Deittiseuraa tulospalvelu yleisurheilu

Nyt kaikilla kisajärjestäjillä on Tuloslistan avulla kätevä mahdollisuus live-tulospalvelun organisoimiseen. Ohjelmistovirheitä, bugeja, on korjattu, uusia toiminallisuuksia on tuotu mukaan ja käytettävyyttä parannettu, sanoo Mikko Suominen Amptech Oystä. Pistelaskuja on kehitetty edelleen, esimerkiksi nuorten otteluiden osalta. Ohjelman tarjoama live-tulospalvelu alkaa olla jo elinehto urheilumuotojen välisessä kilpailussa, sanoo Suomen Urheiluliiton SUL kilpailupäällikkö Mika Muukka.

Tuloslistaohjelman avulla live-tulospalvelu on käytettävissä ilman erillisiä asennuksia. Itse ohjelmistokaan ei vaadi muuta kuin Internet-selaimen, joista suositeltuja ovat Google Chrome ja Mozilla Firefox. Kilpailu saadaan luotua Tuloslistaan esimerkiksi Kilpailukalenteri. Live-tulospalvelu on osoitteessa  http: Tulospalveluohjelmassa on  euron lisenssi.

Se on kertamaksu, joka laskutetaan jälkikäteen. Mitään vuosittaista maksua ei siis ole. Mies viehättyy erityisesti hauskoista, hyväntuulisista sekä persoonallisista naisista, jotka osaavat korostaa parhaita puoliaan. Räväkän sinkun deittiehdokkaat laitetaan koville. Läheiset paljastavat suomalaismiesten noloimmat eroottiset hetket.

BB-Nino havittelee treffikumppania uudessa sarjassa — "Älkää suolatko mua". Sinkkumies hakee seuraa deittiohjelmasta — BB-Nino ehdokkaana. Lähipiiri paljastaa tv-ohjelmassa sinkkujen seksilelukätköt.

Hunks-komistus etsii deittiseuraa — aito ja ihmisläheinen sinkku haussa. Fitness-kaunotar etsii rakkautta — Big Brotherista tuttu mies sinkkuehdokkaiden joukossa. Erikoisessa deittisarjassa annetaan vanhemmille puheenvuoro — tutustu uutuussarjan sääntöihin! Sähäkkä kaunotar etsii rakkautta — tutustu Treffaa mun vanhemmat -jakson sinkkuihin. Uutuussarjan sinkun kotibileet riistäytyivät käsistä — päätyi otsikoihin.

Koomikko Ali Jahangiri juontaa uudenlaista deittiohjelmaa: Suomalainen aikuisviihdetähti Satu Söderström: Michael Monroe riitojen selvittelijänä: Espoolainen perhe sai huippukokin avulla ruokahävikkinsä kuriin: Laulaja Jippu päätyi sijaisperheeseen vuotiaana: Espoolainen perhe kamppailee valtavan ruokahävikin kanssa: Alaston Suomi -sivuston perustaja: Brittilaulaja Matt Terryltä erikoinen reaktio suomalaiseen hittikappaleeseen: Bändi luuli selvittäneensä tiensä jo livelähetyksiin, kunnes totuus valkeni: Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle.

Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Tuloslista-ohjelma on toteutettu nykyaikaisella web-tekniikalla. Se tarkoittaa, että ohjelman käyttöönotto ei vaadi ohjelmistoasennuksia työasemalle, vaan on heti käyttövalmis.

Jos kilpailupaikalla ei voida tai haluta käyttää internet-yhteyttä, ohjelma voidaan asentaa myös kentällä olevaan tietokoneeseen, jonka jälkeen ohjelmaa käytetään kilpailupaikalle rakennetussa tietoverkossa. Kilpailu saadaan luotua Tuloslistaan esimerkiksi Kilpailukalenteri. Ohjelman lopullinen versio maksaa euroa. Se on lisenssimaksu, joka maksetaan vain kerran ei vuosimaksua. Sillä korvataan osa ohjelman kaksi vuotta kestäneen kehitystyön kuluista.