsi peniksensä alligaattorin suuhun ja löi jälleen eläintä sanomalehdellä. Alligaattori iski leukansa kiinni hurjalla voimalla, mistä yleisö järkyttyi kalpeaksi asti.

Vähän aikaa oottavaisena yleisöä katseltuaan esiintyjä iski vielä kerran alligaattoria päähän ja jälleen leuat aukenivat. Eikä elimessä ollut naarmuakaan.

Aplodien vaimennettua temppuilija julisti: Hetken oli ihan hiljaista, kunnes takanurkasta eräs blondi nosti kätensä ylös ja vastasi: Mies meni kovassa paskataudissa lääkäriin, ja sai lääkekuurin tautiin. Lääkäri kuitenkin huomasi potilaan lähdettyä määränneensä erehdyksessä voimakkaita masennuslääkkeitä ripulilääkkeen sijasta. Siitä sitten oitis soittamaan potilaalle erehdyksestä.

Isäntä tuli tupaan ja emäntä luki pöydän ääressä Cosmopolitania. Mitäs meinaat, pitäisikö tätä oikein kokeilla? Emäntä ihmettelemään, mistä se nyt noin suuttui. Hetken päästä isäntä palaa hengästyneenä ja pää hiessä. Paavo, Esko ja Taneli työskentelevät korkealla rakennuksella. Sitten Paavo putoaa ja kuolee. Kun ambulanssi on hakenut Paavon, Esko ja Taneli hoksaavat, että heidän pitää ilmoittaa Paavon vaimolle. Taneli selittää Eskolle, ettei hän ole kovinkaan sympaattista tyyppiä, joten saattaisi olla parasta, että Esko kertoisi uutiset, eikä soittamalla vaan menemällä paikan päälle.

Kahden tunnin päästä Esko palaa six-packin kanssa.

Sini paananen porno ohut penis -

Kristillisdemokraattien jäsenlisäyksestä kertoi Kotimaa Tovin matkaa taitettuaan päästää hevonen mojovan pierun. Päinvastoin, suurin osa ravinto- sekä sydän- ja verisuonitautitutkimuksen piirissä olevista johtavista asiantuntijoista on hänen kanssaan samaa mieltä. Pihalla ei ole yhtään puuta tai pensasta, joka ei olisi vahingoittunut. Seurakunnan pitäisi ikävöidä yearn Herran. Ja vaikka joukossa olisikin joku entinen klanipää, lainaan tuttavaani Jiri Salinia: Aika tasoitti kuitenkin Kekkosenkin asenteita, joka sanoi Sakari Virkkuselle v. Tämä kaikki  on myös pois tuottavasta työstä ja oikeasta maailman ja kansojen onnen rakentamisesta. Vanhat körmyt ohjas poitsun Bertan pakeille ja työstö alkoi: Kaikki kolme koontitutkimusta päätyivät siihen, että yhteyttä tyydyttyneen eläinrasvan nauttimisen ja sydän- sekä verisuonisairauksien tai kuolleisuuden välillä ei ollut.