Nainen kiimassa isot luomurinnat

nainen kiimassa isot luomurinnat

Kohottelin ja punnitsin ensin tissejä käsissäni ja heiluttelin niitä puolelta toiselle. Levittelin niitä sivuille päin ja puristin yhteen kourien niitä innoissani. Anneli työnsi tissinsä naamaani vasten ja otinkin nännin suuhuni. Pyörittelin kieltäni nännillä ja lutkutin sitä innoissani. Tunsin kuinka nipukka alkoi kovettua ja imin voimakkaammin.

Ime vaan kovempaa ja kouri kunnolla… Tuntuu niin hyvältä, että alkaa kohta pöksyt mullakin kostua…. Tätini piti selvästikin tissiensä puristelusta ja imemisestä. Hänen suustaan kuului pieniä nautinnollisia äännähdyksiä, kun ahmaisin tissiä suuhuni niin paljon kuin sain lutkuttaen kovettuvia nännejä voimakkaasti. Samalla Anneli ojensi kätensä muitta mutkitta haaroihini ja ryhtyi voimakkaasti kopeloimaan ja kourimaan kovana jököttävää kyrpääni farkkujen läpi.

Eihän sulla enää kulli mahdu housuihin, seisoo jo sen verran kovana. Kaivapas, poika, nyt kikkeli esiin, niin katsotaan, että oikea kyrpäkö siellä pullistelee. Housut pois ja kalu esiin vaan! Joudut kuule vielä runkkaamaankin sitä minun mielikseni. Tätini vuorostaan istuutuessa sohvalle nousin ylös ja keplottelin housut ja alkkarit jalastani.

Seisoin hänen edessään kulli pystyssä! Anneli kumartui hieman eteenpäin katsoakseen sitä lähempää. Ja terskakin on oikein herkkutatti… Nyt näytätkin, miten sitä runkkaat! Luuletkos, että minä tässä vaan paikkojani esittelen?

Semmoinen innokas runkkari olet… Olenhan minä kuullut oven läpi, miten huohotat ja kyrpä litisee kourassa… Joskus montakin kertaa päivässä, ja lakanoissakin on aina tahroja… On tehnyt mieli tulla oikein katsomaan sitä nylkytystä.

Vähän hävetti, mutta aloin innostua Annelin komentavasta otteesta ja roisista puheista. Kyrpäni nytkähti täyteen seisokkiin tätini kasvojen edessä ja tartuin siihen kiinni. Aloin hitaasti runkata kiihottuneena rivosta tilanteesta sekä tätini katseesta. Tahallani tulin kullini kanssa hyvin lähelle hänen kasvojaan ja esittelin kovaa kaluani ja roikkuvia pallejani. Anneli katsoi runkkailuani hetken aikaa ja puristeli samalla rivosti ihania rintojaan kiihottaakseen minua entisestään. Tätini tarttui kullini varteen kiinni, väänteli sitä puolelta toiselle ja alkoi siten hitaasti vedellä.

Olenkos minä sitten oikeasti ensimmäinen nainen, joka sun kyrpääsi koskee? Anneli alkoi tottuneesti runkata kaluani. Taitoa hänellä kyllä oli; sopiva puristus varresta ja rytmikkään hidas mutta voimakas vatkaaminen tuntui todella hyvältä. Terskani paisui entistä suuremmaksi Annelin käsittelyssä. Toisella kädellään hän hyväili roikkuvia pallejani ja hipelöi välillä pallien takaa välilihaakin.

Nostin toisen jalkani sohvalle, jotta tätini saisi kätensä paremmin pallieni alle. Anneli ähkäisi ilmeisen kiihottuneena ja ilahtuneena, kun kullin päähän hetken kuluttua ilmestyi kirkas tippa, joka levisi liukasteeksi koko terskalle. Alkoi tuntua jo liiankin hyvältä, mutta halusin pitkittää laukeamista mahdollisimman pitkään. Kyrvästä alkoi kuulua tuttu litinä, kun Anneli runkkasi kiihtyvällä tahdilla. No, on sitä miesten kyrpiä ennenkin lypsetty. Puristus tiukkeni, ja tätini alkoi kiskoa ja nylkyttää kyrpääni todella voimakkaasti.

