Seksi keskustelut frenulumin repeämä

Työnkuva on jutustelua, ja jutunaiheet vaihtuvat lennossa. Ainoastaan ennen koulutusta pyydämme todistamaan ikäsi, ja henkkareista voi peittää loppuosan. Missään vaiheessa sinun ei tarvitse käyttää kameraa tai mikrofonia tai omaa nimeä. Tehdystä työstä maksetaan viikottain, ja realistinen viikkopalkka euroa.

Mahdollisuus on paljon enempäänkin. Mikäli tälläinen jännä työ kiinnostaa, niin rekrytointi löytyy osoitteesta: Kaipaan rohkeita kirjoittelijoita töihin!! Elikkäs uusia chat-operaattoreita haettaisi kirjoittelemaan sujuvalla suomenkielellä, itse valitsemanasi ajankohtana. Toisin sanoen, lyhyen koulutuksen jälkeen saat tunnarit joilla voit avata alustan ihan koska haluat.

Chat on k18 joten olethan sinäkin vähintään 18vuotias. Jokaisesta viestistä maksetaan, kerran viikossa. Paljon enemmänkin kun pääsee vauhtiin ja huomaa rahantekemisen mahdollisuuden. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Asennot esinahka repesi esinahka repesi kurinen velli Onkos kellään irronnut esinahka terskan ala puolelta,tuleee nimittäin verta aika paljon. Mahtaako parantua itekseen vai mitä tarttis tehrä? Tikkejä siihen on kai turha yrittää. Pitäsköhän mennä tohtorille näyttään? Ei tussua omistava Leikkaa oma pillusi pois. Heti lääkäriin, muuten ei parane!!! Mulla lähti viimetalvena mamman kanssa peuhatessa.

Soitin lääkärille ja sanoivat että ei ole väliä. Kannattaa olla käyttämästä vehjettä muutamaan päivään muuhun kun kusemiseen: Kuulemma herkyys kasvaa sen jälkeen ;-. Niin vähän aattelinkin,kiitti tiedosta. Huilataan tää tää viikko ja katotaan miten perjantaina pelaa. Mee itte Tiimariin ja osta paperia ja kyniä ja opettele kirjoittamaan asiallisempia viestejä. Joskus aikoinaan sotkin lakanat samasta syystä, verta irtosi ihan reippaasti.

Kävin legikselle näyttämässä mutta vamma kait kuuluu joillain asiaan. Piti parhaan mukaan venytellä ja vanutella ettei pääse muodostumaan jotain arpikudosta, joka sitten kiristäisi.

Hyvin on pelittänyt jälkeen päin ja ei uusia repeämiä. Kait ekalla kerralla repesi kylliksi. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kuinka mulkullasi nyt voi edes kusta kun viime talvena se mamman kanssa peuhatessa irti lähti,ollaan irti lähtenyt mulkku sentään saatu mamman pillusta pois eli ei enää paniikkia kun mulkkusi on saatu asennettua takaisin paikalleen.

Hyvä mies peuhaa varovaisemmin mamman kanssaettei mulkkusi enää juutu pilluun ja lähde irti. Ei naurata jos omalle kohdalle sattuu, olkaa varovaisia ja käyttäkää varoen. Ei mitenkään tavattoman harvinainen vaiva. Mene lääkäriin näyttämään, saat reseptin voiteelle joka nopeuttaa paranemista ja lievittää kipua.

Kannattaa senkin takia käydä lääkärillä että saadaan varmistettua ettei frenulumiin jää arpikudosta joka repeäisi myöhemmin uudelleen, tai aiheuttaisi kivuliaat erektiot. Parempi kai näyttää lekurille,luulin että kai se tosta. Joo mulla kävi pari vuotta sitten samalla tavalla kun vähän liika innokkassti lähettiin taistoon.

Näytin vehjettä lääkärille, joka ei tehnyt sille mitään, sanoi että paranee parissa päivässä. Paranihan se, mutta meni pari viikkoa ennenkun uskalti käyttää taas. Oli kyllä tosi vittumainen kun se alkoi vuotamaan verta tosi herkästi ja millään ei meinannu tyrehtyä se veren tulo! Parissa päivässä se ei tosiaankaan parane "käyttökuntoon", voi mennä viikkoakin riippuen siitä onko frenulum kokonaan poikki vaiko pelkästään osittain repeytynyt.

