Seksi keskustelut frenulumin repeämä

Työnkuva on jutustelua, ja jutunaiheet vaihtuvat lennossa. Ainoastaan ennen koulutusta pyydämme todistamaan ikäsi, ja henkkareista voi peittää loppuosan. Missään vaiheessa sinun ei tarvitse käyttää kameraa tai mikrofonia tai omaa nimeä. Tehdystä työstä maksetaan viikottain, ja realistinen viikkopalkka euroa. Mahdollisuus on paljon enempäänkin.

Mikäli tälläinen jännä työ kiinnostaa, niin rekrytointi löytyy osoitteesta: Kaipaan rohkeita kirjoittelijoita töihin!! Elikkäs uusia chat-operaattoreita haettaisi kirjoittelemaan sujuvalla suomenkielellä, itse valitsemanasi ajankohtana.

Toisin sanoen, lyhyen koulutuksen jälkeen saat tunnarit joilla voit avata alustan ihan koska haluat. Chat on k18 joten olethan sinäkin vähintään 18vuotias. Jokaisesta viestistä maksetaan, kerran viikossa.

Paljon enemmänkin kun pääsee vauhtiin ja huomaa rahantekemisen mahdollisuuden. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Asennot esinahka repesi esinahka repesi kurinen velli Onkos kellään irronnut esinahka terskan ala puolelta,tuleee nimittäin verta aika paljon. Mahtaako parantua itekseen vai mitä tarttis tehrä? Tikkejä siihen on kai turha yrittää. Pitäsköhän mennä tohtorille näyttään? Ei tussua omistava Leikkaa oma pillusi pois.

Heti lääkäriin, muuten ei parane!!! Mulla lähti viimetalvena mamman kanssa peuhatessa. Soitin lääkärille ja sanoivat että ei ole väliä. Kannattaa olla käyttämästä vehjettä muutamaan päivään muuhun kun kusemiseen: Kuulemma herkyys kasvaa sen jälkeen ;-.

Niin vähän aattelinkin,kiitti tiedosta. Huilataan tää tää viikko ja katotaan miten perjantaina pelaa. Mee itte Tiimariin ja osta paperia ja kyniä ja opettele kirjoittamaan asiallisempia viestejä. Joskus aikoinaan sotkin lakanat samasta syystä, verta irtosi ihan reippaasti. Kävin legikselle näyttämässä mutta vamma kait kuuluu joillain asiaan. Piti parhaan mukaan venytellä ja vanutella ettei pääse muodostumaan jotain arpikudosta, joka sitten kiristäisi.

Hyvin on pelittänyt jälkeen päin ja ei uusia repeämiä. Kait ekalla kerralla repesi kylliksi. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kuinka mulkullasi nyt voi edes kusta kun viime talvena se mamman kanssa peuhatessa irti lähti,ollaan irti lähtenyt mulkku sentään saatu mamman pillusta pois eli ei enää paniikkia kun mulkkusi on saatu asennettua takaisin paikalleen.

Hyvä mies peuhaa varovaisemmin mamman kanssaettei mulkkusi enää juutu pilluun ja lähde irti. Ei naurata jos omalle kohdalle sattuu, olkaa varovaisia ja käyttäkää varoen. Ei mitenkään tavattoman harvinainen vaiva. Mene lääkäriin näyttämään, saat reseptin voiteelle joka nopeuttaa paranemista ja lievittää kipua. Kannattaa senkin takia käydä lääkärillä että saadaan varmistettua ettei frenulumiin jää arpikudosta joka repeäisi myöhemmin uudelleen, tai aiheuttaisi kivuliaat erektiot. Parempi kai näyttää lekurille,luulin että kai se tosta.

Joo mulla kävi pari vuotta sitten samalla tavalla kun vähän liika innokkassti lähettiin taistoon. Näytin vehjettä lääkärille, joka ei tehnyt sille mitään, sanoi että paranee parissa päivässä.

