Miten sheivata perskarvat tarinat

Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi. Etusivu » Keskustelut » Keho » Miten saatte pyllyvaon karvattomaksi? Sheivaan posliinin ja samalla myös karvat pois pepun puolelta. On kuitenkin mahdotonta saada kaikki karvat sieltä vaosta sheivattua. Onko joku löytänyt hyvän keinon poistaa ne? Seisot suihkussa ja pyllistät oikein kunnolla ja sit sheivaat pyllyvaon Tapa 2: Sit vaan tunnustellen sheivaat oikeesta kohasta kun on oikein levee haara-asento.

Ei naisilla kasva karvat perseessä: D Ainakaan hyvännäköisillä naisilla. Tai mä en ainakaan oo koskaan nähny. Seruraavaks joku varmaan väittää että Miss Suomi käy paskalla Kauniissakin naisessa on vähintään parisataa grammaa paskaa. Naisilla ei myöskään kasva kainalokarvat, ne ei koskaan piere saatika pasko, vaan se anuskolo on tarkoitettu yksisarvisille, kukkasille ja sateenkaarille.

Naiset eivät koskaan hikoile puhumattakaan siitä johtuvasta hajusta, joka kiirii huoneeseen käsien kohottamisen seurauksena. Naisten korvat eivät kerää vaikkua eivätkä he räi paperiin nuhan takia, vaan se räkä poistuu maagisesti jonnekin. Naisten oksennus ei haise. Naiset eivät koskaan kärsi hiivatulehduksista sun muista vaivoista ja niiden alapää tuoksuu aina ja ikuisesti liljoille. Naisilla ei myöskään esiinny kuukautisia, vaan ne ovat pelkkä tekosyy maata sängyssä ja näyttää siltä kuin näkisi valoa tuolla toisella puolella.

Tämä mystinen vale on myös kautta aikojen mahdollistanut naisten mahdollisen ärjyämisen miehille. Miettikää jos joku salakuvais teijän pyllyvaonsheivaussessioita: DDDDDDDDd ite en sheivaa ja hankin miehen jolle se on ok, problem solved ihanku kainaloiden, säärien, käsivarsien ja pinperon sheivaaminen ei olis jo tarpeeks vaivalloista, puhumattakaan kulmien nyppimisestä.. Miksi pitäisikään sheivata kun naisilla ei kasva persekarvat edelleenkään?: D Poikani, tiedän että tämä on raskas uutinen, mutta Mutta älä huoli, kyllä se siitä, poikani, varaan sinulle ajan terapiaan, jotta voit käsitellä tätä uutta informaatiota traumatisoitumatta.

Kyllä mullakin muutama karva siellä pyllyvälissä kasvaa, pois ajelen nekin. Kyllä mies ne multa pois ajaa, ne jonkusen mitä siel on Mies on ottanut sheivaus tehtävän oikein mielellään vastaan, eikä se muakaan haittaa.

Ei tartte taituroida vaan voi makoilla ja naatiskella palvelusta Pepussa voi kyllä kasvaa karvoja, mutta eipä noita mullakakaan 20 v tytön hupakkona ollut. Aika monella myös reisikarvat, napakarvat jne. Jopa rintakarvoja vaikka palstamammoilla niitä ei tietenkään ole.

Perskarvat on hyvä ajella pois, niihin usein kuivuu ulostekikkareita jotka aiheuttavat ikävää hajua. Toistaiseksi on elämässä riittänyt muutakin mielekkäämpää tekemistä, kuin joku perskarvojen metsästys höylän kanssa. Ei se vaimo innostu rimjobeista jos on kovasti karvoja, eli ajelen kyllä. En ole ikinä kuullut moisesta ongelmasta. Ja eikö tuossa nyt käy niin, että kun sinulla ei ole niitä karvoja, joihin kikkareet kuivuvat, kun et voi paperia käyttää, niin ilman karvoja nehän pyyhkiytytävät sitten alushousuihisi.

Onko lempinimesi kenties "jarrari"? Mitäää mulla ei ainakaan ole peppukarvoja.. Melkein jokaisella naisella kasvaa sielläkin karvoja.

Onneton nainen, uskon että poikaystäväsi on oikein helpottunut kun löytää jalkojes välistä pari hassua karvaa pussien sijaan. D eli APUA, mikä neuvoksi? Ei tietenkään sellasta pehkoo ku miehillä Nyt on mies halunnu pimppapehkon, ni ajan pelkästään pyllykarvoja. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Aihe vapaa 'aloittaja "Vieras" Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon.

Dd Itse olen harkinnut epilointia mutta pelkään että epiloin vahingossa persereikäni. Tätä on vähän vaikee selittää mut mä teen näin: Dd Itse olen harkinnut epilointia mutta pelkään että epiloin vahingossa persereikäni Mielikuva kun joku epiloi vahingossa persereikänsä: Pyydä jotain poikaa sheivaan ne sulta. Joskus sheivaan itse kyykyssä lattialla ja joskus pyydän miestäni sheivaamaan. Vaikka sheivailenki aika ahkeraan tuheroani, jätän persvaon rauhaan.

En usko että niitä mahdollisia seksikumppaneita inhottaa karvat siellä ryppyreiän seudulla, jos muutenkin ovat tutkimassa teidän kakkereikää, hiffaatteko mitä meinaan. En usko että niitä mahdollisia seksikumppaneita inhottaa karvat siellä ryppyreiän seudulla, jos muutenkin ovat tutkimassa teidän kakkereikää, hiffaatteko mitä meinaan Karvat ei oo kivoja nuollessa: D Sen takia pilunkin sheivaan.

Ja jos se näin karvaisemmalta sukupuoleltakin onnistuu niin eiköhän sitten neideiltäkin. Siis en kyllä itse saa kyykyssä tai missään muussakaan asennossa sheivattua sieltä ihan vaon pohjalta, eli siihen pyllysilmän yläpuolelle jää sellainen karvaviiva, vähän kuin joillakin kasvaa pornoviiva navan yläpuolella..

Siis kun itselläni ainakin on sen verran muodokas takapuoli, että vaikka kuinka vetäisin persposkia erilleen, niin en vaan saa höylänvetoja aloitettua ihan siitä pohjasta mistä tarvitsisi. Onneksi karvat nyt eivät siellä ole tummia, mutta kädellä kuitenkin tunnen siinä kunnon karvavanan. Äh, pakko varmaan lähtee käymään. D Toisella kädellä tekee tilaa ja toisella höylää. Pyörit vaan lattialla niin kauan kunnes löydät asennon jolla kulku reiälle on vapaa.

Erityisesti ajan pyllykarvat pois. Ei tietenkään sellasta pehkoo ku miehillä Nyt on mies halunnu pimppapehkon, ni ajan pelkästään pyllykarvoja. Kesällä uikkariaikaan saa mies luopua pehkohimostaan.

Kyllä mullakin muutama karva siellä pyllyvälissä kasvaa, pois ajelen nekin. Kyllä mies ne multa pois ajaa, ne jonkusen mitä siel on Mies on ottanut sheivaus tehtävän oikein mielellään vastaan, eikä se muakaan haittaa. Ei tartte taituroida vaan voi makoilla ja naatiskella palvelusta Pepussa voi kyllä kasvaa karvoja, mutta eipä noita mullakakaan 20 v tytön hupakkona ollut.

Aika monella myös reisikarvat, napakarvat jne. Jopa rintakarvoja vaikka palstamammoilla niitä ei tietenkään ole. Itselläni on kasvanut jo vuotiaasta asti sieltä karvat, ja olen aina hävennyt niitä, enkä voi käydä oikein uimassakaan julkisissa kylpylöissä, koska häpeän niin paljon.

Yritän niitä kyllä poistaa, mutta kuten sanoin, todella vaikeaa. Ja pelkään karvoituksen vain leviävän, johtuuko jo kamala karvoitus persuksissa asti siitä, että kun mie kehityin liian nuorena sanoisinko, enkä silloin vielä tajunnut, että niitä karvoja ei kannata saksia?

Vai onko tuo vain myytti, että karvojen kasvu kiihtyy, jos saksilla leikkaa. Someone, can you help me? Luin äsken jostain, että kaikki haittaavat karvat pitäisi vahata pois? Nyt pelästyin, sillä olen itse sheivannut kaikki.. Mitä siitä pelkästä sheivaamisesta voi seurata, ja miksi ne olisi paras kuitenkin poistaa vahaamalla?

Itelläni kasvaa myös ja sheivaan ne aina sillon tällön pois. Ja sähän pääset helpolla! Mulla kasvaa mustia karvoja myös nännien ympärillä, alavatsassa ja välillä jopa naamassa!

Kärsin siis siskot lievästä hirsutismista ja ei oo kuulkaas yhtään kivaa Nyt ei muuta ku sheivari kauniiseen kätöseen ja hommiin. Ei ole harvinaista eikä saksiminen ym. Helpoin tapa on poistaa karvat ihokarvanpoistoaineella eli Veet: Jos iho kestää niin karvat saa poistettua kätevästi, kannattaa olla tarkka sen vaikutusajan kanssa koska kys.

Ei ole harvinaista, mutta moni niin luulee, kun ei tuota asiaa kovin Vahaamalla karvat saa kätevästi pois, mutta aikamoista akrobatiaa se vaatii.

Kai nyt melkein kaikilla?: D Itse ainakin käyttelen ihan sujuvasti veet voidetta muualle ja sieltä taaempaa sheivailen,,,käsituntumallahan se jo suihkussa menee kun sitä on tullut harrastettua muutamia vuosia Ei ne karvat sillai omaa elämää haittaa mutta on se vähän sexympää olla karvattomampi;. Likat, likat, älkääs nyt tehkö mielissänne asioista jo alussa liian vaikeita Itse olen 35v ja yhdelläkään tuntemallani tytöllä ei loppujen lopuksi ole ollut täysin "paljasta" pyllyä, kun höylä on unohtunut aina lopuksi kaappiin.

Ei tarvitse asua korkeasaaressa tai olla mieshormoonia käyttänyt kuulantyöntäjä nainen, saadakseen muutaman kiharan myös perähikiälle. Monet meistä miehistä myös pitävät muutamasta haituvasta takalistoissanne ; ehkemme halua olla täysin yksin, ainakaan silloin kun ikää alkaa karttua. Onneton nainen, uskon että poikaystäväsi on oikein helpottunut kun löytää jalkojes välistä pari hassua karvaa pussien sijaan.

Kysy vaikka häneltä että kummat hän mielummin valitsisi. Minä henkilökohtaisesti valitsen mielummin ne pari hassua karvaa kun selkänsä hajoittaneen akrobaatti naisen joka on hermostuksissaan höylännyt kaikki nahkansa ruvelle. Ei normaali miehen tarvitse myöskään olla seksuaalisesti poikkeava jos pari takakarvaa ei häntä paljoakaan hetkauta.

Tässä teille tytöt vielä hyvä turkulainen vinkki: Minä valitsisin ne pussit mieluummin kuin pari hassua karvaa. Mulla on nimittäin sama ongelma. Ja puhtaus on vaikee juttu. Mietin juuri, että ne pitää poistaa, mutta miten? Sheivaaminen ei hyvä, kasvaa niin nopeasti ja sitten pistelee.. Mulla vaan tulee ihan veripisaroita vahatessa, karvat on niin "jämäköitä", en tiedä kuinka uskallan, se sattuu melkoisesti. Joten mun on oikeesti onneton tilanne, aion kysyä lääkäriltä neuvoa Kyllä naisillakin kasvaa niitä karvoja jonkun verran siellä takana vaossa, ja välillä nännien ympärillä, alavatsassa jne.

Jollei niitä ole ihan kamalasti, voi niitä koittaa nyppiä vaikka pinseteillä suihkun jälkeen kun iho on vähän pehminnyt. Sitten ajelun jälkeen voi pyyhkiä ne ajellut alueet esim.

Skin Doctorsin karvojen kasvua hidastavalla liuoksella. Se voi pikkuisen kirvellä mutta tuntuu auttavan oikeasti. Joillain jopa vähenee karvan kasvu tai loppuu kokonaan. D eli APUA, mikä neuvoksi?

Kun oot ajellu sun karvojas sieltä sisäreisistä,niin susta voi vaan tuntua,että ne kasvaa entistä tuuheempina takaisin. Koska sun silmä on vähän aikaan tottunu karvattomuuteen,niin sitte ku ne alkaa kasvaa takaisin niin kaikki näyttää pusikolta. Mutta mulla on kanssa ihan sama ongelma,ku sullakin,vaik taitaa olla viel pahempi.

Ja musta tuntuu,että mitä enemmän ikää tulee niin sen tummempina ne karvatki tulee. Oonpa tässä havainnu myös muutaman tummanharmaan viiksikarvanki,ja myös käsikarvatkin on alkanu saamaan hieman tummaa sävyä,vaikka niitä en ole edes ikipäivinä ajellu.