Mene vaan sinne lekurille, kun se voi olla niin monella tapaa revennyt. Miehekästähän se vaan on nussiessa hajonnutta kalua esitellä: Ja ihan vakavasti, kannattaa se hoitaa kerralla kuntoon ettei joudu myöhemmin kärsimään. Kyllä ne lääkärit on ennenkin kulleja nähneet ja voit aikaa varatessa sanoa että vaiva on semmoisessa paikassa että haluat mieluummin mieslääkärin. Tämä kuuluu ihan yleislääkärin alaan, ei tarvitse olla mikään urologi.

Ja ei siihen välttämättä tikkejä tarvitse laittaa eikä yleensä laitetakaan, mutta oikeasti selviät helpommalla kun se katsotaan kerralla kuntoon.

Koska jos se paranee "väärin" eli arpeutuu, niin silloin voidaan tarvita jopa korjausleikkaus. Mä aloin kans kerran nussimaan likkaani niin kovasti, että siltä likalta meni kohtu paskaksi, ja mun kyrpä meni poikki kolmesta kohtaa. Kyllähän nuo ajan kanssa korjaantuvat. Itse nuorena reväytin frenulumin parikin kertaa kun venyttelin esinahkaaani ja frenulumia suihkussa ollessani. Ajan kanssa ne siitä sitten tasoittuivat ja hävisivät pois.

Vastaa alkuperäiseen viestiin frenulumin repeämä Harrastin tyttöystäväni kanssa seksiä, jonka seurauksena esinahan jänne frenulum repesi. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän.

Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia.

Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä. Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen. Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi terskan ja esinahan kiinnittymiskohdan repeäminen terskan ja esinahan kiinnittymiskohdan repeäminen nora Elikkäs meillä kävi näin kivasti, että miehen ko. Onko jollekin muulle käynyt, mitä pitäisi tehdä ja mahd. Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Ellei se nyt ihan kokonaan se kiinityskohta jänne katkennut, niin ei mitään syytä huoleen koska paranee entiselleen, ellei ole kokonaan poikki, ja senkin voi korjauttaa sitten jos siitä on haittaa.

Meillä kävi sama juttu ja asia korjaantui kyllä. Lääkärissä voi käydä näyttämässä vaikka sille tuskin tehdään mitään ihmeellistä. Vehje tulee kyllä jatkossa toimimaan kuten ennenkin kunhan vähän aikaa maltatte olla puuhailematta ja annatte pippelin parantua: Frenulumin repeäminen on aika tavallista.

Käytä kultaasi lekurilla niin ei jää teille ihmeteltävää. Suosittelevat kortsun käyttöä siinä vaiheessa, kun on vielä arka. Liukuvoiteesta on myös apua jatkossa, jos ripsahdus tuli liiasta kitkasta. Luultavasti revennyt paikka on frenum, eli juoste, joka lähtee virtsaputken suulta.

Ratkeaminen on aika tavallinen juttu. Joskus myös lääkäri suorittaa toimenpiteen, jos kireydestä on haittaa. Myös ympärileikkauksessa frenum napsaistaan joskus poikki. Eli voitte olla huoleti - haava paranee pian itsestään ja todennäköisesti jänteen kireys on repeämisen myötä kadonnut. Jos aristaa pitkään tai tulehtuu, niin sitten lekuriin. Toimii se vieläkin Minulla repesi se n 10v sitten. Piti ihan päivystykseen ajaa vaimon kanssa. Sieltä ohjattiin iltayöstä keskussairaalan polille, jossa ommeltiin ja siistittiin velikulta parilla tikillä.

Parani parissa viikossa, sen ajan oli seksi pannassa. Oli lääkärin mukaan hengenlähtö lähellä, jos ei olisi menty päivystykseen, oli sen verran iso verisuoni poikki, ettei olisi kotikonstein tyrehtynyt kovinkaan pian. No, pelaa se edelleen, mutta sen jälkeen ei ihan niin tanakkaan seisokkiin enää nouse.

