Venäläinen nainen kokemuksia pissa seksi

venäläinen nainen kokemuksia pissa seksi

Suomalaisia miehiä saa yleensä suunnilleen väkipakolla hiissata konsertteihin, teatteriin, näyttelyihin ja kävelylle. Ainakin oma puolisoni on em. Ystävien ja verkostojen merkitys on todella suuri, paljon suurempi kuin Suomessa. Mistä sitten tulee riitaa. Minua ärsyttää sivistyneidenkin venäläisten rasismi ja tietynlainen "yhden totuuden" ajattelu asioista.

Yksi mielenkiintoinen asia on suomalainen jätteiden kierrätys, joka tuntuu olevan venäläisille, ei pelkästään miehelleni vaan myös monille ystävilleni, täyttä hepreaa. Lisäksi olen itse tottunut siihen että asiat puhutaan suoraan ja sellaisina kuin ne ovat, venäläisten tapa on usein kaunistella ja pehmennellä esim.

Haluaisin kuitenkin edelleen korostaa että mielestäni ei voi yleistää niin että "kun olet venäläisen miehen kanssa, on elämäsi seuraavanlaista: Eihän se näin ole suomalaistenkaan kanssa. Juuri tällaisia vastauksia halusin, missä selviää hyvät ja huonotkin puolet ja puhutaan kokemuksen äänellä.

Samaa mieltä olen siinä, että kyse tietysti on yksilöistä eikä kaikki ole samanlaisia. Kokemuksia on silti kiva kuulla ;-. Tajuattekohan te bimbot yhtään, kuinka tyhmiltä te näiden kirjoitusten pohjalta vaikutatte? Edellä on 13 vuotta vanha viesti, mutta voin kertoa, että edelleen kierrätys asiat ja ekologinen ajattelu ovat venäläisille hepreaa.

Sitten kun minä olen melkoinen ekohihhuli, niin kyllä on venäläisellä miehelläni kestämistä. Ollaan keskusteltu aiheesta todella paljon ja onneksi mies on vähitellen alkanut nähdä asiassa järkeä. Tosin se on vaatinut kauheasti faktojen esittelyä, sillä hän on akateemisesti koulutettu ja mikään "kaikki kierrättää Suomessa"-juttelu ei merkitse hänelle mitään. Kumma kyllä, vaikka muuten hän ei tajunnut ekologisuudesta mitään, niin luomutuotteita hän on osannut vaatia alusta lähtien.

Omille lapsille pitäisi kaiken olla parasta maailmassa eli luomutuotteita, hirveästi hemmottelua yms. Tyttö täytyy pukea hirmuisen tyttömäisesti ja poika pieneksi mieheksi kauluspaitoineen. Mulle sopii kyseinen tyyli, mutta miehelle oli aluksi kova paikka, kun halusin pukea lapsia käytettyihin hyväkuntoisiin tietysti vaatteisiin. Hän koki ne vaatteet vissiin saastaisina riepuina, jotka saastuttaa ovat hänen lapsensa. Sittemmin hän on siihenkin tottunut. Mies pitää lapsille tiukempaa kuria kuin mielestäni suomalaislehtien yleensä.

Toisaalta mies haluaisi hemmottelua lapsia tavaroilla, mitä minä en taas kestä, koska en halua kodin olevan täynnä tavaraa. Jouduin pitkään perustelemaan miehelle, että lapsille kannattaa antaa aineettomia lahjoja esim. Venäläinen mieheni on antanut perheen taloudenhoidon minun pyöritettäväksi, vaikka toki hän on tietoinen varoista, veloista yms.

Mies tienaa meillä selvästi enemmän, koska olen osittain kotiäitinä meillä on 4 lasta ja lisäksi iäkäs äitini asuu meillä. Saisin käyttää paljon enemmän rahaa humputteluun ja esim.

Mies on ollut ihan ällistynyt, kun minä olenkin kiinnostunut sijoittamisesta ja pyöritän kotia säästäväisesti ja opetan lapsille talouskuria. Mieheni kokee, että hänen tehtävä on tuoda raha taloon ja minä saisin vaatia sitä nykyistä enemmänkin. Mies haluaa minun jopa ostavan vaatteensa ja antaisi minun päättää ihan kaikista vaatteistaan mukisematta. Olen kuitenkin aina kysynyt hänen mielipiteitään. Mieheni ostaisi minulle aika paljon lahjoja, mutta olen kieltänyt häntä ostamasta muuta kuin kukkia.

Joskus olen viestittänyt haluavani korun tai hajuveden. Eniten olen halunnut matkoja sis. Vietämme yhden illan joka kuukausi kahden kesken jossain esim. Silloin äitini yleensä hoitaa lapsia. Pitempi en matkojen ne aikana lapset ovat olleet miehen vanhempien luona Länsi-Venäjällä. Mieheni olisi halunnut lastemme jäävän jo ihan vauvoina mummon hoitoon.

Venäjällä mummot hoitavat lapsenlapsia paljon. Mieheni ja anopin mielestä olin ylisuojeleva, kun en halunnut jättää puolivuotiasta viikoksi mummon huomaan.

Venäjällä miesten ja naisten roolit ovat mielestäni vanhanaikaisempia kuin Suomessa, vaikka on toki nykyaikaisempiakin venäläisiä. Minun mieheni on konservatiivinen. Hänen mielestä miehen kuuluu palvoa vaimoaan, mutta naisen taas kuuluu olla sekä tottelevainen että "palveleva" miestään kohtaan.