Homma tuntui entistäkin paremmalta. En olisi omin käsinkään saanut parempaa tunnetta kulliini. Tuijotin kiihottuneena, kun Annelin tissit hytkyivät samaa tahtia käden liikkeiden kanssa. Toisella kädellään tätini kiskoi ja veivasi kivespussejani niin kuin aina itsekin runkatessani tein. Välillä hänen sormensa kävivät hyvin lähellä persereikäänikin.

Anneli keskeytti runkkaamisen ja puristi vain hieman kalustani estääkseen laukeamisen. Tätini suoristi hieman selkäänsä ja asetti kyrpäni muhkeiden tissiensä väliin! Jouduin hieman koukistamaan polviani, kun Anneli tarttui kiinni tisseihinsä ja puristi ne tiukasti kaluni ympärille. Himosta hulluna tartuin tätiäni hartioista kiinni ja aloin työnnellä kyrpääni tissivaossa. Touhutipoista liukastunut kullini luisti hyvin isojen tissien välissä ja limainen, kiiltävä terska tuli välillä mukavasti näkyville vaon yläosasta.

Nylkytin kyrpääni yhä kiivaammin ja tunsin, että kohta oli lähdössä isompi spermalasti…. Tukka sekaisena kasvoilla roikkuen tätini tuijotti suoraan silmiini ja lateli rivoja kehotuksia.

Kullini muljahteli hervottomasti vaossa litinän ja vaikerrukseni säestyksellä. Terskani tuntui paisuvan räjähtämispisteeseen. Voihkin älyttömän nautinnon vallassa enkä enää voinut pidätellä. Kyrpäni sykäysten tahdissa spermat lähtivät usealla voimakkaalla ruiskahduksella liikkeelle. Osa spermasta turskahteli rivon näköisesti esiin tissien välistäkin. Tätini hieroessa vielä tisseillään spermaista kulliani huohotin voipuneena laukeamisestani.

Hetken kuluttua Anneli levitti hitaasti tissinsä. Iso spermalasti oli levinnyt rivosti pitkin tissivakoa, jossa töhryinen kullini lepäsi vieläkin jäykkänä. Hän otti limaisen kyrvän vielä käteensä ja lypsi hitaasti ulos loputkin spermatipat, jotka valuivat hänen rystysilleen.

Anneli vei toisen kätensä mällini tahrimille tisseilleen ja hieroi kiimaisen näköisenä roiskeita iholleen. Menepäs tuohon lattialle selällesi, niin saat vitun kunnolla naamallesi! Enemmän kuin mielelläni asetuin käskyn mukaan matolle selälleni. Anneli veti nuo melkein valkoiset pikkarit hitaasti pois jalastaan ja pyyhki niihin enimmät spermat tissiensä välistä.

Hän oli hetken selin minuun päin, ja alaviistosta takaapäin katsellessani ajattelin, miten naisen perse voikin näyttää hyvältä! Valkoiset pakarat loistivat houkuttelevasti ruskettuneiden reisien rinnalla ja karvainen pillukumpu näkyi mukavasti niiden välistä. Tätini asettui hajareisin kasvojeni yläpuolelle ja laskeutui hitaasti kyykkyyn. Katselin malttamattomana, kun mehevä perse ja tuuheakarvainen, turpea vittu lähenivät kasvojani.

Alapään karvoitus jatkui ihanasti välilihan kautta pitkälle todella tummaihoiseen pakaraväliin, josta pilkisti houkuttelevasti rypyläinen persereikä… Tätini jäi rivosti kyykkyyn kasvojeni yläpuolelle ja levitteli hieman toisella kädellään vittuaan. Et varmaan ole vittua ennen luonnossa nähnytkään, ja tämä ei kuule ole mikään teinitytön viivapimppi. Toivottavasti maistuu, ähkäisi Anneli ja painoi auki levitetyn vakonsa naamani tuntumaan.