: Seksi keskustelut frenulumin repeämä

FETISH CUM BUCKET 407
NURU HIERONTA TAMPERE HYVÄ HIEROJA HELSINKI All pussy oil massage milf
City treffit pärnu huorat Mikäli virtsaputki on vaurioitunut, myös se korjataan. Itsetyydytys voi siis olla peniksen kunnolle vaarallista, joten miehen tulisi kohdella elintään kunnioittavasti, eikä murjoa sitä sanan mukaisesti solmulle. Joskus vuotiaana vedin sen taakse ja mahdottoman erektion takia en meinannut enää saada sitä terskan päälle takaisin. Toinen riskialtis ryhmä on iäkkäät miehet. Jouduin nopeasti ottamaan talouspaperin ja yritin estää spermanoroja valumasta pitkin kylkiäni sohvalle. Yhdyntäkiellon pituus riippuu vamman ja leikkauksen suuruudesta. Fyysisistä syistä tehdyn ymmärrän, vaikka sekin on kuvottava yhtä lailla ja en koske.
HIERONTA SEKSITREFFIT SUOMI KIRJAUDU Epäilen suuresti, että edes siellä "järkevyyden tyyssijassa" sallittaisiin vuosittain miljoonien vauvojen ympärileikkaus, jos elämänlaatu siitä heikkenisi merkittävästi. Lääkärissä voi käydä näyttämässä vaikka sille tuskin deittiseuraa kosteaa pillua mitään ihmeellistä. Ihan niin kuin moni Jenkeissä luulee, että leikkaamattomat on epäsiistejä. Pidän sen jatkuvasti silti takana, seksi keskustelut frenulumin repeämä, laukeaminen oli liian nopeaa ja tämä auttaa tosi paljon. Minulle kehittyi viimeisen vuoden aikana kiristävä rengas eikä ollut enää muita vaihtoehtoja kuin leikkaus. Kait ekalla kerralla repesi kylliksi.
Ja ei siihen välttämättä tikkejä tarvitse laittaa eikä yleensä laitetakaan, mutta oikeasti selviät helpommalla kun se katsotaan kerralla kuntoon. Ei oikein napannut missään. Aikoinani eräs vanha mies käski katkaista itse tuon nahka rääsyn terskan alta. Jokainen ympärileikkausta harkitseva vois googlettaa "esarinvenytys", niin sieltä löytyy todella hyvät ohjeet erilaisten ongelmien luonnonmukaiseen hoitoon ja tällöin välttyy myös loppuiän katumukselta. Ei ole olemassa lääketieteellistä syytä esinahan poistolle, liian tiukkaa voi venyttää mekaanisesti ja sitä varten on olemassa työvälineitäkin ja liian pitkä asinahkaa voi hieman lyhentää, erityisen varovaisella leikkaustekniikalla.

On uskomatonta, että hän kykenee saamaan vielä erektion. Kaunis hänen peniksensä tuskin on, sillä jokainen kerta on varmasti jättänyt jälkensä hänen elimeensä. Vammatyypit Yhdynnän aikana tapahtuvat tapaturmat, joissa penis vahingoittuu, jaetaan yksinkertaisiin ja monimutkaisiin verisuoniperäisiin vammoihin.

Yksinkertaiset verisuoniperäiset vammat Eriytyneet verisuoniperäiset vammat peniksessä Peniksen pinnallisen tai syvän laskimon vauriot Vamma paisuvaiskudoksen tai siittimenselän valtimon rakenteessa Erektiossa olevan paisuvaiskudoksen vamma Vamma esinahan siteen valtimossa Imusuonivauriot Monimutkaiset verisuoniperäiset vammat Verisuoniperäiset vammat yhdistettynä johonkin seuraavista: Virtsaputken osittainen tai täydellinen repeämä Buckin peitinkalvon paisuvaiskudoksia ympäröivä kalvo repeämä Penistä tukevien siteiden repeämä Kivesvaurio Virtsaputkeen ja paisuvaiskudokseen liittyvä avanne Suurin osa yhdynnän aikana syntyvistä penisvaurioista sijoittuu peniksen tyviseudulle.