Paranihan se, mutta meni pari viikkoa ennenkun uskalti käyttää taas. Oli kyllä tosi vittumainen kun se alkoi vuotamaan verta tosi herkästi ja millään ei meinannu tyrehtyä se veren tulo! Parissa päivässä se ei tosiaankaan parane "käyttökuntoon", voi mennä viikkoakin riippuen siitä onko frenulum kokonaan poikki vaiko pelkästään osittain repeytynyt. Mene vaan sinne lekurille, kun se voi olla niin monella tapaa revennyt.

Miehekästähän se vaan on nussiessa hajonnutta kalua esitellä: Ja ihan vakavasti, kannattaa se hoitaa kerralla kuntoon ettei joudu myöhemmin kärsimään. Kyllä ne lääkärit on ennenkin kulleja nähneet ja voit aikaa varatessa sanoa että vaiva on semmoisessa paikassa että haluat mieluummin mieslääkärin. Tämä kuuluu ihan yleislääkärin alaan, ei tarvitse olla mikään urologi. Ja ei siihen välttämättä tikkejä tarvitse laittaa eikä yleensä laitetakaan, mutta oikeasti selviät helpommalla kun se katsotaan kerralla kuntoon.

Koska jos se paranee "väärin" eli arpeutuu, niin silloin voidaan tarvita jopa korjausleikkaus. Mä aloin kans kerran nussimaan likkaani niin kovasti, että siltä likalta meni kohtu paskaksi, ja mun kyrpä meni poikki kolmesta kohtaa. Kyllähän nuo ajan kanssa korjaantuvat. Itse nuorena reväytin frenulumin parikin kertaa kun venyttelin esinahkaaani ja frenulumia suihkussa ollessani. Ajan kanssa ne siitä sitten tasoittuivat ja hävisivät pois. Vastaa alkuperäiseen viestiin frenulumin repeämä Harrastin tyttöystäväni kanssa seksiä, jonka seurauksena esinahan jänne frenulum repesi.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta.

On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia. Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä. Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen. Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Seksi terskan ja esinahan kiinnittymiskohdan repeäminen terskan ja esinahan kiinnittymiskohdan repeäminen nora Elikkäs meillä kävi näin kivasti, että miehen ko.

Onko jollekin muulle käynyt, mitä pitäisi tehdä ja mahd. Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Ellei se nyt ihan kokonaan se kiinityskohta jänne katkennut, niin ei mitään syytä huoleen koska paranee entiselleen, ellei ole kokonaan poikki, ja senkin voi korjauttaa sitten jos siitä on haittaa.

Meillä kävi sama juttu ja asia korjaantui kyllä. Lääkärissä voi käydä näyttämässä vaikka sille tuskin tehdään mitään ihmeellistä. Vehje tulee kyllä jatkossa toimimaan kuten ennenkin kunhan vähän aikaa maltatte olla puuhailematta ja annatte pippelin parantua: Frenulumin repeäminen on aika tavallista. Käytä kultaasi lekurilla niin ei jää teille ihmeteltävää.

Suosittelevat kortsun käyttöä siinä vaiheessa, kun on vielä arka. Liukuvoiteesta on myös apua jatkossa, jos ripsahdus tuli liiasta kitkasta. Luultavasti revennyt paikka on frenum, eli juoste, joka lähtee virtsaputken suulta.

Ratkeaminen on aika tavallinen juttu. Joskus myös lääkäri suorittaa toimenpiteen, jos kireydestä on haittaa. Myös ympärileikkauksessa frenum napsaistaan joskus poikki. Eli voitte olla huoleti - haava paranee pian itsestään ja todennäköisesti jänteen kireys on repeämisen myötä kadonnut. Jos aristaa pitkään tai tulehtuu, niin sitten lekuriin. Toimii se vieläkin Minulla repesi se n 10v sitten. Piti ihan päivystykseen ajaa vaimon kanssa.

Sieltä ohjattiin iltayöstä keskussairaalan polille, jossa ommeltiin ja siistittiin velikulta parilla tikillä. Parani parissa viikossa, sen ajan oli seksi pannassa. Oli lääkärin mukaan hengenlähtö lähellä, jos ei olisi menty päivystykseen, oli sen verran iso verisuoni poikki, ettei olisi kotikonstein tyrehtynyt kovinkaan pian.

No, pelaa se edelleen, mutta sen jälkeen ei ihan niin tanakkaan seisokkiin enää nouse.

Read More