Mieheni on ollut kovin yllättynyt, kun minä olen antanut hänelle paljon pikkulahjoja esim. Kuulemma mies antaa lahjoja, nainen ei anna, vaan tekee esim. Vielä ällistyneempi mies on ollut, kun olen vapaaehtoisesti tarjoutunut hoitamaan hänen jalkojaan. Kaikkein riipivintä kuitenkin oli, kun sanoin jo ensi tapaamisesta, että mies saa itkeä seurassani.

En tiedä, miten asiaan suhtaudutaan Venäjällä, mutta olen käsittänyt, ettei mies saisi siellä itkeä. Omien poikien itkuun mies on suhtautunut vaivaantuneesti. Miehelle oli myös jonkinlainen kriisi, kun hän kuuli, että ruumiillinen kurittaminen on Suomessa kielletty. Suhteen aikana olemme molemmat muuttuneet. Mies on suostunut lajittelemaan jätteitä ja tekemään vähän kotitöitä, minä olen oppinut venäjän kieltä ja kulttuuria. Ehkä minusta on myös tullut konservatiivisempi.

Ryssä on ryssä vaikka voissa paistais. En usko, että parisuhde suomalaisen ja venäjältä kotoisin olevan kanssa voi olla toimiva. Suomalainen ei koskaan ymmärrä venäläistä sielua! Monet muut kyllä uskovat: Ne venäläiset miehet joita olen täällä suomessa tavannut ovat lähes poikkeuksetta olleet erittäin hyvännäköisiä,komeita ja hyvät käytöstavat omaavia.

En kyllä yhtään ihmettele sitä että venäjällä naiset panostavat ulkonäköönsä jos niillä kerta niin komeita miehiä siellä pörrää. Minulla on venäläinen mies. Olemme seurustelleet seitsemisen vuotta, josta viisi olemme asuneet yhdessä ja olleet kihloissa.

Kaikinpuolin on hyvä tuo mies. Ei ryyppää liikoja, ei lyö, on fiksu. On kova tekemään työtä, on rehellinen, rauhallinen ja herkkä. Mieheni ei ole rikollinen, vaan opiskelee ammattikorkeassa, valmistuu pian ja siirtyy työelämään. Urputtaa itsekseen liikenteessä, jos joku ajaa sääntöjen vastaisesti ja pitää hyvää huolta virallisista papereista ja asioista. Olisinhan minä voinut suomalaisenkin valita, mikäli tämä mieheni olisi ollut suomalainen.

En valinnut puolisoani kansalaisuuden perusteella, vaan persoonan. D Huolehdin itsestäni, pidän mekkoa, meikkaan enkä omista yksiäkään mummopuuterisloggipöksyjä. Urheiluvaatteita pidän ainoastaan urheillessa. Mieheni perhe on myös ihan normaalia, mukavaa porukkaa.

Tekevät töitä ja hiihtävät talvella lähimetsässä. Vähän syövät erilaista ruokaa, kuten kaalipiirakoita ja tattaria ja arkiastiatkin ovat heillä niin hienoja, että pelottaa siellä miniänä tiskata.

Verhot kiiltävät, on pitsiä ja plyyssisohvaa. Kymmentä eri kukkakuosia sulassa sovussa. Ruoan kanssa ei yleensä juoda mitään, mutta ruoan jälkeen vetäistään aivan hervoton kuppi teetä. Juhlissa syödään "salaatteja", juodaan jotain väkevää pikkaisista laseista ja pidetään maljapuheita. Ihanaa porukkaa ja ihana mies! Vaan ihmisiä on jokaisessa kansallisuusryhmässä erilaisia, kuten on suomalaisissakin. Neuvoisin kaikkia katsomaan ensin puolisoehdokkaan persoonaa ja henk.

Venäjän kulttuuri on kuitenkin AIKA lähellä suomalaista, kun puhutaan rajanläheisestä alueesta ja lahden toisesta rannasta. Eroja tietysti on, mutta jos parin persoonat sopivat yhteen, eroavaisuuksista selvitään.

Aluksi pitää sanoa, että suhtaudun yleensä melko kriittisesti moku-suhteisiin. Tietystikin riippuen toisen puoliskon alkuperämaasta. Onhan ruotsalainen tai saksalainen mies täysin eri asia kuin marokkolainen tai turkkilainen. Turhaa varmaan sanoa kumman hyväksi tuo vertailu menee Olen asunut itärajan takana pari vuotta ja olen saanut sieltä todella hyviä miespuoleisia ystäviä. Tosin yhdenkään kanssa en suhteeseen alkaisi.

Kulttuurierot kun ovat liian suuret. Olen henkeen ja vereen tasa-arvon ja itsenäisen luonteen kannattaja ja en ikinä voisi passata miestä päivät pitkät, niin kuin venäläist naiset tekevät. Myöskin perheen merkitys Venäjällä on suurempi kuin mitä se minulle on. Pieniä ja vähän suurempia eroavaisuuksia. Mielestäni sanoit kuitenkin todella hyvin, että persoona sen ratkaisee.

Pettymyksiä voi tulla, jos miestä lähtee hakemaan pelkän yhden ominaisuuden tässä tapauksessa kansallisuuden perusteella. Kuitenkin uskon, että suhde voi toimia, niin kuin se teillä tuntuu toimivan. Itse en ikinä usko seurustelevani ulkomaalaisen miehen kanssa, mutta kaikki eivät ole samanlaisia. Alkuperäiselle kirjoittajalle haluaisen sanoa, että tutustu ihmisiin, älä heidän passeihinsa! D Muutama sana tästä tasa-arvoasiasta: Oikeastaan minä olen se, joka täällä sotkee.