Vaurio voi kuitenkin ilmaantua mihin tahansa peniksen varren kohtaan. Yleisin vamma on peniksen paisuvaiskudoksessa tapahtuva valkokalvon repeämä. Tämä saattaa aiheutua erektiossa olevan peniksen voimakkaasta sivusuuntaisesta tai alaspäin kohdistuvasta taipumisesta. Tällainen taipuminen syntyy useimmiten silloin, kun penistä pyritään työntämään voimakkaasti emättimeen mutta se törmääkin häpyliitokseen tai välilihaan. Penis voi taittua myös anaaliseksiä yritettäessä, jos peräaukko on liian tiukka ja kuiva.

On myös kirjattu tapauksia, joissa masturboiva mies on tipahtanut sängystä ja loukannut peniksensä. Vamma voi toki syntyä myös liian voimakkaan masturboinnin seurauksena.

Itsetyydytys voi siis olla peniksen kunnolle vaarallista, joten miehen tulisi kohdella elintään kunnioittavasti, eikä murjoa sitä sanan mukaisesti solmulle.

Mies voi myös nukkuessaan kääntyä erektiossa olevan peniksen päälle. Paisuvaiskudoksen repeämiä on syntynyt myös tilanteissa, joissa nainen on purrut peniksen vartta liian rajusti suuseksiä antaessaan.

Penikseen voi kohdistua myös suora isku, joka taivuttaa vartta. Esinahan alueelle syntyvä vaurio johtuu useimmiten siitä, että esinahan side on liian lyhyt tai tiukka. Esinahka voi myös olla liian ahdas.

Peniksen paisuvaiskudoksen tai tukisiteen repeäminen aiheuttaa voimakasta kipua ja erektion laukeamisen. Repeämisen yhteydessä kuuluu hyvin usein naksahdus tai pieni paukahdus. Penis myös turpoaa nopeasti ja vamman alueelle syntyy mustelma. Mikäli Buckin peitinkalvo repeää, verenpurkauma voi levitä kivespussiin, välilihaan ja vatsanpeitteisiin. Vaurio syntyy yleensä vain toiseen paisuvaiskudokseen.

Joissakin tapauksissa penis taipuu niin voimakkaasti, että vaurioita syntyy kumpaankin paisuvaiskudokseen ja jopa virtsaputken paisuvaiseen sekä virtsaputkeen. Jos virtsaputki on vaurioitunut, on sen suulla yleensä hiukan verta. Virtsaputkirepeämiä esiintyy 10—38 prosentissa paisuvaiskudosvammoista.

Pureman aiheuttamaan vammaan saattaa olla siirtynyt myös tauteja, kuten B- tai C-hepatiitti, jäykkäkouristus, kuppa, tuberkuloosi tai hiv. Monesti haavassa kasvaa ainakin streptokokki- ja stafylokokkilajeja. Hoitokeinot Penikseen syntynyt vaurio kannattaa aina näyttää lääkärille! Vamman laadun varmistaminen on äärimmäisen tärkeää.

Peniksen repeämät kannattaa korjata kirurgisin toimenpitein ja suhteellisen nopeasti vamman syntymisen jälkeen. Vamma-alue paljastetaan leikkauksen avulla, verenpurkauma poistetaan ja repeämä ommellaan itsestään sulavalla langalla. Mikäli virtsaputki on vaurioitunut, myös se korjataan.

Operaation jälkeen potilasta kehotetaan välttämään yhdyntää 4—8 viikon ajan. Yhdyntäkiellon pituus riippuu vamman ja leikkauksen suuruudesta. Konservatiivisena hoitona ei leikkaushoito on käytetty kestokatetria, jäitä, kompressiosidettä ja lastaa. Erektio estetään diatsepamilla tai estrogeeneillä. Konservatiivisessa hoidossa komplikaatioita esiintyy 29 prosentissa tapauksista. Seurauksena voi olla jopa erektiohäiriö. Sen vuoksi nykyään suositellaan aina kirurgista hoitoa, jonka lopputulos on lähes aina hyvä.