Katselin innoissani tätini alapäätä lähietäisyydeltä. Ihanalta ja kiihottavalta paljas vittu näyttikin kookkaine häpyhuulineen karvojen keskellä. Haistelin huumaavaa hajua hetken ja aloin sitten tutustua kielelläni tarjolla olevaan tavaraan. Nuolin aluksi hitaasti vitun ympäriltä ja karvaista välilihaa. Tätini siirtyi hieman hankalasta kyykkyasennostaan polvilleen istumisasentoon kasvoilleni.

Pitäis pesemättömän tavaran maistua, kun kerran tykkäät haistella käytettyjä pikkuhousujakin. Siirsinkin nopeasti kieltäni himoitsemalleni vitulle. Ihana kirpeänmakea naisen maku levisi kielelleni ja kiihotuin entisestäni.

Painoin naamani tiukasti kiinni tätini alapäähän, lutkutin kunnolla kookkaita häpyhuulia ja työntelin kieltäni pitkälle limaiseen vakoon. Opetan sinut kuule oikein ykkösluokan pillunnuolijaksi! Ja tämä naamalla istuminen on siihen hommaan kaikkein paras asento. Anneli nylkytti kevyesti mehevää persettään kasvoillani hitaasti kiihtyvällä tahdilla, ja kun aloin nuolla paisunutta klitorista, hän ähkäisi nautinnosta ja painoi alapäänsä voimalla naamaani kiinni.

Nuolin ensin vitun perusteellisesti ja nautiskellen joka kohdasta. Lirputtelin klitorista pitkään ja tätini alkoi huokailla ja ynähdellä mielihyvästä. Kuulostelin koko ajan, minkälainen lutkutus ja nuoleminen tuntui hänestä parhaimmalta. Pornolehdissä minua kiihotti aina aivan älyttömästi naisten persereiät ja yksinäni kuvittelin usein, miten ihanaa olisi päästä nuolemaan kakkosreikää naama tiukasti mehevien pakaroitten välissä.

Vähän epäröiden tätini reaktiota siirsinkin kieleni jonkin ajan kuluttua välilihan kautta Annelin karvaiseen pyllyvakoon, jota aloin nuolla pitkillä lipaisuilla. Viimein hakeuduin rohkeasti suoraan persereiälle, jota aloin tutkia ja lipoa kielelläni. Etpähän kuule olekaan mikään turha runkkari! Anneli levitti käsillään vähän hikisiä pakaroitaan ja pinnisti jo ennestäänkin pullottavaa persereikäänsä kieltäni vasten.

Vittu, ihanaa kun on oman sukulaispojan kieli persereiällä! Huomasin että kiihottuessaan tätini muuttui puheissaan kaiken aikaa ihanasti rivommaksi. Kehumisesta innostuneena lutkutin entistä kiivaammin tummaa perseaukkoa ja yritin työntää kieleni sisällekin.

Aivan en onnistunut, mutta tätini äännähdyksistä päätellen hyvältä tuntui, kun hän hankasi kostunutta alapäätään voimalla kasvojani vasten. Nuollessani persereikää Anneli vei sormensa vitulleen ja alkoi hangata rytmikkäästi klitoristaan. Huohotus ja kiimaiset äännähdykset voimistuivat, samalla kun vittu alkoi kostua kunnolla. Vittu, lutkutat nyt sitä… uhhh… persereikää. Voi saatana mikä kiima! Painoin huuleni tiukasti kiinni karvaiseen persevakoon ja kieleni pyöri kiivaasti tätini kakkosreiällä.

Samalla hivutin käteni pystyyn pyrkivälle kyrvälleni ja runkkailin sen vähitellen kunnon seisokkiin. Tätini huomasi, että jotain tapahtuu ja kurkkasi taakseen ähkäisten innokkaasti. Katsopa tarkkaan, miten kullisi uppoaa ensimmäisen kerran naisen vittuun! Anneli asettui kyykkyyn lantioni kohdalle, tarttui kyrpääni kiinni ja ohjasi terskan vitulleen.