Mieheni on niitä ihmisiä, joista ei lähde edes pölyä. Mieheni hoitaa oman osansa huushollin ylläpidosta: Kissojen hiekkalaatikko on nykyään täysin hänen vastuullaan. Eikä minua elätetä, vaan maksan oman osuuteni laskuista, käyn töissä opiskelujen ohella. Tämäkin on varmasti aika paljon henkilön persoonasta kiinni. Onhan suomalaisiakin miehiä, jotka olettavat, että nainen juoksee pää kolmantena jalkana häntä passaamassa ja on sellaisia, jotka itse passaavat.

Ja sitten on näitä tasa-arvoisia, tasapainoisia pareja. Kyse on ehkä enemmän henkilökemioista, kumpi on dominoivampi persoonaltaan. Tämä ei tietenkään koske niitä miehiä, joilla on aivan erilainen käsitys naisista ja kulttuurista, kuten Turkissa ym. Sellaisiin minä en koskisi pitkällä tikullakaan, vaan ottaisin jalat alleni ja juoksisin karkuun. Kysyin tuossa mieheltäni, jotta olisin tähän voinut kirjoittaa, että "kulta, miten minä eroan venäläisistä vaimoista? Ei ole kokemusta venäläisistä vaimoista.

Hänellä on suomalaisia ystäviä, joiden kanssa hän käy joskus viikonloppuna grillaamassa makkaraa ja juovat kaljaa, näpräävät autoja ja rakentavat. Minäkin menen kavereitteni kanssa viettämään iltaa joskus. Minulla ei ole kokemusta pitkästä parisuhteesta suomalaisen miehen kanssa. Miten se tästä eroaisi? En minä osaa keksiä. Anteeksi, jos loukkasin tuolla kommentillani. Se oli ehkä liian räikeästi ilmaistu. Aika, jonka asuin Venäjällä, oli yksiä ikimuistoisimmista.

Ikävöin sinne aina silloin tällöin takaisin. En siis missään nimessä halunnut sanoa tökerösti venäläisistä. Oma kokemukseni Venäjältä oli se, että jos pidettiin esim. Ei tietenkään saa yleistää, mutta mielestäni venäläiset miehet yleisesti ottaen ovat erilaisia kuin suomalaiset. Toinen esimerkki taas erilaisista tavoista on se, kun naapurimaassa miehet aina haluavat auttaa laukkujen kantamisessa. Alkuun minulle oli todella hankalaa tottua siihen, sillä olen kasvanut niin itsenäiseksi.

Minusta lähinnä tuntui siltä, että miehet epäilevät minua niin heikoksi, etten jaksa kantaa omia tavaroitani Miten muuten olet tavannut miehesi? Tapasin mieheni lukiossa, toisena vuonna. Siitä on nyt jo aikaa Minä luulen, että minun mieheni "venäläisyyttä" on värittänyt se, että hän on näitä inkeriläisiä kolmatta polvea, mutta kasvanut täysin venäläiseksi.

Hän kokee olevansa venäläinen, eikä ole osannut suomea, kuin muutaman hassun lorun ulkomuistista, eikä tiennyt lähes mitään Suomesta muuttaessaan tänne. Hänen isänsäkin on venäläistynyt. Mieheni vietti paljon aikaa kesäisin mummonsa kanssa, joka puhuu selvää suomea ja selvästi omaa suomalaisen katsantokannan työhön, naiseuteen ja elämään. Minä tulen tuon mummon kanssa valtavan hyvin toimeen - mummo tykkää miniästä, joka leipoo, kutoo ja sanoo suoraan asiat.

Sekin saattaa vaikuttaa, että olemme molemmat toisillemme ensimmäiset ja niin olemme tavallaan "sopeutuneet" toisiimme puhtaalta pöydältä, tavoitteena elää sovussa ja onnellisina yhdessä.

Molemmat ovat tehneet kompromisseja ja hioneet särmiään. Tilanne olisi ehkä ollut vaikeampi, jos miehelläni olisi ollut ennen minua pitkäaikainen, perivenäläinen tyttöystävä, tai minulla olisi ollut supisuomalainen poikaystävä, jolloin olisimme vaistomaisesti odottaneet samanlaista käytöstä uudeltakin kumppanilta.

Nyt niitä odotuksia ei ollut. Nuoruuden idealismin ja onnen aikoina tahdoimme vain välttää vanhempiemme virheet ja pitää hyvää huolta toisistamme - niissä puitteissa opimme taipumaan ja nöyrtymään, kummatkin. Tuota suoraan sanomista minäkin kaipaisin enemmän.

Mieheni on omaksunut minulta tätä suoraanpuhumisen taitoa, hänen perheensä on vähän eri juttu. Kaikki juttu aloitetaan kiertäen jostain kilometrien päästä - näyttää olevan mahdotonta tiivistää sanoman ydin yhteen lauseeseen, eikä negatiivisista asioista puhuta lainkaan. Se on vissiin sellaista "kultturellia käytöstä". Minulla menee sellaisessa hermot! Hitto - ei asiat siitä miksikään muutu, vaikka niitä kiertäisi ja kaartaisi viikkokaupalla.

Asiat kuuluu sanoa, niinkuin ne on, suoraan, mutta nätisti. Jos herkkäsieluinen ihminen siitä särkyy ja varisee lattialle, niin siitäpähän oppii!

Olen myös huomannut sen, että juhlien tullen naiset passaavat "emäntinä". Kun on vieraita talossa, minä teen kaiken. Se jotenkin kuuluu asiaan. Mutta muuten kotityöt on mieheni perheessä jaettu aika tasan: Sama jatkuu meidän suhteessamme. Minun on aika vaikea sanoa mitään varmaa venäläisestä kulttuurista, sillä minulla on kokemusta vain yhdestä perheestä.

Mitä ihailen miehessäni ja hänen perheessään, on työteliäisyys, käytännöllisyys ja sitkeys. Virtsan juominen henkensä pitimiksi hätätilanteessa voi sekin olla huono idea, sillä moinen saattaa kuivattaa elimistöä. Terveydestä ehkä viis, mutta ovatko kauneushyödytkin katsojan silmässä?

Naiset tekevät kauneuden eteen hullumpiakin asioita. Olisitko sinä valmis taputtelemaan pissaa kasvoille? Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä.

Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Uusi lifestyle-trendi haastaa helpon kuuloisella tehtävällä — osaatko olla tekemättä mitään? Nyt otetaan jo kihlasormuslävistyksiä — video voi kuvottaa, ei sovi herkille! Suomalainen, olet trendin aallonharjalla!

Tutkijat paljastivat silmärypyistä yllättävän hyödyn — näin juonteet muuttavat antamaasi ensivaikutelmaa. Voi aiheuttaa likaisena iho-ongelmia — näin usein tyynyliina pitäisi pestä.

Nainen ajeli jalkakarvojaan uima-altaan laidalla — teolle täystyrmäys: Näppärillä nikseillä pelastat tekorusketuksesi.

Asiantuntijat kertovat, käykö kookosöljy oikeasti korvikkeeksi. Kuplavesi nesteyttää siinä missä tavallinenkin — ota kuitenkin tämä seikka huomioon!

Anna, 48, sairasti liki 30 vuotta: Miten toimit, jos lapsi katoaa väkijoukossa? Vicky paljastaa tärkeän kikan: Liikkuva kyhmy naisen kasvoissa olikin ihon alle pesiytynyt mato. Voiko kookosöljyä käyttää liukuvoiteena? Mikä saa vanhemman naisen lankeamaan nuoren miehen pauloihin? Ei liene uutinen, että mitä enemmän juo alkoholia, sitä suuremmaksi kasvaa riski kuolla nuorempana tai sairastua syöpään.

Se saattaa kuitenkin yllättää, että riski on tuoreen tutkimuksen perusteella pienempi niillä, jotka juovat vähän — yhdestä kolmeen alkoholijuomaa viikossa — kuin niillä, jotka eivät juo koskaan.

Humalainen nainen kosi ystäväänsä saatuaan kyydin kotiin, mutta ei saanut mieleistä vastausta. Seurauksena nainen ajoi pois ystävänsä Hummer-maastoautolla. Somessa leviävällä videolla eräs isä näyttää, kuinka saada pöytä ja VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa.

Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin. Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa.

Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään.

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta.

Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Pissaa kasvoillesi — virtsasta uusi kauneusvillitys? Mainos   uutinen jatkuu alla. Itseinho ei ole vain naisia varten — näin moni mies stressaa ulkonäöstään Haukkuja vai kehuja? Näin suomalaiset kuvailevat vartaloaan yhdellä sanalla. Lue lisää aiheesta Trendit. Lue lisää aiheesta Ihonhoito.

Digitoday Mobiili Testit Tietoturva. Venäläisten erikoinen wc-maneeri rikkoo ja likaa pöntöt - ABC laati ohjeet. Venäläisten matkailijoiden wc-kulttuuri on rikkonut pönttöjä ja ärsyttänyt paikallisia Savossa. Useissa itäisen Suomen ABC-liikennemyymälöissä on ruvettu opastamaan venäläisille, miten vessoissa on toimittava. Venäläisten pöntönkäyttötavat ovat johtaneet lian lisäksi pönttöjen rikkoontumiseen. Hänen mukaansa kyse ei ole isosta ongelmasta, vaan kulttuurieroista, joista on hyvä opastaa.

Onko sinulla kuvaa ABC: Tässä vessassa ei voi epäonnistua http: Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Kuinka näppärästi alastomuutta ja alkoholia vilisevät juhannustaiat istuvat nykypäivään? IS testasi 7 uskomusta, joista yksi toimii varmasti. Toisin kuin yleisesti kuvitellaan, virtsa ei ole steriiliä. Virtsaputkessamme, samoin kuin vaikkapa vatsassamme, on nimittäin omia bakteereja. Virtsa sisältää paitsi mahdollisesti pöpöjä, myös suoloja, joten se ei myöskään ole hyvä keino haavanhoidossa.

Vaarallisimmillaan virtsaterapia on kuitenkin silloin, kun sitä käytetään esimerkiksi vakavien sairauksien hoidossa.

Syöpäjärjestö The American Cancer Society muistuttaakin, ettei tieteellistä näyttöä terveyshyödyistä ole. Virtsan juominen henkensä pitimiksi hätätilanteessa voi sekin olla huono idea, sillä moinen saattaa kuivattaa elimistöä.

Terveydestä ehkä viis, mutta ovatko kauneushyödytkin katsojan silmässä? Naiset tekevät kauneuden eteen hullumpiakin asioita. Olisitko sinä valmis taputtelemaan pissaa kasvoille? Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Uusi lifestyle-trendi haastaa helpon kuuloisella tehtävällä — osaatko olla tekemättä mitään?

Nyt otetaan jo kihlasormuslävistyksiä — video voi kuvottaa, ei sovi herkille! Suomalainen, olet trendin aallonharjalla! Tutkijat paljastivat silmärypyistä yllättävän hyödyn — näin juonteet muuttavat antamaasi ensivaikutelmaa. Voi aiheuttaa likaisena iho-ongelmia — näin usein tyynyliina pitäisi pestä. Nainen ajeli jalkakarvojaan uima-altaan laidalla — teolle täystyrmäys: Näppärillä nikseillä pelastat tekorusketuksesi.

Asiantuntijat kertovat, käykö kookosöljy oikeasti korvikkeeksi. Kuplavesi nesteyttää siinä missä tavallinenkin — ota kuitenkin tämä seikka huomioon! Anna, 48, sairasti liki 30 vuotta: Miten toimit, jos lapsi katoaa väkijoukossa? Vicky paljastaa tärkeän kikan: Liikkuva kyhmy naisen kasvoissa olikin ihon alle pesiytynyt mato. Voiko kookosöljyä käyttää liukuvoiteena?

Mikä saa vanhemman naisen lankeamaan nuoren miehen pauloihin? Ei liene uutinen, että mitä enemmän juo alkoholia, sitä suuremmaksi kasvaa riski kuolla nuorempana tai sairastua syöpään. Se saattaa kuitenkin yllättää, että riski on tuoreen tutkimuksen perusteella pienempi niillä, jotka juovat vähän — yhdestä kolmeen alkoholijuomaa viikossa — kuin niillä, jotka eivät juo koskaan.

Humalainen nainen kosi ystäväänsä saatuaan kyydin kotiin, mutta ei saanut mieleistä vastausta. Seurauksena nainen ajoi pois ystävänsä Hummer-maastoautolla. Somessa leviävällä videolla eräs isä näyttää, kuinka saada pöytä ja VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa. Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin. Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön.

Missaan viisumit eivat maksa noin paljoa ja Suomen lahetystolle esitetty kutsukirje varmasti auttaa viisumin saannissa. Sitten mita tulee lentolippuun niin sen hankit sitten sina. Parasta lipussa on se etta se on ns. Samoin silla voi lentaa vain lipussa olevilla paivamaarilla ja on aina edestakainen. Taten varmistat sen etta jos kyseessa on huijari, niin se ei ainakaan voi myyda lippua eli ei hyody siita yhtaan mitaan.

Voi olla etta menetat rahasi lentoyhtiolle, mutta niidenkin kanssa voi aina neuvotella etta jos lippua ei olekaan kaytetty niin jollain nimellisella maksulla voit sen lipun kayttaa. Kayta luottokorttia lippua ostettaessa, jolloin voit todistaa etta juuri sina olet ostanut lipun jollekin toiselle.

Viela parempi kuin ym. Parinviikon loma muutenkin varmaan piristaa. Toki muistat etta asut itse hotellissa, vaikka nainen sanoisikin etta han pystyy sinut majoittamaan Arvoesineet jatat kotiin ja tarkeimmat matkustusasiakirjat ja luottokortit ja rahat sitten hotellin respaan.

Sovit ensi tapaamisen sinne hotelliin, esittelet naisen hotellin henkilokunnalle ja mikali sitten paatat vierailla naisen kotona, jatat siita jonkinlaisen tiedon jonnekin, vaikkapa sinne hotellin respaan. Mikali kaikki on ollutkin totta mita nainen on sinulle kertonut ja homma toimii niin kukaan tai mikaan ei sitten esta viettamasta loppuaikaa ko. Turvallisinta on viettaa kaikki aika mahdollisimman julkisilla paikoilla missa on paljon ihmisia.

Varmasti huomaat naisen kaytoksesta, pukeutumisesta tms. Olisihan sita varmaan viela vaikka mita, mutta noilla paasee jo pitkalle.

Toki on mahdollista,että joku huijaa saadakseen rahaa. Matka Venäjältä suomeen ei ole kovin kallis,varmaan jokaisella työssä käyvällä on siihen varaa. Viisumi Suomeen maksaa 80Euroa. Joten jos venäläinen pyytää rahaa tullakseen Suomeen,niin on syytä olla varovainen. Mutta jos omillaan tulee,niin siitä vaan tutustumaan.

Suomen lähetystölle esitettävä kutsukirje on välttämätön viisumin saamiseksi. Samoin on välttämätöntä todistaa,että maksaa kutsuttavan oleilun täällä oleskelunsa ajan. Tai sitten kutsuttavalla pitää olla itsellään rahaa käytettävissään väh. Kun mainitsit nimen Irina,niin aloin miettiä onko kyseessä sama nainen,joka mullekin on viestitellyt. Tuntomerkit sopii hyvin,mutta en usko,että hän huijari on. Poistattajien luulisi olevan itse niitä huijareita tai venakko fanittajia Tarkistuta nyt hyva ihminen se laakityksesi.

On todella huolestuttavaa etta naet sita jussiasi jokapuolella ja joka kirjoituksessa. Nythän Hän on vierelläni; enkä ole pettynyt. Toivottavasti hän stand by me forever! MInäkin oon tässä muutaman kerran kirjotellu venäläisen naisen kanssa. Vähän haiskahtaa kun heti toisessa "kirjeessä" oon rakas ja erilainen kun juopot venäläismiehet. Saa nähä miten kirjeenvaihto etenee,millon pyytää rahaa lippuun. Olishan tässä mukava vertailla kokemuksia. Minullekin on edellä mainittu Irina kirjoitellut,enkä oikein ymmärrä mitä se haluaa.

Sen englanti on sellaista,että huolellisesti lukemalla mä ymmärrän siitä n. Se kirjoittaa pirun pitkiä viestejä,mutta sanoo niissä tosi vähän. Se on Moskovasta ja ikää on 28v. Nyt se on lopettanut,kun mä sanoin,että mulla on jo toinen nainen. Niin,ja se on mua 30v. Kun kysyin häneltä tuosta ikäerosta,niin häån vastasi,että ei ikä ole hänelle tärkeä. Veit jalat suustani; Irinani on 27 -vuotias niin kaunis, että heikottaa.

Ikäeromme on lähes 30 vuotta. Häntä se ei kuuleman mukaan haittaa, minua Kyllä mitä ne ihmiset minusta ajattelevat kun kuljemme käsikkäin pitkin Joensuun kauppoja. Toivottavasti ajattelevat että onpa isällä ja tytöllä hyvät välit! Derzu Uzala menee mukavasti naisen kanssa. En ole kateellinen,koska mulla on samalla ikäerolla toinen kaunis nainen toisesta maasta. Minä puolestani olen ylpeä kävellessäni hänen kanssaan Hämeenlinnan katuja ja nautin ihmisten tuijottelusta ja kavereitteni kateudesta.

Toivottavasti tätä nautintoa jatkuu pitkään. Ihmettelen muuten,kun kukaan muija ei ole huomannut tätä ketjua ja tullut jo vittuilemaan. Kieltämättä tuntuvat olevan kaikki kateellisia sukulaiset, työyhteisöt, kaikki läheiset Kyselevät mistä sinä olet sen rohkeuden saanut että otat itselleni naisen, josta et tiedä yhtään mitään.

Joskus on otettava riskejä. Ainakin nyt tuntuu siltä että riskinotto kannatti! Sen kun saisin vielä Irinan vanhemmat ymmärtämään että minä vamppaan heidän ainoan lapsensa Suomeen. Ainut järkevä vastaus tuli teiltä. Se laittoi minut ajattelemaan, teenkö minä nyt virheen jos tämän Irinan tänne kutsun vierelleni. Hänhän ei voi äidinkieltäkään käyttää eikä hän tiedä mistään mitään miten Suomessa on tapana toimia. Kiitos Sinulle kuka sitten lienetkin, sait minun harkitsemaan vielä kerran.

Arvon herrat saattavat olla tyypillisen nettihuijauksen uhreja. Suomessa niitä ei tosin ilmene kovin paljon, mutta englanninkielisessä maailmassa venäläiset ja ukrainalaiset nettihuijaukset ovat olleet tavallisia jo vuosikausia. Aina löytyy niitä, jotka uskovat, että kyseessä on kunnollinen nainen. Kaikki vaikuttaa jossain määrin tavalliselta eli nainen käy töissä tai opiskelee, ulkonäkö on vähintään kohtuullisen hyvä.

Pitkän aikaa kirjeiden sisältö on yleisluontoista eikä nainen välttämättä vastaa kaikkiin kysymyksiinkään. Valokuvat ovat normaaleja käytännössä melkein aina netistä varastettuja , joskus myös esimerkiksi venäläisten mallien tai julkkisten. Ikäero tai välimatka ei koskaan haittaa, vaikka normaaleissa suhteissa toki aina joudutaan miettimään noitakin kysymyksiä. Nettihuijauksissa ei siis ole kyse onnenonkijoista tai prostituoiduista, vaan rikollisesta rahanhankinnasta.

Ammattimaisilla toimijoilla on valokuvien lisäksi käytössään tarvittavia asiapapereita, kuten passeja. Rahaa ammattimainen huijari ei pyydä ennen kuin uhri alkaa olla siihen valmis.

Voi kulua kuukausia ja kaikki näyttää hyvältä. Sitten ilmaantuu äkillinen rahantarve, joko viisumiin, matkalippuun tai vaikkapa lääkärimaksuihin. Summa ei ehkä ole suuri. Uhri lähettää rahat tai perääntyy. Joskus "suhde" päättyy tähän. Joskus tulee uusi rahanlähetyspyyntö. Rahat menevät rikolliselle tai rikollisryhmälle, jolla voi olla avustajia. Koska uhreja on maailmanlaajuisesti paljon, toiminta on kannattavaa. Juuri kukaan ei ole saanut esimerkiksi Western Unionin kautta lähettämiään rahoja takaisin.

Häpeä estää ehkä myös rikosilmoituksen tekemisen, vaikka toisaalta siitä ei yleensä ole mitään hyötyäkään. Uhrit ovat kuitenkin pääasiassa tavallisia ja kunnollisia ihmisiä, jotka eivät ehkä edes osaa ajatella rikoksen mahdollisuutta.

Toimin vapaaehtoisena sivustolla, jolla taistellaan nettihuijauksia vastaan. Yksi toimintatapamme on kirjoittaa tällaisille palstoille, kun näemme aihepiiriin liittyvää keskustelua. Emme halua estää kenenkään parisuhteen muodostamista.

Olemme vain kuulleet ja lukeneet niin paljon tapauksista, joissa uhri on menettänyt rahansa ja jopa ihmissuhteensa ja sosiaalisen asemansa, että pyrimme varoittamaan nettihuijauksista. Lisätietoa löytyy näistä linkeistä, joissa on myös nettihuijarien käyttämiä kuvia ja tekstejä: Tapaamisen suhteenkin on syytä olla varovainen.

Joissakin tapauksissa uhrit ovat matkustaneet esimerkiksi Venäjälle, jossa huijaus on jatkunut. Lisätietoja löytyy vaikkapa googlaamalla russian dating scam, ukrainian romance scam jne. Painotan, että kaikki venäläiset tai ukrainalaiset naiset eivät toki ole lähtökohtaisesti epäilyttäviä. On kuitenkin selvää, että todellinen tunteminen on mahdollista vasta tosielämässä tavattaessa.

Jos joku "rakastaa" sinua virtuaalisesti, kyse on mielikuvista tai niiden luomisesta. Jos tuo nuori nainen on yhtään sivistynyt, niin suomea oppiessaan hän kyllä jättäisi tuollaisen miehen.

Puheesi ovat kuin jollain vankikundilla tai rantarosvolla. Kiroilevia moukkia löytyy Venäjältäkin. Ketjussa on tosi hyviä ohjeita suomi-miehelle. Tarkkana saa olla, mutta rakkauden kanssa täytyykin aina olla tarkkana. Monesta asiasta joutuu maksamaan tavalla tai toisella, mutta ketjun ohjeet ovat hyviä. Rajat auki haluaville naisille! Tää "mun irina" ei vastaa mihinkään kysymyksiin? Ajattelin vaan,että voitaishan me täällä vaihdella kokemuksiamme,joista kaikki hyötyisi. Mulle kans on kirjoitellut Irina-niminen venäläinen nainen,eikä se pahemmin myöskään vastaile mihinkään.

Kerran se lähetti mulle tismalleen saman viestin n. Voihan kuitenkin olla,että se on kirjoitellut useamman kanssa,eikä enää muista mitä kullekin on kirjoittanut.

Aika pian muuten tyttö sai viisumin,kun muutama päivä sitten kyselit,mitä tehdä ja sitten yhtäkkiä tyttö onkin vierelläsi.

Onks tässä nyt jotakin mitä et kerro,kun on vähän ristiriitaista? Olisit laittanut mulle sähköpostia,niin oltais lyöty viisaat tai tyhmät päämme yhteen. En mä täällä palstalla viitsi ruveta rääpimään näitä,kun on niin sekavaa. Irinoita tuntuu olevan jokaisella. Siihen,onko meillä mahdollisesti kaikilla eri Irina,ei kukaan vastaa mitään. Mä en voi auttaa asiaa enempää,jos yhteistyöhalukkuutta ei löydy.

Katselin pari tuntia noita scammers-sivuja ja totesin,että ei ne kaikki välttämättä huijareita ole. Moni on ilmiantanut työn,jos hommat ei oikein ole luistaneet,vaikka rahaakaan ei ole pyydetty. Minullakin tuli s-postiin viesti Venäjältä Natalja- nimiseltä tytöltä oikein kuvan kanssa. Moskovasta jotain km kaakkoon asuu ja äitinsä kanssa. Olen hälle lyhyesti vastannut muutaman kerran, mutta minusta hän ei lue viestejäni ollenkaan.

Taitaa olla viestit siellä jo valmiiksi kirjoitettuja. Joskus aikaisemminkin tuli ja ne oli Google translationilla käännetty Venäjästä Suomeen. Voihan olla,että naisella on muitakin kandidaatteja,eikä osaa keskittyä juuri sinuun niin täysipainoisesti.

Hän saattaa itsekin olla aivan sekaisin kaikesta. Se olisikin helppoa,jos olisi vain yksi vaihtoehto,mutta kun niitä voi olla useita. Vasta sitten,kun pyydetään rahaa viisumiin,tai lentolippuun,niin pitäisi ruveta epäilemään.

Viisumi kun maksaa 80 Euroa,eikä kai se lentolippukaan Venäjältä maltaita maksa. Usein on myös suomalainen mies paljon venäläistä vaimoaan vanhempi. Rakkaus ei aina ole tärkein syy. No,sehän on järkiavioliitto,Mies saa nuoren kauniin vaimon ja nainen pääsee parempaan maahan.

On meidän suomalaisten miesten onni,että asutaan näin hyvässä maassa ja kaunottaret haluaa kanssamme naimisiin. Se on sama,kuin jos olisi rikas,vaikka ei olekaan,en minä ainakaan. Edellä kirjoitettu pätee myös aasialaisiin naisiin. Normaaliin suhteeseen kuuluu tutustuminen. Jos et saa selkeisiin kysymyksiin selkeitä vastauksia, toisella osapuolella ei ole tahtoa tai kykyä vastata ja tutustua kunnolla. Huijarit lähettelevät yleisluontoisia höpötyskirjeitään niin paljon, etteivät välttämättä muista, kuka uhreista on saanut mitäkin.

Lukekaa noilta sivuilta esimerkkikirjeitä ja pistäkää ne vaikka käännöskoneen läpi niin huomaatte, että saamanne kirjeet ovat juuri samaa tavaraa. Hyvä huijari ei tietenkään pyydä rahaa heti aluksi, vaan vasta sitten, kun aika on kypsä.

Satojen uhrien joukosta aina joku lähettää. Se että kuulut noiden satojen uhrien postituslistalle, ei ole mikään suuri lisävaiva rikolliselle. Jos huijaus ei onnistu, osoitteesi vain poistetaan listalta. Jos satut lähettämään ikäväsävyisen viestin "rakkaallesi", voit saada karkeaa tekstiä vastaukseksi - mutta vain jos hän on yhtään nähnyt vaivaa takiasi. Ja se "Irina" on muuten oikeasti joku Igor tai Ivan, joka pyörittää omia irinoitaan huijaamillaan rahoilla. Noilla irinoilla puolestaan on kaikki niin mukavasti, että he eivät todellakaan halua vaimoksi Suomeen jollekin itseään kaksi kertaa vanhemmalle miehelle.

Kuinka huijari voi saada rahaa? Kuinka kukaan mies voi olla edes kiinnostunut,jos ei kysymyksiin vastata? Olen ymmärtätnyt,että huijari yrittää saada miehen kiinnostuneeksi ja sitten pyytää rahaa erilaisiin kuluihin,jotka auttavat saamaan heidät lopulta yhteen. Viisumiin,lentolippuihin,tai joihinkin asiakirjoihin,rikkoutuneeseen tietokoneeseen,jotta voitaisiin pitää yhteyttä. Huijari pyytää rahaa ennemmin tai myöhemmin. Ammattihuijari tietää, missä vaiheessa pyyntö yleensä johtaa tuloksiin.

Valitettavasti on ihmisiä, jotka selittävät huijarin kirjoitukset parhain päin. Kun ei saa vastauksia kysymyksiinsä, huijattu ajattelee, että syy on hänessä itsessään tai vaikkapa kielitaidottomuudessa. Ja kun nainen on jossain Venäjällä tai Ukrainassa, niin ei edes odoteta samaa kuin joltain suomalaiselta.

Eihän sitä itsekään vieraalla kielellä niin syvällisiä välttämättä kirjoittele. Ja kyllähän se ketä tahansa lämmittää, jos mukavan tuntuinen ja näköinen ihminen osoittaa kiinnostusta. Viestejä satelee, tunteet syvenevät, aletaan puhua tapaamisesta ja yhteisestä tulevaisuudesta ja sitten jonain päivänä huomaakin lähettävänsä Irinalle tai Veronikalle pari sataa euroa. Se ei tunnu isolta rahalta, kun kyseessä on ehkä sentään tuleva elämänkumppani. Varoitukset leimataan kateudeksi tai pahansuopaisuudeksi.

Eikä moni tietysti edes kerro kellekään tällaisista "seurusteluista". Niitä vastauksia kysymyksiin tulee kyllä joissakin tapauksissa. Jos huijari tiimi on käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa mahdolliseen uhriin ja uskoo saavansa tältä hyvän potin, huijari tai joku huijaritiimiläisistä alkaa vastailla kysymyksiin. Ei välttämättä kaikkiin, mutta siinä määrin, että "suhde" vaikuttaa uskottavalta. Muuten kirjeet ovat vain epämääräistä höpinää: Ajattelin sinua, olet aina mielessäni.

Aurinko paistaa kauniisti ja minä rakastan aurinkoa ja uimista. Mutta muistettakoon, että huijarienkin kirjeissä selostetaan, kuinka niin kovasti halutaan kunnollista suomalaista miestä ja kuinka venäläiset miehet eivät kohtele naisia hyvin. Toisekseen, vaikka se kirjeenvaihtotoveri olisi aito ihminen, niin yhteisen kielen puuttuminen ei lupaa parisuhteelle hyvää.

Tai jos joku haluaakin Suomeen miesten kunnollisuuden tai rauhallisen elinympäristön takia, niin ei sillä vielä pitkälle päästä. Parisuhteen perustaminen toisen kiitollisuudentunteen varaan on itsensä pettämistä. Sen verran päivitystä tuosta "mun irinasta" että yli viikkoon ei kuulunut mitään,sitten tuli pitkä e-mail suomeksi.

Aikasemmin kirjoteltiin ralli englannilla: Selvästi käännetty translatorilla,semmosta siansaksaa se oli. Kirjeen sisältö oli melkosta siirappia. Kymppi vetoa että seuraavaksi pyydetään rahaa viisumiin ja lentolippuun. Ja mikäs on sergeiden lomaillessa jossain lämpimässä, kun rikollinen bisnes kannattaa.

Kunpa kaikki tajuaisivat tilanteen, kuten sinä, eivätkä menettäisi senttiäkään noille limanuljaskoille! Mekin opittaisiin jotakin näistä Irinoista. Mä olen tuossa aiemminkin todennut,että viisumi Suomeen maksaa 80E ja lentolippukaan ei maltaita maksa. Jos näihin pyydetään rahaa,niin sitten kyllä pistää epäilyttämään. Voit myös tarjota mahdollisuutta,että sinä ostat lipun ja lähetät sen postissa.

Jos se ei millään käy,niin on syytä epäillä. Myös voit tarjota mahdollisuutta,että sinä tuletkin venäjälle Irinaa tapaamaan. Jos sekään ei käy,niin selvä tapaus. Mutta on tuolta Venäjältä ihan oikeasti tulossa kaunottaria Suomeen ja uskon,että suurin osa on ihan rehellisiä. Mun mielestä huijausta voi epäillä vasta sitten,kun pyydetään rahaa.

Huijaukseen kannattaa varautua alusta alkaen, ettei tule pettymystä. Nettimaailmassa valitettavasti ei voi luottaa kehenkään senkään vertaa kuin reaalimaailmassa. Tässä jo toisaalle postaamani linkki: Kaikilla lähes samanlainen sp. Tän takana on venäläiset huijari miehet,jotka kirjoittelevat nuorten naisten nimissä.. Jonkin ajan kuluttua rupeavat pyytämään rahaa erilaisilla syillä,jos et lähetä kirjoittelu loppuu siihen.

venäläinen nainen kokemuksia pissa seksi Venäläiset vaativat, että mies on kykenevä maksamaan auttamaan rahallisestivähän kuin elatusmaksuja makselisit. Siispä, kaiken kukkuraksi jokin aika sitten minulla todettiin sukupuolitauti. Tän takana on venäläiset huijari miehet,jotka kirjoittelevat nuorten naisten nimissä. Samoin ongelmia on minullakin ongelmia Emailin ja puhelimen kanssa en minä ihan joka hetki kerkiä olla vastaamassa. Mutta tuntuu siellä ihan asiallisiakin olevan.