Konservatiivinen hoito saattaa aiheuttaa seuraavia komplikaatioita: Peniksen epämuodostumat Erektion aikana penikseen muodostuva kulma Peyronien tauti Kivulias yhdyntä Laskimon ja valtimon välinen avanne Paisuvaiskudoksen ja virtsaputken välinen avanne Sidekudoksen kertyminen Erektiohäiriö Osa peniksen vaurioista jää täysin hoitamatta, koska mies ei häpeän vuoksi tohdi mennä lääkäriin. Esimerkiksi puremavamma saattaa aiheuttaa vain pienen vaurion peniksen iholla ja mies saattaa luottaa siihen, että aika parantaa haavat.

Pienikin haava voi kuitenkin tulehtua hyvinkin pahasti, ja tällöin haavan puhdistamiseksi joudutaan leikkaamaan ruhjoutunut kudos pois. Penikseen kohdistuneet vammat tuleekin siksi aina ottaa tosissaan. Seksissä kannattaa olla maltillinen ja naatiskella.

Pornofilmien rynkyttävät yhdyntätyylit kannattaa ehdottomasti unohtaa. Hiljaa hyvä tulee ja peniskin pysyy kunnossa. Kuka nyt niin uuno on että mulkkunsa menee rikkomaan,ei satuteta vehettä.

Kato tää kuva, nii eiköhä ala vehkeet toimii! Ei oikein napannut missään. Ei tuo nyt mikään vaiva ole ja paranee runkatessa. Aikoinani eräs vanha mies käski katkaista itse tuon nahka rääsyn terskan alta.

Tuota kun mietin, niin pistin neulan tuosta alta ja sidoin siiman kireälle kyseisen nahkajänteen ympäri, muutama viikko ja oli pokki. Muutama päivä oli arka, mutta mukavampi runkata. Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan. Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti.

Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä. Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia. Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä.

Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen. Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi terskan ja esinahan kiinnittymiskohdan repeäminen terskan ja esinahan kiinnittymiskohdan repeäminen nora Elikkäs meillä kävi näin kivasti, että miehen ko. Onko jollekin muulle käynyt, mitä pitäisi tehdä ja mahd.

Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Ellei se nyt ihan kokonaan se kiinityskohta jänne katkennut, niin ei mitään syytä huoleen koska paranee entiselleen, ellei ole kokonaan poikki, ja senkin voi korjauttaa sitten jos siitä on haittaa. Meillä kävi sama juttu ja asia korjaantui kyllä. Lääkärissä voi käydä näyttämässä vaikka sille tuskin tehdään mitään ihmeellistä.

Vehje tulee kyllä jatkossa toimimaan kuten ennenkin kunhan vähän aikaa maltatte olla puuhailematta ja annatte pippelin parantua: Frenulumin repeäminen on aika tavallista. Käytä kultaasi lekurilla niin ei jää teille ihmeteltävää. Suosittelevat kortsun käyttöä siinä vaiheessa, kun on vielä arka.

Liukuvoiteesta on myös apua jatkossa, jos ripsahdus tuli liiasta kitkasta. Luultavasti revennyt paikka on frenum, eli juoste, joka lähtee virtsaputken suulta. Ratkeaminen on aika tavallinen juttu. Kolmelta sisään, alkujargonit, odottelua, puudutus ja siitä leikkaukseen.

Leikkaus kesti 20 min paikallispuudutuksessa, ei tunne oikeastaan mitään. Tunti "heräilyä", välipalaa ja virtsaus. Ainoa inhottava kohta oli puudutus, jossa pistetään pistosta suoraan varteen. Ei ollut mukavaa, mutta kipu ei kestä kauan.

Ja heppi on kipeä viikosta pariin viikkoon, liikkuminen hankalaa. Siteiden vaihtaminen voi olla tuskallista. Kannatan vaihtamaan usein ja suihkussa. HUSilla leikkaus maksoi € ja siihen päälle poliklinikkamaksu ja kipulääkkeet. En tiedä onko eroja sairaanhoitopiireissä, oletan ettei. Kaikki yksilökohtaista ja kannatan kaikille ongelman kanssa painivan ensi kädessä perehtyvän venyttelyihin ja harkitsevan leikkausta vasta tämän jälkeen. Varsinkin tuo tuntopuoli leikkauksen jälkeen varmasti vaihtelee.