Suu puoliavoimena ja katsoen kiimaisesti minua suoraan silmiin hän ujutti kyrpääni terskan verran sisälleen. Tätini piti taukoa sanomisessaan ja painoi samalla hitaasti mehevän perseensä alas. Tuijotin, kun suonikas kullini upposi vähitellen koko pituudeltaan turpean vitun tiukkaan liukkauteen. Sitten Anneli jäi paikoilleen ja jatkoi lauseensa loppuun saakka.

Oliko hän puhunut asiasta äitini kanssa, ja tämä oli vielä antanut oikein luvankin naimiseen!? Enpä tosiaankaan olisi voinut äidistäni kuvitella sellaista. Pitkään en sitä jäänyt miettimään. Kyrpäni oli ihanasti siellä, mistä olin niin pitkään haaveillut! Sanomattoman ihana tunne kullissani valtasi koko vartaloni, kun tunsin vitun puristuksen kullissani.

Oikein rivosti ja kiimaisesti… Kyllä kuule tädilleskin tuntuu hyvältä saada innokasta nuorta kyrpää vittuun…. Anneli alkoi kiihottuneena nytkyttää persettään ja lypsi vitullaan kivikovaa kyrpääni, niin että melkein sattui. Hänen valtavat tissinsä roikkuivat kasvojeni yläpuolella ja heiluivat herkullisesti edestakaisin nussimisen tahdissa. Annelin kasvot vääntyivät irstaan nautinnolliseen ilmeeseen. Vitun litinä sekoittui hänen huohotukseensa, kiima ja nautinto sai tätini vaikeroimaan.

Tartuin kiinni kiivaasti edestakaisin vatkaaviin tisseihin kiinni ja aloin kouria niitä. Imin vuoronperään molempia nännejä, jotka nöpöttivät isoina ja kovina. Mmmm… Voi vittu saatana! Ihana kyrpä, ihana kyrpä, kohta tulee… Uuuhh… Uhhhh…. Persettään hervottomasti vatkaten tätini kiihdytti tahtia ulisten melkein suoraa huutoa.

Pian hän laukesi äänekkäästi ja pitkään. Vittu supisteli kyrpäni ympärillä ja Anneli jäi huohottaen, hikisenä ja tyydytettynä makaamaan päälleni. Minä olin vielä aivan panokunnossa ja kyrpä kovana tätini vihdoin noustessa hitaasti pois päältäni. Limainen kyrpäni muljahti ulos vitusta ja seisoi pystyssä kovana ja vaativana. Anneli tarttui siihen ahnaasti kiinni ja otti suuhunsa lutkuttaen terskaa innokkaasti. Sitten hän meni kontalleen lattialle ja pyllisti rivosti muodokkaan perseensä minuun päin.

Kyrpä sisälle vittuun, ja panet sitten mielesi mukaan loppuun asti. Tätini painoi ylävartalonsa alas, niin että perse ja vittu tulivat mahdollisimman hyvin tarjolle. Menin hänen taakseen ja tartuin kookkaista valkoisista pakaroista kiinni. Kourin ja levittelin persettä ihastellen hetken aikaa herkullisen pantavan oloista näkymää. Pornolehdistä olin lukenut takapilluista ja tajusin, että tädilläni oli nimenomaan sellainen.

Rehevän turpea vittu antoi persereiän alapuolella ihanan rivosti taaksepäin. Vanha nainen imee neekerin munaa kadulla. Vanha nainen nussii kuin nuori huora. Vanha nainen imee spermat suuhuun. Vanha nainen ja nuorempi mies. Vanha nainen masturboi kameran edessä. Vanha nainen tyydyttää itseään sohvalla. Vanha nainen ja nuorempi pari. Vanha nainen haluaa myös munaa. Vanha nainen haluaa nuorta miestä. Vanha nainen haluaa miestä.

Vanha venäjän nainen ja nuorempi mies. Paksu, vanha nainen ja nuorempi mies. Vanha mies ja nuorempi nainen. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi.

HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi, pornotähdet.

Tätini siivoili mökkiä ja siemaili välillä valkoviiniä. Olohuoneessa sohvalla lueskellessani Anneli tuli huoneeseen vähän ovela ilme kasvoillaan.

Hän oli tainnut nauttia viiniä vähän enemmänkin. Sieltä tyynyn alta sitten löytyikin jotain tuttua. Naamani taisi olla jo aika punainen tässä vaiheessa, mutta selitin kuitenkin, miten vastustamattoman kiihottavia ne hajut mielestäni olivat. Ei se mikään yllätys minulle ole, ja onhan se aika imartelevaa, että teet sitä mun pöksyjen kanssa. Oletkos muuten päässyt vielä oikeasti pillun makuun? En ehtinyt ajatuksissani pitemmälle enkä vastaamaan, kun tätini jatkoi. Sen pidemmittä puheitta Anneli avasi nyörin ohuista kesähousuistaan ja antoi niiden valahtaa lattialle.

Katselin tätini alapäätä, jota verhosi valkoiset piukasti istuvat pikkuhousut. Vatsaa hänellä ei juurikaan ollut ja vyötärö oli hoikka, lanteet sen sijaan muodokkaat. Pikkuhousut olivat osittain painuneet pullottavan häpykummun pilluvakoon! Pornokuvia katsellessani kiihotuin aina kovasti karvaisista vituista ja huomasin ilokseni, että alapäätään tätini ei ollut ajanut, koska tummia karvoja tunki näkyville pöksyjen reunoilta reisille asti.

Mulla on semmoinen tunne, että tämä voisi kiinnostaa sinua paljon enemmän kuin ne tietsikkapelit, mitä sait…. Anneli tuli eteeni ja nosti toisen jalkansa sohvalle, niin että hän sai työnnettyä lantionsa kasvojeni eteen. Jatkanko siivoamista ja sinä lukemista, vai teetkös jotain muuta, tätini kehräsi. Vastasin, että varmaan ne siivoamiset ehtii tehdä myöhemminkin ja kirjakin oli aika tylsä. Lisäsin vielä, että tämä oli kyllä haaveitteni täyttymys.

Tänne sitten vaan, naurahti tätini. Hän tarttui hiuksiini ja veti päätäni kohti reisiensä väliä. Naama reisien väliin ja haistelet nyt ensin pikkareita. Kyllä niistä aromit löytyy, ja tulee sieltä tuoreetkin vitun hajut pöksyjen läpi. Olin aivan onnessani, kun tätini painoi kasvoni kiinni pikkuhousujen verhoamaan vittuun! Reisien välissä oleva pillukumpu tuntui kiihottavalta kasvoilla ja nenääni levisi ihana aromi. Nuuhkin kiihottuneena pikkareita ja niiden läpi tunkevaa naisen hajua. Huokaisin myöntävän vastauksen tätini reisien välistä ja pyörittelin kieltäni pikkareitten reunoilta reisille tunkevilla pillunkarvoilla.

Työnnät nenää vakoon ja hankailet vähän, niin voi tulla pöksytkin kosteaksi…. Tätini tarttui hiuksiini kiinni ja hieroi kasvojani alapäätään vasten. Valuttauduin hieman alaspäin sohvalla ja tartuin käsilläni kiinni pakaroista päästäkseni kunnolla reisien väliin herkuttelemaan. Lämpimät reidet tuntuivat hyviltä poskiani vasten ja hieroin nenälläni pilluvakoa nuuhkien samalla pikkareita, jotka eivät ilokseni olleet ihan puhtaan valkoiset haaraosastaan.

Anneli ynähti hieman ja liikutti lantiotaan hinkaten itseään voimakkaammin naamaani vasten. Ilmeisesti hän nautiskeli itsekin tilanteesta. Yritin saada myös makuja pöksyistä ja nuoleskelin pöksyjä pilluvaon kohdalta. Äkkiä huomasin, että tätini alkoi availla paitansa nappeja eli jotain muutakin oli luvassa!

Naama tiukasti kiinni tätini alapäässä katselin, kun hän riisui paitaansa pois. Alhaalta päin katsellessani näkyviin tulivat tukevat valkoiset rintaliivit, jotka kannattelivat Annelin kookkaita tissejä. Hän hyväili hetken aikaa kiusoittelevasti liivien peittämiä rintojaan ja avasi sitten hitaasti niiden hakaset! Pitäähän sulla jotain katseltavaa olla, kun alat kohta runkkaamaan.

Taidat tykätä isoista tisseistä, mutta onkohan nämä mielestäsi jo liiankin isot…. Anneli veti liivit pois tisseiltään, ja äännähdin kiihotuksesta, kun vaaleat melonit pullahtivat näkyville liivien kupeista. Näyttääkö tissit yhtä hyvältä kuin niissä sun pornolehdissä, kysyi Anneli ja kohotteli käsillään painavia tissejään. Hän hetkutteli niitä puolelta toiselle kiihottavasti. Isommat ja ihanammat ne olivat kuin olin koskaan kuvitellutkaan!

Tätini vartalo oli muuten erittäin ruskettunut ja valkoiset tissit näyttivät todella kiihottavilta päivettyneellä vartalolla. Kokonsa vuoksi selkeästi riippumaan pyrkivien muhkeiden tissien kärjet suippenivat hieman isoja nännejä kohti. Nännipihat olivat pulleat, erittäin laajat ja huomiotava herättävän tummat, melkein kuin raskaana olevalla naisella. Nännit sojottivat uhmakkaasti pitkinä ja paksuina eteenpäin. Vedin syvään nenääni Annelin alapään hajuja ja tuijotin yläpuolellani roikkuvia tissejä sanattomana.

Kyrpäni jäykistyi housuissani kivikovaksi, kun tätini vatkasi kiihottavasti hinkkejään. Sinähän tykkäät isoista tisseistä. Tiedän minä, millaisia pornolehtiä runkatessasi katselet.

Ne on just semmiosia 40 plus -lehtiä. Sua kiinnostaa kypsät, muodokkaat ja kiimaiset rouvat. Semmoiset, joilla on isot ihanat tissit, persettä riittävästi ja kunnolla karvoja turpean vitun ympärillä, vai mitä? Tätini oli selvästikin huomannut kaappiini piilottamani pornolehdet! Lehdistä useimmat olin valinnut juuri semmoisista, joissa oli hieman vanhempia isotissisiä naisia rivosti poseeraamassa kaikissa mahdollisissa asennoissa.

Netissä selasin aina amatöörisivustoja, joissa tavalliset naiset innokkaasti esittelivät itseään ja mielellään vielä semmoisia, missä kypsempi nainen panetti itseään selkeästi itseään nuoremmalla miehellä. Joskus kiihotuin jopa siitä, kun puolivahingossa olin nähnyt äitini asettelemassa tissejään rintaliiveihin. Puhumattakaan siitä, kun kerran näin hänen paljaan takapuolensa, persevakonsa ja jalkovälistä pilkistävän tuheronsa, kun äitini oli kumartunut vetämään pikkupöksyjä jalkaansa….

Anneli vetäytyi kasvoiltani ja kumartui eteenpäin ottaen käsillään tukean sohvan selkänojasta. Painavat rinnat heilahtivat ihanasti riippumaan kasvojeni eteen. Katselin niitä lähietäisyydeltä enkä kiihottavampaa tissiparia olisi voinut kuvitellakaan. Puristele ja leivo niitä mielesi mukaan. Ei tämmöisiä tissejä pikkupimuilla ole…. Tartuin tätini rintoihin malttamattomana kiinni molemmin käsin. Ensimmäistä kertaa elämässäni pääsin tisseihin käsiksi.

Kohottelin ja punnitsin ensin tissejä käsissäni ja heiluttelin niitä puolelta toiselle. Levittelin niitä sivuille päin ja puristin yhteen kourien niitä innoissani. Anneli työnsi tissinsä naamaani vasten ja otinkin nännin suuhuni. Pyörittelin kieltäni nännillä ja lutkutin sitä innoissani.

Tunsin kuinka nipukka alkoi kovettua ja imin voimakkaammin. Ime vaan kovempaa ja kouri kunnolla… Tuntuu niin hyvältä, että alkaa kohta pöksyt mullakin kostua…. Tätini piti selvästikin tissiensä puristelusta ja imemisestä. Hänen suustaan kuului pieniä nautinnollisia äännähdyksiä, kun ahmaisin tissiä suuhuni niin paljon kuin sain lutkuttaen kovettuvia nännejä voimakkaasti. Samalla Anneli ojensi kätensä muitta mutkitta haaroihini ja ryhtyi voimakkaasti kopeloimaan ja kourimaan kovana jököttävää kyrpääni farkkujen läpi.

Eihän sulla enää kulli mahdu housuihin, seisoo jo sen verran kovana. Kaivapas, poika, nyt kikkeli esiin, niin katsotaan, että oikea kyrpäkö siellä pullistelee. Housut pois ja kalu esiin vaan! Joudut kuule vielä runkkaamaankin sitä minun mielikseni. Tätini vuorostaan istuutuessa sohvalle nousin ylös ja keplottelin housut ja alkkarit jalastani.

Seisoin hänen edessään kulli pystyssä! Anneli kumartui hieman eteenpäin katsoakseen sitä lähempää. Ja terskakin on oikein herkkutatti… Nyt näytätkin, miten sitä runkkaat! Luuletkos, että minä tässä vaan paikkojani esittelen? Semmoinen innokas runkkari olet… Olenhan minä kuullut oven läpi, miten huohotat ja kyrpä litisee kourassa… Joskus montakin kertaa päivässä, ja lakanoissakin on aina tahroja… On tehnyt mieli tulla oikein katsomaan sitä nylkytystä. Vähän hävetti, mutta aloin innostua Annelin komentavasta otteesta ja roisista puheista.

Kyrpäni nytkähti täyteen seisokkiin tätini kasvojen edessä ja tartuin siihen kiinni. Aloin hitaasti runkata kiihottuneena rivosta tilanteesta sekä tätini katseesta.

Nuori beibi ja vanhepi mies. Vanha nainen ja nuori mies saunassa. Vanha nainen ja nuori mies-huora. Vanha nainen ja nuori lesbotyttö. Nuori mies ja hänen vanhepi äitipuoli. Vanha nainen ja nuori mies.

Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi, pornotähdet.

COM - All rights reserved. Blondin naisen ensimmäinen pornovideo. Mason Moore nussii kiimaisesti joka päivä. Charlee Chase tyydyttää itseään sohvalla. Seksikäs sisko-puoli on kiimainen. Kurvikas Daisy imuttaa aamulla. Nuorel tytöl on isot tissit. Monsteritissit - Amy Anderssen. Amatööri pari tekee kotipornovideota. Daisy Dabs on istoissinen, paksu ja taitava. Kurvikas nainen strippaa ulkona. Naisen tissit on massiiviset. Isotissinen sihteeri strippaa toimistossa.

nainen kiimassa isot luomurinnat Samalla hivutin käteni pystyyn pyrkivälle kyrvälleni ja runkkailin sen vähitellen kunnon seisokkiin. Kyllä niistä aromit löytyy, ja tulee sieltä tuoreetkin vitun hajut pöksyjen läpi. Ime vaan kovempaa ja kouri kunnolla… Tuntuu niin hyvältä, että alkaa kohta pöksyt mullakin kostua… Suomalainen pornovideo tallinna escort piti selvästikin tissiensä puristelusta ja imemisestä. On ihana katsoa kun vanha nainen saa kyrpää minäkin olen, vanha mutta pillu pelaa vanha pillu on rautaa olen kiimassa kun katson videota. Aivan huumaavan ihana finnish milf porn maaseudun sää haju nenässäni siis runkkailin pikkupöksyt kasvoillani ja totta kai tätini yllätti minut puuhissani. Vanha mies ja vanha nainen. Vähän hävetti, mutta aloin innostua Annelin komentavasta otteesta ja roisista puheista.