Poppers huume minun pillu

Kirjoittaja shyguy » Kirjoittaja Winston » Kirjoittaja Petri » Näytä vastaamattomat viestit Näytä aktiiviset viestiketjut. Etusivu     Huumehaittojen vähentäminen     Sauna. Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta.

Vastaa lainaamalla Huumeita kaupasta?? Ei tota Ressua voi kenellekään suositella. Eikä varsinkaan sulle kun kerta olet alaikäinen. Muskottipähkinät eivät ole millään tasolla viihteellisiä ja kaupoista saatavien kaasujen imppaushommat on samasta syystä fiksumpaa jättää välistä.

Keskity vaan siihen huolettomaan nuoruuteen ja mieti näitä juttuja sit joskus myöhemmin Hieman väärälle keskustelupalstalle taidat olla eksynyt. Varsinkaan sitä ressua tai muskottipähkinää. Jos olet vielä alaikäinen, niin toivottavasti keksit jotain muuta, josta saa kiksejä. Yhtään mikään päihde ei tee hyvää vielä nuoren hyvinkin nopeasti kehittyville aivoille.

Koita vaikka iskeä joku ikäses muija oletan, että olet mies. Joutuuhan siinä näkemään vaivaa, mutta kliseisesti elämä ja pillu on parasta huumetta. Deeleissä ei ole seksistä kokemusta mutta läheisyys on tosi jees. Sellanen viaton paijailu ym. Huumeet ja seksi Quote Post by NatiHero » Huumeet ja seksi Quote Post by Happohuppu » Siellä tyttö halusi strippauksen jälkeen ottaa minulta suihin, mutta minä halusin vain halailla häntä.

Oli varmaan hänelle aika piristävä kokemus kun joku maksava asiakas haluaakin vain pitää häntä alasti sylissä viisi minuuttia ja rutistaa lujaa. Huumeet ja seksi Quote Post by junky » Kerran menin essopäissäni strippibaariin ja privaattiin.

Huumeet ja seksi Quote Post by LeFairylette » Huumeet ja seksi Quote Post by placebo » Periaatteet perustana, totuus selustana. Pelkkä mielikuva tuosta strippibaari essopäissään huora alasti sylissä Huumeet ja seksi Quote Post by Kobe » Don't let the drugs control your life.

Live your life, control the drugs. Be like water, take the mould but always be ready to set yourself flow freeeee Huumeet ja seksi Quote Post by Feya » Tuli kyllä huomattua, miten piri vie multa kakomisrefleksin "gag reflex", mikä lie suomeksi täysin mennessään. Kehoni on kaikein herkimmillään heti orgasmin jälkeen, joten kun mua vauhdeissa silloin alettiin nuolemaan ja hipomaan ympäri kehoa, se oli puhdasta kidutusta. Kaikista huumeista lakka herkentää kyllä tuntoaistiani kaikkein eniten, mutta se ei vaan paneta mua erityisesti, eikä muutenkaan yllä hauskuudeltaan muiden luokkaan.

Mutta mielipiteeni pysyy edelleen samana - MDMA, happo ja bupre on seksihuumeista parhaimpia. Huumeet ja seksi Quote Post by trollol » Kaikki alkoi snapsien navalta juomisesta, sitten lähti vaatteita, sitten jossain vaiheessa kaikki pelehti nelisin sängyssä ja sitten päädyttiin kaks ja kaks eri huoneisiin pitämään öööm hauskaa.

Oli kyllä mukavaa, täytyy myöntää. Ei pantu, mutta paljon muuta sitten tehtiinkin.. Ryhmäseksi vois olla nice. Eks muuten ketamiinia käytetty parisuhdeterapiassakin jossain kohtaa?

Yksi suhde on alkanut ketamiini tripillä, tai antanut paljon potkua siihen. Ryynit on musta hyviä siinä mielessä, että just alkaa tapahtuun. Tai tulee niitä vahinkoja, oho ilmaisin tolle yhelle, että haluun panna sitä ja sit sekin oli sitä mieltä ja ohoo. Seuraavana aamuna ollaan alasti jne. Ei nyt ehkä seksi huume, mut huume joka johtaa mahollisesti käyttäytymiseen joka antaa potentiaalisemman mahollisuuden seksiin.

Huumeet ja seksi Quote Post by Psychonautilus » Must alkaa tuntuu, että täälläpäin kaikki huumeet on aina välillä aika seksihuumeita. Paitsi tietty jos se olis vähintään yhtä sekasin itekki. En kyl siltikään tiedä, must tuntuu et oon ketapäissäni melko epäseksuaalinen olento. Huumeet ja seksi Quote Post by Soppaluu » Huumeet ja seksi Quote Post by hheiz » Lakka on toinen hyvä. Savuissa tai lakoissa seksi on nammm. Huumeet ja seksi Quote Post by Personaes » En tiedä vaikuttaako tämä muhun sitten jotenkin poikkeuksellisen voimakkaasti, mutta itsellä amfe räjäyttää libidon katosta läpi, myös lisää tuntoherkkyyttä ja kestävyyttä.

Oon selvinpäin aika tosi Konservatiivinen tällaisten juttujen suhteen, en etsimällä etsi mitään, voin halutessani olla vaikka kuukausia ilman, eikä tunnu missään. Mutta stimuissa ja etenkin vauhdeissaan on vaan pakko saada. Yleensä natsaa ihan "kavereilta" jotka kanssa pitää yhtä paljon tästä harrastuksesta, mutta on ollut joitakin kertoja, kun ei ole ollut kaverit kehissä niin on ollut pakko mennä omenahotelliin.

Yritän välttää tota loppuun asti monestakin syystä, selvinpäin en vois IKINÄ kuvitella tekeväni tollaista, mutta vauhdeissaan Seuraavana päivänä jää vaan tosi huono omatunto ja "sleazy"-olo amfe laskut päällä vielä Onko täällä muita sielunveljiä, jotka kanssa pitää stimu-jyystöistä? Oletteko sotkeneet mitä juttuja onnistuneesti vauhdin päälle?

Täytynee itse kokeilla sitä alkuperäistä poppersia Amyylinitriitti , se on kuulema paljon parempaa kuin se suomessa myytävä ja stimujen kanssa voisin kuvitella että boostaa ihan hyvin.

Niin joo ja ihan parhautta on noissa stimu-jyystöissä kun lentää lasti Vaikka itse tykkään juuri siitä aktiviteetistä ja laukeeminen sinällään on vaan bonus. Yleensä kuitenkin useita kertoja tulee yön aikana, mutta joskus kun vetää tyyliin ihan naurettavan ajan putkeen laukeematta ja sitten ampuu lastit, niin voin sanoa että ne porno-leffojen "isot" lastien lennot jotka nekin on yleensä väärennetty , on pientä verrattuna joihinkin omiin juttuihin.

All that we see or seem, Is but a dream within a dream. Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla pajautat. Kolme likaista hippiä hiisas näin, piippu kiersi ringissä eteenpäin. Ja koska hatsia oli paljon niin, kutsuivat he messiin yhden pajapään. Kuoseissa taju ajantajusta heikkenee.

Huumeet ja seksi Quote Post by frapathea » Huumeet ja seksi Quote Post by Rilono » Alkoakin jos erehtyy juomaan vähänkin enemmän niin ei tanko nouse. Puhumattakaan sitten erinäisistä dissoista, bentsoista tai mämmistä. Ei auta vaikkei itsetyydyttäisi viikkoon..

Selvinpäin seksiä on nykyises suhtees kovin harvoin, vaikka silloin onnistuisi touhut no problem.

Poppers huume minun pillu -

Post by NatiHero » Emmää oo oikee viel löytäny naista kenen seurassa oikeesti alkas panettamaan ihan vitusti ku oon c En tiedä vaikuttaako tämä muhun sitten jotenkin poikkeuksellisen voimakkaasti, mutta itsellä amfe räjäyttää libidon katosta läpi, myös lisää tuntoherkkyyttä ja kestävyyttä. Ryhmäseksi vois olla nice. Vaikee selittää c-nbomella laukesin housuihin vaikken edes runkannut, oli vaan niin hyvät värinät. Toista se oli minun nuoruudessani; riitti, kun juuri ja juuri silmät näkyivät tiskin yli, niin kyllä myytiin. En siis voi välttämättä suositella kovin herkille tapauksille. Vaikka itse tykkään juuri siitä aktiviteetistä ja laukeeminen sinällään on vaan bonus. Huumeet ja seksi Quote Post by LeFairylette » Huumeet ja seksi Quote Post by placebo » Tai tulee niitä vahinkoja, oho ilmaisin tolle yhelle, että haluun panna sitä ja sit sekin oli sitä mieltä ja ohoo. Huumeet ja seksi Quote Post by Scarlett » Huumeet ja seksi Quote Post by NatiHero »

Eikä varsinkaan sulle kun kerta olet alaikäinen. Muskottipähkinät eivät ole millään tasolla viihteellisiä ja kaupoista saatavien kaasujen imppaushommat on samasta syystä fiksumpaa jättää välistä. Keskity vaan siihen huolettomaan nuoruuteen ja mieti näitä juttuja sit joskus myöhemmin Hieman väärälle keskustelupalstalle taidat olla eksynyt. Varsinkaan sitä ressua tai muskottipähkinää. Jos olet vielä alaikäinen, niin toivottavasti keksit jotain muuta, josta saa kiksejä.

Yhtään mikään päihde ei tee hyvää vielä nuoren hyvinkin nopeasti kehittyville aivoille. Koita vaikka iskeä joku ikäses muija oletan, että olet mies. Joutuuhan siinä näkemään vaivaa, mutta kliseisesti elämä ja pillu on parasta huumetta. Ketjun aloitus on tosin poistettu niin, etten sitä ehtinyt nähdä, joten tiedä sitten, oliko aloittaja maininnut sukupuolensa ja seksuaalisen suuntautumisensa.

Kaupasta saa kyllä hyvää huumetta; nimittäin keskiketterää. Tulipa sitäkin tuossa kiskottua oikein olan takaa, jos toki myös Alkon tuotteita oli kehissä, ja voin kertoa, että päähän meni. Alaikäisyys tosin hieman häiritsee keppanan hankkimista, varsinkin nykyään, kun ovat niin pirun tarkkoja. Toista se oli minun nuoruudessani; riitti, kun juuri ja juuri silmät näkyivät tiskin yli, niin kyllä myytiin.

No niin, jos mä lopettaisin nämä typerät pillerihuuruiset rölötykseni nyt tältä erää tähän ennen kuin vielä levottomammaksi menee juttujen taso. Kaupasta saa kyllä varsin pätevää tavaraa myös, kun tietää, mitä etsii ja refloissa siitä tiedosta on oikeesti apua. Mitään alaikäistä en kyllä asiasta aio valistaa. Huumeet ja seksi Quote Post by Kobe » Don't let the drugs control your life. Live your life, control the drugs. Be like water, take the mould but always be ready to set yourself flow freeeee Huumeet ja seksi Quote Post by Feya » Tuli kyllä huomattua, miten piri vie multa kakomisrefleksin "gag reflex", mikä lie suomeksi täysin mennessään.

Kehoni on kaikein herkimmillään heti orgasmin jälkeen, joten kun mua vauhdeissa silloin alettiin nuolemaan ja hipomaan ympäri kehoa, se oli puhdasta kidutusta. Kaikista huumeista lakka herkentää kyllä tuntoaistiani kaikkein eniten, mutta se ei vaan paneta mua erityisesti, eikä muutenkaan yllä hauskuudeltaan muiden luokkaan.

Mutta mielipiteeni pysyy edelleen samana - MDMA, happo ja bupre on seksihuumeista parhaimpia. Huumeet ja seksi Quote Post by trollol » Kaikki alkoi snapsien navalta juomisesta, sitten lähti vaatteita, sitten jossain vaiheessa kaikki pelehti nelisin sängyssä ja sitten päädyttiin kaks ja kaks eri huoneisiin pitämään öööm hauskaa. Oli kyllä mukavaa, täytyy myöntää. Ei pantu, mutta paljon muuta sitten tehtiinkin..

Ryhmäseksi vois olla nice. Eks muuten ketamiinia käytetty parisuhdeterapiassakin jossain kohtaa? Yksi suhde on alkanut ketamiini tripillä, tai antanut paljon potkua siihen. Ryynit on musta hyviä siinä mielessä, että just alkaa tapahtuun. Tai tulee niitä vahinkoja, oho ilmaisin tolle yhelle, että haluun panna sitä ja sit sekin oli sitä mieltä ja ohoo.

Seuraavana aamuna ollaan alasti jne. Ei nyt ehkä seksi huume, mut huume joka johtaa mahollisesti käyttäytymiseen joka antaa potentiaalisemman mahollisuuden seksiin.

Huumeet ja seksi Quote Post by Psychonautilus » Must alkaa tuntuu, että täälläpäin kaikki huumeet on aina välillä aika seksihuumeita. Paitsi tietty jos se olis vähintään yhtä sekasin itekki. En kyl siltikään tiedä, must tuntuu et oon ketapäissäni melko epäseksuaalinen olento. Huumeet ja seksi Quote Post by Soppaluu » Huumeet ja seksi Quote Post by hheiz » Lakka on toinen hyvä. Savuissa tai lakoissa seksi on nammm.

Huumeet ja seksi Quote Post by Personaes » En tiedä vaikuttaako tämä muhun sitten jotenkin poikkeuksellisen voimakkaasti, mutta itsellä amfe räjäyttää libidon katosta läpi, myös lisää tuntoherkkyyttä ja kestävyyttä. Oon selvinpäin aika tosi Konservatiivinen tällaisten juttujen suhteen, en etsimällä etsi mitään, voin halutessani olla vaikka kuukausia ilman, eikä tunnu missään. Mutta stimuissa ja etenkin vauhdeissaan on vaan pakko saada. Yleensä natsaa ihan "kavereilta" jotka kanssa pitää yhtä paljon tästä harrastuksesta, mutta on ollut joitakin kertoja, kun ei ole ollut kaverit kehissä niin on ollut pakko mennä omenahotelliin.

Yritän välttää tota loppuun asti monestakin syystä, selvinpäin en vois IKINÄ kuvitella tekeväni tollaista, mutta vauhdeissaan Seuraavana päivänä jää vaan tosi huono omatunto ja "sleazy"-olo amfe laskut päällä vielä Onko täällä muita sielunveljiä, jotka kanssa pitää stimu-jyystöistä?

Oletteko sotkeneet mitä juttuja onnistuneesti vauhdin päälle? Täytynee itse kokeilla sitä alkuperäistä poppersia Amyylinitriitti , se on kuulema paljon parempaa kuin se suomessa myytävä ja stimujen kanssa voisin kuvitella että boostaa ihan hyvin. Niin joo ja ihan parhautta on noissa stimu-jyystöissä kun lentää lasti Vaikka itse tykkään juuri siitä aktiviteetistä ja laukeeminen sinällään on vaan bonus.

Yleensä kuitenkin useita kertoja tulee yön aikana, mutta joskus kun vetää tyyliin ihan naurettavan ajan putkeen laukeematta ja sitten ampuu lastit, niin voin sanoa että ne porno-leffojen "isot" lastien lennot jotka nekin on yleensä väärennetty , on pientä verrattuna joihinkin omiin juttuihin.

All that we see or seem, Is but a dream within a dream. Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla pajautat. Kolme likaista hippiä hiisas näin, piippu kiersi ringissä eteenpäin. Ja koska hatsia oli paljon niin, kutsuivat he messiin yhden pajapään. Kuoseissa taju ajantajusta heikkenee. Huumeet ja seksi Quote Post by frapathea » Huumeet ja seksi Quote Post by Rilono » Alkoakin jos erehtyy juomaan vähänkin enemmän niin ei tanko nouse.

Puhumattakaan sitten erinäisistä dissoista, bentsoista tai mämmistä. Ei auta vaikkei itsetyydyttäisi viikkoon.. Selvinpäin seksiä on nykyises suhtees kovin harvoin, vaikka silloin onnistuisi touhut no problem.

Toisen tyydyttäminen on toki tosi mukavaa ja nautinnollista mut toivoo sitä et sais itekin useemmin. Huumeet ja seksi Quote Post by Saruman » Kerran oon tainnu onnistua, 5 tuntia siihen meni. Ehkä saunassa on yhtä paljon hikoillu. Muissa doupeissa en oo nainu, mutta runkannu oon ja kun polttaa älyt lätkästä, runkkaaminen tuntuu aivan taivaalliselta. Pornoa katsoessakin luulee olevansa sisällä siinä pornovideossa.

Psykedeeleissäkin runkkaaminen on kivaa, tosin kiveksiä aristaa kun ne vetäytyy niin paljon. Ei yleensä tule ajateltua mitään, vaan runkkaan kaikille CEVeille ja sille itse ololle.

Vaikee selittää c-nbomella laukesin housuihin vaikken edes runkannut, oli vaan niin hyvät värinät. Huumeet ja seksi Quote Post by kinky » Sillon oli kyllä kaikilla kaikki muu mielessä paitsi seksi, vaikka sillon se vasta HC-kamaa oli ja seksihuumeena ylistettyä. Käytiin kimppasaunassaki, mutta naurettiin lähinnä porukalla tolle "seksihuume"- käsitteelle, kun porukka vertaili katkarapujaan.