Mutta älkää jääkö ongelman kanssa paikoilleen vaan rohkeasti tekemään asialle jotakin. Itse ainakin odotin aivan liian kauan. Kaikilla on oikeus hyvään erektioon ja seksielämään! Itsellä leikkauksesta noin kolme viikkoa ja terskan juureen on jäänyt muutama "patti" mikä ottaa terskaan kiinni. Onko jollain kokemusta tälläisestä? Laskeeko noi lopullisen parantumiseen mennessä?

Ihan turhaan te täällä vertailette kokemuksianne kun tieteellinen fakta on se että esinahalla on tarkoitus toimia yhdynnässä ja seksin aikana terskaan liu,uttavana eristeenä jotta hankaus ei olisi liian kovaa ja kosteus ei poistuisi terskan alueelta.

Esinahka ikään kuin voitelee terskaa jo itsessään. Esinahassa on huomattava määrä hermopäätteitä joiden menettäminen on merkittävästi miehen seksuaalista tuntoa rajoittava tekijä. Ajan myötä terska sitten myös kuivuu ja paksunee joten ne vähäisetkin hermopäätteet eivät enää toimi kunnolla. Ei ole olemassa lääketieteellistä syytä esinahan poistolle, liian tiukkaa voi venyttää mekaanisesti ja sitä varten on olemassa työvälineitäkin ja liian pitkä asinahkaa voi hieman lyhentää, erityisen varovaisella leikkaustekniikalla.

Naisen on älyttömän vaikeaa laueta yhdynnässä ympärileikatun miehen kanssa sillä mies ei yksinkertaisesti tunne elimellään jolloin yhdyntätekniikka on tökkivä eikänaista hierova kuten tulisi olla jotta klitoris stimuloituu. Miehelle seuraa tutkimusten mukaan neurologinen vamma ympärileikkauksesta. Onhan esinahka erityisen tuntoherkkää kudosta.

Kannattaa todella lopettaa puheet esinahanpoistojen positiivisista puolista kun niitä ei yksinkertaisesi ole. Miettikääpä nyt jos terveydellisistä syistä joutuu johonkin leikkaukseen,ja sit ihmisiä ällöttää ajatus kun nuppi hilkkaa housuihin. On paljon leikkauksia ja sairauksia joihin ihmiset joutuu,niin tämmöisestä asiasta tulee maailman loppu,niin miettikää mitä kaikkea ikä tuo tullessaan..

Minulle tehtiin aikuisiällä ympärileikkaus ahtaan esinahan vuoksi. Yllä joku mainosti "korkea ja tiukka" leikkaustyyliä, mutta minulta ei lääkäri kyllä mitään tyylejä kysellyt, vaan leikkasi koko sisälehden pois.

Arpi on 5 mm etäisyydellä terskasta. Lääkärin mukaan tämä on Suomessa yleisin leikkaustyyli. Ulkonäkö on ok, mutta tuntoherkkyys pieneni selvästi. Olen erittäin pettynyt lopputulokseen. Onko täällä joku, joka on tämän leikkaustyylin lopputulokseen tyytyväinen? Vai onko teillä tyytyväisillä leikatuilla jätetty enemmän sisälehteä jäljelle eli arpi kauemmas terskasta?

Itseltä leikattiin muutama päivä sitten, ihan vain kosmeettisena toimenpiteenä, viellä ei ole parantunut käyttökuntoon, mutta kivuttomasti on toipuminen alkanyt. Pyysin mahdollisimman kireän niin paljon esinahkaa pois kuin mahdollista ja esinahan sisälehteä säästettiin 1,5cm. Myös frenulum poistettiin omasta toiveestani. Hyvältä vaikuttaa ulkonäön puolesta, viellä kun pääsisi testaamaan niin osaa sanoa miten tämä vaikutti seksiin.

Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia.